29 / 04 / 2024

new york emlak kralları

new york emlak kralları

Araştırma firması Wealth-X, New York'un 20 emlak kralını ve servetlerini açıkladı. Listenin en başında, Amerika'nın ünlü inşaat firması LeFrak Organization'un başkanı Richard Lefrak yer alıyor...

Serdar Bilgili, ABD'deki emlak yatırımlarını hızlandırdı! New York'taki 88 katlı 278 metrelik gökdelenin ortağı oldu! 

ABD’de ortaklarıyla 3.5 milyar dolardan fazla proje geliştiren işadamı Serdar Bilgili, yeni projeler için düğmeye bastı. Bilgili, ünlü gayrimenkul kralı Davide Bizzi ile ortaklık kurdu ve 88 katlı 278 metre uzunluğundaki New York’un en fazla kata sahip 4’üncü gökdeleninin ortağı oldu.

Ferit Şahenk, İsrailli emlak kralı Rotem Rosen ile New York'ta restoran açacak!

Dünya Gazetesi köşe yazarı Kerim Ülker, bugünkü köşesinde Ferit Şahenk, İsrailli emlak kralı Rotem Rosen ve Hintli mutfak gurusu Arjun Waney tarafında New York'ta gerçekleştirilecek yeni yatırımı kaleme aldı. İşte Kerim Ülker'in o yazısı...

New York'ta emlak sektörü yeniden faaliyete geçiyor!

New York'ta restoranlar açık havada hizmet verebilecek, mağazalar, kuaförler, emlak sektörü ve ibadet yerleri de açılacak.

New York'ta emlak komisyoncuları ne zaman çalışmaya başlayacak?

New York'ta valiliğin ne zaman başlayacağını belirleyeceği ikinci fazda, banka, sigorta ve emlak komisyoncuları ve idari servisler çalışmaya başlayacak. 

New York'ta inşaat sektörü yeniden faaliyete geçecek!

New York Valisi Andrew Cuomo, eyaletin 4 aşamada normale döneceğine dikkat çekti. Cuomo, ilk olarak inşaat sektörünün, ikinci aşamada profesyonel hizmetler ve emlak sektörünün faaliyetlerine başlayacağını belirtti...

Sarah Jessica Parker New York'ta ev yaptırıyor!

Sarah Jessica Parker - Matthew Broderick çifti New York'ta bir emlak projesine hazırlanıyor. Holluwood'un ünlü çiftin yeni evi aralık ayında bitecek.

Roman Abramoviç’in New York’taki 3 binası için yenileme projesi reddedildi!

Dünyanın sayılı zenginlerinden olan Rus oligark Roman Abramoviç’in New York’taki emlak oyunu, Binalar Müdürlüğü ve Anıtları Koruma Komisyonu’na takılarak olumsuz yanıt aldı.

New York'un emlak değeri 1 trilyon doları aştı!

ABD'NİN New York kentinin emlak değeri tarihinde ilk kez 1 trilyon doları aştı. Meksika'nın 2014'teki gayri safi yurt içi hasılası 1 trilyon dolardı. New York'un emlak değeri bu rakamı geçti.

Donald Trump New York'taki dairesini sattı!

ABD başkan aday adaylarından ve emlakçılar kralı olarak bilinen Donald Trump, New York'ta bir apartman dairesini daha sattı. Dairenin geçtiğimiz ay piyasa değerinin 16,8 milyon dolar olduğu belirtildi.

Cristiano Ronaldo New York'tan 18.5 milyon dolara daire aldı!

Cristiano Ronaldo emlak kralı olarak bilinen Donald Trump'ın sahip olduğu New York'taki 5. Cadde'de bulunan Trump Tower'dan tam 18,5 milyon dolar değerinde bir daire satın aldı.

Türkiye yeni sloganıyla New York Times Turizm fuarında!

Türkiye, yeni sloganı '' Turkey Home '' la New York Times Turizm fuarına katıldı.New York Times Turizm Fuarı New York'taki Jacob Javits Kongre Merkezi'nde açıldı.

New York'taki 5 Pointz binaları yıkıldı!

New York'taki Queens bölgesinde kümlerine göre "grafiti mabedi", kimilerine göre de bir "çirkinlik abidesi" olarak nitelendirilen "5 Pointz" adlı binalar, grafiti sanatçılarının karşı koymasına rağmen kentsel dönüşüm projesi çerçevesinde yıkıldı.

New York’ta Sting’e komşu olmak isteyen Türkler kim?

Ünü Türkiye sınırlarını çoktan aşan iç mimar Şafak Çak Sting’in New York Walker Tower’daki evinin bir bölümünü tasarladı. Sting, Cameron Diaz, Gisele Bündchen gibi ünlüler daire satın alınca jet sosyete de gözünü buraya dikti...

new york emlak kralları Haberi

new york emlak kralları

Araştırma firması Wealth-X, New York'un 20 emlak kralını ve servetlerini açıkladı. Listenin en başında, Amerika'nın ünlü inşaat firması LeFrak Organization'un başkanı Richard Lefrak var. LeFrak ailesi 100 yıldan fazla zamandır New York'a gayrimenkul yatırımı yapıyor. Son zamanlarda Washington, Oregon ve California'ya yaptığı yatırımlarla da portföyünü genişletti. LeFrak'ın portföyünde 16 milyon metrekare toplam alan ve 5.000 adet apartman dairesi var. 


1- LeFrak Organization'un toplam değeri 4.9 milyar dolar.


2- Leonard Stern - Hartz Group - 4.1 milyar dolar


3- Stephen Ross - The Related Companies - 3.6 milyar dolar


4- Sheldon Solow - Solow Realty - 3.5 milyar dolar


4- Donald Trump - Trump Organization - 3,5 milyar dolar


6- Steven Roth - Vornado Realty Trust - 1.8 milyar dolar


7- Jerry Speyer - Tishman Speyer -...