05 / 05 / 2024

newista residence ofis

newista residence ofis

Esenyurt’ta hayata geçen Newista Residence projesinde yer alan ofislerin güncellenen metrekare birim fiyatları 1.600 dolardan başlangıç gösteriyor

Down Town Bursa nerede?

Atış Yapı tarafından hayata geçirilen Down Town Bursa projesinde alışveriş alanları, residence, ofis, otel ve müze yer alıyor. Peki Down Town Bursa nerede?

Astay Private Residences İstanbul at Etiler ne zaman teslim?

Residence, ofis ve ticari alanlardan oluşan Private Residences İstanbul at Etiler projesi  Türkiye’nin en prestijli ve nezih semtlerinden biri olan Etiler’de yükseliyor.  Peki Astay Private Residences İstanbul at Etiler ne zaman teslim?

Özyurtlar Ncadde Ottoman Otel + Residence! 174 bin TL'ye!

Özyurtlar İnşaat tarafından inşa edilen Ncadde Ottoman Otel + Residence projesi satışları başladı. Residece, ofis ve otelden meydana gelen proje 3 katlı olarak yükseliyor.

Önay Life Residence basın toplantısı 5 Mayıs'ta!

İstanbul Beylikdüzü'nde gerçekleştirdiği projeleriyle adından sıkça söz ettiren Önay Grup, Tuna Ev-Ofis ile oluşturduğu ÖNTU ortaklığıyla Esenyurt'un Beylikdüzü sınırında Önay Life Residence projesine başlıyor.

Kartal AND Pastel Residence teslim tarihi!

Kartal AND Pastel Residence projesinde daire fiyatları 295 bin liradan başlıyor. AND Pastel Residence projesi konut, rezidans, ofis ve mağaza alanlarından meydana geliyor...

Vadistanbul Park Residence iletişim!

Vadistanbul Park Residence iletişim için 444 53 35 numaralı telefonu arayabilirsiniz. 100 bin metrekarelik ofis alanına sahip projede 1+1'den 5+1'e kadar farklı daire alternatifleri bulunuyor.

Vadistanbul Park Residence satış ofisi!

Vadistanbul Park Residence satış ofisi telefon numarası 444 53 35. Konut, ofis ve mağazalardan oluşan projede teslimlerin 2018 yılı Kasım ayında yapılması planlanıyor.

AND Kartal Residence Soğanlık fiyat!

AND Kartal Residence Soğanlık fiyat listesi 290 bin liradan başlayarak değişiyor. AND Kartal Residence projesinde 1.135 konut, 42 ofis ve 35 dükkan olacak.

Nusal İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nusal İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi, Nuh Usal ve Nurettin Türkdal ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 1 Şubat'ta Kartal, Yalı Mahallesi, Topselvi Caddesi, Mai Residence Ofis'te kuruldu.

Kuzu Effect Residence Çankaya teslimler!

Kuzu Effect Residence Çankaya projesinde rezidans daire fiyatları 750 bin liradan başlıyor. Kuzu Effect Residence projesinde 203 rezidans, 44 ofis ve açık çarşı bulunuyor...

Oran Kuzu Effect Residence fiyat!

Oran Kuzu Effect Residence fiyat listesi 750 bin liradan başlayarak yükseliyor. Kuzu Effect Residence projesinde 203 rezidans daire, 44 ofis ve açık çarşı yer alıyor...

Çankaya Kuzu Effect Residence fiyat!

Çankaya Kuzu Effect Residence fiyat listesi 750 bin liradan başlıyor. Kuzu Effect Residence projesinde 203 daire, 44 ofis ve açık çarşı alanı yer alıyor...

Oran Kuzu Effect Residence teslim tarihi!

Oran Kuzu Effect Residence projesinde ev fiyatları 750 bin liradan başlıyor. Kuzu Grup projesi Kuzu Effect Residence'ta 203 daire, 44 ofis ve açık çarşı yer alıyor...

newista residence ofis Haberi

newista residence ofis

Hasoğlu Yapı tarafından 2011 Kasım ayında lansmanı gerçekleştirilen Newista Residence Esenyurt projesi toplam 144 bin 228 metrekare inşaat alanına sahip.

5 üniteden oluşan Newista Residence Esenyurt projesinde, 35 metrekareden 170 metrekareye kadar farklı büyüklüklerde toplam 864 daire yer alıyor. Proje içerisinde konutların dışında toplam 28 adet mağaza, 13 adet ofis bulunuyor. 

Toplam 931 bin 338 metrekare ticari alan sahip olan Newista Residence projesinde ofislerin metrekaresi 131 ile 168 metrekare arasında değişim gösteriyor. Projede yer alan ofisler 1.600 dolardan başlayan metrekare birim fiyatı ile satışa sunuluyor.

Newista Residence projesinin ödeme planında peşin ödemenin yanı sıra firma bünyesinde 20 ay sıfır faizle vadelendirme yapılıyor.

Lokasyonu, ulaşım avantajı ve modern mimarisinin yanı sıra sağlam zemin yapısı ve yüksek inşaat kalitesiyle de dikkat çeken Newista Residence’da, spa,...