03 / 05 / 2024

Newista Residence indirim

Newista Residence indirim

Hasoğlu Yapı tarafından Beylikdüzü’nde inşa edilen proje için düzenlenen Yaza Veda Kokteylinde, 12 aile daha Newista Residence’den ev sahibi oldu. Newista Residence'da kokteyle katılana 10 bin TL indirim uygulandı...

Sirius Loft Residence projesinde Mart'a özel yüzde 20 indirim fırsatı!

Sirius Yapı A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Barış Öncü, Çiğli Yakakent'te inşası süren Sirius Loft Residence projesi için 31 Mart 2022'ye kadar peşin ödemede yüzde 20 oranında bir indirim uyguladıklarını belirtti.

Ferah Residence'ta peşinde yüzde 15 indirim fırsatı!

Beyaz İnşaat'ın Beylikdüzü-Esenyurt arasında E-5 Karayolunun hemen üstünde hayata geçirdiği Ferah Residence'ta peşinde yüzde 15 indirim fırsatı sunuluyor..

Propa Plus Residence’ta son 8 daireye özel yüzde 35 indirim!

Şehrin merkezi Zincirlikuyu’da hayata geçirilen Propa Plus Residence projesinde son 8 daire için satışlar devam ediyor. Kalan son 8 daireye, yüzde 35’e varan indirim uygulanıyor.

Roya Nova Residence'ta tamamı peşin ödemelerde indirim!

Toplam 255 adet daireden meydana gelen Roya Nova Residence'ta tamamı peşin ödemelerde indirim fırsatı sunuluyor. Projede fiyatlar 249 bin TL'den başlıyor.

Gold Residence Masa'da peşinde yüzde 10 indirim!

EKŞ Ekşioğlu İnşaat tarafından hayata geçirilen Gold Residence Masa'da peşinde yüzde 10 indirim sağlanıyor.

Fidan ve İpek Residence'ta peşinde yüzde 15 indirim!

Kadıköy'de hayata geçirilen Fidan ve îpek Residence projelerinde peşin alımlarda %15 indirim sağlanıyor. İşte kampanya detayları...

Platform Merter Residence'ta yüzde 11 indirim kampanyası!

Platform Merter Residence'ta sadece 11 daire ile sınırlı yüzde 11 indirim kampanyası başladı. Platform Merter'de fiyatlar 920 bin 114 TL'den başlıyor...

Zincirlikuyu Propa Plus Residence'da yüzde 30 indirim fırsatı!

Propa İnşaat'ın Zincirlikuyu’da hayata geçirdiği Plus Residence projesinde dairelerin yüzde 30'u satıldı. 2016 yılının sonunda teslim edilmesi planlanan projede ansman fiyatlarına ek olarak yüzde 30 indirim fırsatı sunuluyor.

Alya Life Residence'ta yüzde 10 indirim!

Fikirtepe'de kentsel dönüşüm kapsamında Ekşioğlu İnşaat tarafından hayata geçirilmekte olan Alya Life Residence projesinde yüzde 10 indirim uygulanıyor.

Royal Garden Kartal Residence yüzde 30 indirim avantajıyla ön satışa çıktı!

Royal Group yeni projesi Royal Garden Kartal Residence’ı ön satışa sundu. 30 Eylül’e kadar devam edecek olan ön satış döneminde projeden daire alanlar yüzde 30 indirim avantajından yararlanacak.

Güneşli Mirage Residence indirim kampanyası!

Güneşli Mirage Residence indirim kampanyası kapsamında yüzde 10 + yüzde 7 indirim uygulanıyor. Toplam yatırım bedeli 300 milyon TL olarak belirlenen Mirage Residence'de 342 adet daire bulunuyor.

Mirage Residence indirim kampanyası!

Mirage Residence indirim kampanyası kapsamında yüzde 10 + yüzde 10 indirim fırsatı sunuluyor. Teslimlerin 2017 yılı Kasım ayında gerçekleşeceği proje Sur Yapı tarafından inşa ediliyor.

Fer Yapı Parima Residence'ta peşinde yüzde 10 indirim! 36 ay 0 faiz!

Fer Yapı Parima Residence projesinde yer alan bağımsız üniteler için düzenlenen ödeme planı kapsamında yüzde 1 peşinat ve 36 ay vade farksız taksitlendirme yapılıyor. Peşinde ise yüzde 10 indirim uygulanıyor.

Newista Residence indirim Haberi

Newista Residence indirim

Hasoğlu Yapı tarafından Beylikdüzü’nde inşa edilen Newista Residence Projesi için geçen Pazar günü yaza veda kokteyli düzenledi. 

Peşin Fiyatının Altında Satış

Kokteyle katılan tüm müşterilerine hoş bir sürpriz hazırlayan Hasoğlu Yapı, daire fiyatlarında 10 bin lira indirim yaparak, peşin satış fiyatının da altına indi. Yoğun ilgi gösterilen etkinlik sonunda 12 aile daha Newista Residence’den daire satın alarak, bu ayrıcalıklı projeden ev sahibi oldular.  

Yönetim Kurulu Başkanlığını Hasan Sever’in yaptığı ve 27 yıllık inşaat tecrübesi ile tüm faaliyetlerini insana ve doğaya saygı ilkesiyle sürdüren Hasoğlu Yapı, Newista Residence Projesini oturum ve yatırım için ideal bölge olan Beylikdüzü’nde inşa ediyor. 

Residence ayrıcalığını site yaşamıyla birleştiren projede, toplam 558 daire, 30 dükkan ve ofis yer alıyor. Newista Residence’nin, Aralık 2014’te teslim edilmesi planlanıyor. 

Daire Fiyatlarının 142...