07 / 05 / 2024

new rezidans mintek yapı

new rezidans mintek yapı

Mintek Yapı projesi olarak inşa edilen New Residence'ta daireler 95 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor...

New York Times, Rönesans Rezidans'ı araştırdı: Lüks apartman neden yıkıldı?

New York Times tarafından yapılan bir araştırma ve adli analiz, büyük depremde kusurlu tasarım ve asgari denetimin nasıl ölümcül sonuçlar oluşturduğunu gözler önüne serdi. New York Times, Rönesans Rezidans'ı araştırdı. İşte o lüks apartmanın ölüm tuzağı olmasının nedenleri...

Bilgili Holding'in New York’taki yeni yatırımı Mandarin Oriental'a emanet!

Bilgili Holding’in, Deutche Finance ve Shvo ile birlikte 2018 yılının Temmuz ayında 35 milyon dolara satın aldığı, New York’taki Gucci binası, rezidans olarak restore edilip, Mandarin Oriental tarafından yönetilecek.

New Nişantepe 'de 378 bin TL'ye 2+1!

Mintek Yapı imzalı New Nişantepe projesinde 1+1 dairelerin satışı tamamlanırken, tükenmek üzere olan 2+1 daireler ise 378.000 TL.’den satılıyor.

Mintek Yapı'dan Tuzla'ya 200 konutluk proje!

2006 yılında Hüseyin Ekşi tarafından kurulan Mintek Yapı, bugün marka tescili yapılan New markasıyla büyüyor. Butik projelerle sektörde var olan şirket, şimdiye kadar 600'ün üzerinde konut teslim etti.

New City Rezidans satış ofisi!

Toplam 86 adet daireden oluşan proje Mersin İl' inde yükseliyor. Projedeki daireler 4 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. İşte New City Rezidans satış ofisi adres bilgileri...

Mersin New City Rezidans' da fiyatlar 800 bin TL!

Körükçüoğlu İnşaat tarafından hayata geçirilen Mersin New City Rezidans projesi toplam 86 adet daireden oluşuyor. Projedeki daireler 4 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. Mersin New City Rezidans' da fiyatlar 800 bin TL olarak belirlendi.

Mersin New City Rezidans Daikin VRV’yi seçti!

Mucidi olduğu VRV sistemler ile gayrimenkul sektörünün seçkin projelerine konfor ve tasarrufu bir arada sunan Daikin, Mersin’de inşa edilen New City Residence’ın da iklimlendirme çözüm ortağı oldu.

Rupert Murdoch, New York'taki rezidansın 4 katını satın aldı!

Eşinden yeni boşanan medya devi Rupert Murdoch bekarlığın tadını çıkarmak için ABD'nin New York kentindeki bir rezidansın 4 katını birden satın aldı. Murdoch'ın 57 milyon dolar ödediği öğrenildi.

Leonardo DiCaprio New York'tan yeni bir ev aldı!

Leonardo DiCaprio New York'ta milyonerlerin tercih ettiği Greenwich Village bölgesinden yeni bir rezidans daire satın aldı. Çevreci-sağlıklı uygulamalar ile donatılan daire, sakinleri için sağlıklı bir yaşam sunuyor....

New Residence Beylikdüzü projesinin havadan son görüntüleri!

Mintek İnşaat imzası ile inşa edilen New Residence projesi Beylikdüzü'nde yükseliyor. 14 katlı 3 blok halinde hayata geçirilen New Residence projesinde konut teslimleri hemen gerçekleşiyor

New Rezidans Mintek Yapı'da 240 bin TL'ye 2+1!

Mintek Yapı projesi olarak inşa edilen New Residence'ta daireler 95 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor...

Mintek İnşaat New Residence havadan görüntülendi!

New Residence 23 Nisan 2013 tarihinde www.havadanemlakvideo.com ekibinden kameraman Sayen Kaspar tarafından havadan görüntülendi

New Residence Mintek'te 95 bin TL'den başlıyor! Hemen teslim!

Fiyatların 95 bin TL'den başladığı Mintek New Residence projesi İstanbul Beylikdüzü'nde hayata geçiriliyor...

new rezidans mintek yapı Haberi

new rezidans mintek yapı

14 katlı 3 bloktan meydana gelen New Residence, Mintek Yapı projesi olarak yaşama geçiriliyor. Projede satışlar yüzde 90 oranında tamamlandı.




İstanbul Avrupa yakası Beylikdüzü'nde inşa edilen New Residence Beylikdüzü'nde toplam 453 adet konut yer alıyor. Projede yaşam başladı.


Dairelerin 1+0, 1+0 ve 2+1 dizayn edildiği New Rezidans'ta konut sahibi olmak isteyenler yüzde 25 peşinatla banka kredisi kullanabiliyor.


Satış sürecine devam edilen Beylikdüzü New Rezidans'ta satışı devam eden 1+1 dairelerin fiyatları 95 bin TL'den,2+1 dairelerin fiyatları 240 bin TL'den başlıyor.


Teslimlerin hemen yapıldığı Beylikdüzü New Residence'ın sosyal donatı alanları arasında; fitness center, buhar banyosu, sauna, cafe, dinlenme alanları, kamera sistemi, güvenlik hizmeti, sosyal tesisler ve vale hizmetine yer veriliyor.



New Rezidans Mintek Yapı'da; 1+0 daireler 37 metrekare, 1+1 daireler 45 metrekare ile 60...