29 / 04 / 2024

Newjoy ismob

Newjoy ismob

Bebek ve genç mobilyası sektöründe dünya markası olma hedefiyle yola çıkan Newjoy, sektörde inovasyon yaratacak olan yeni serisini İsmob'ta tüketicisiyle buluşturmaya hazırlanıyor.

Newjoy’da 23 Nisan kampanyası!

Newjoy’un her detayını çocukları düşünerek tasarladığı konsept mağazalarda 23 Nisan kampanyası başladı. 18-30 Nisan tarihleri arasında tüm Newjoy konsept mağazalarında çocuklar hayallerindeki odaya indirimli olarak sahip oluyor.

Newjoy Mart'ta 6 yeni mağaza açacak!

Newjoy, başarılı franchise sistemiyle mağazalaşmaya ve büyümeye devam ediyor. Yurt genelindeki konsept mağazalarına Mart ayı içerisinde 6 yeni mağaza daha ekleyen marka, yıl sonuna kadar 9 yeni mağaza daha açmayı hedefliyor.

Newjoy'da yüzde 10 + yüzde 8 indirim!

Bebek ve genç mobilyasının uzman markası Newjoy, bakanlar kurulunun yüzde 10 KDV indirimine ek olarak yüzde 8 oranında indirim uyguluyor. Kampanya Şubat sonuna kadar tüm Newjoy konsept mağazalarında geçerli.

Newjoy, müşteri memnuniyeti konusunda sektörde birinci sırada!

Newjoy, satış sonrası hizmet politikasıyla sektörde adından söz ettiriyor. şikayetvar.com'da en fazla teşekkür alan firma konumunda...

Newjoy, Köln Uluslararası IMM Mobilya Fuarı'ndan yeni pazarlarla döndü!

Newjoy, 4. kez katıldığı Köln Uluslararası IMM Mobilya ve Dekorasyon Fuarı’ndan Kuveyt, Almanya, Latin Amerika, Benelux, Fransa, Ukrayna, Moğolistan ve İngiltere gibi ülkelerle yeni iş bağlantıları gerçekleştirerek döndü.

Tuna, İSMOB’dan üç ödül aldı!

Kaliteli mobilya üretimini fark yaratan tasarımlarla sunan Tuna Ev ve Tuna Ofis, dünyanın üçüncü en büyük mobilya fuarı olan İSMOB’da yeni ürünlerini sergiledi.

Tuna Ev ve Tuna Ofis, ürünlerini İSMOB'da sergiledi!

Kaliteli mobilya üretimini fark yaratan tasarımlarla sunan Tuna Ev ve Tuna Ofis, dünyanın üçüncü en büyük mobilya fuarı olan İSMOB’da yeni ürünlerini sergiledi.

İder Mobilya ürünleri İSMOB’da yoğun ilgi gördü!

10-15 Ocak tarihleri arasında Tüyap’ta düzenlenen İstanbul Mobilya Fuarı’na katılan İder Mobilya, fuar boyunca 8. Salon ve 812.stantta yeni koleksiyonuna ait en seçkin tasarımlarını ziyaretçilerinin beğenisine sundu.

Newjoy, 2017 ürünleriyle Köln Uluslararası IMM Mobilya Fuarı'nda!

Newjoy, 22 Ocak’a kadar devam edecek olan Köln Uluslararası IMM Mobilya ve Dekorasyon Fuarı’nda zengin ürün gamıyla ilgi görüyor. Newjoy, bebek ve genç mobilyasında dünya markası olma hedefliyor.

İSMOB 2017'de tasarım öne çıktı!

Türkiye’de kendi fuar merkezine sahip tek özel fuarcılık kuruluşu olan TÜYAP’ın, Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği (MOSDER) işbirliğiyle düzenlediği İstanbul Mobilya Fuarı (İSMOB) özel etkinliklerle devam ediyor.

Newjoy İSMOB'a katıldı!

Yenilikçi tasarımları, kaliteli üretimi ve ürün çeşitliliği ile 40 ilde 70 mağazaya ulaşarak hızlı bir büyüme gerçekleştiren Newjoy, 15 Ocak tarihine kadar devam edecek olan İSMOB Fuarı’nda iddialı bir ürün gamıyla yer alıyor.

İSMOB 2017 Tasarım Yarışması sonuçlandı!

TÜYAP’ın Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği (MOSDER) işbirliğiyle düzenlediği İstanbul Mobilya Fuarı (İSMOB) Tasarım Yarışması sonuçları açıklandı.

İSMOB 15 Ocak'a kadar devam edecek!

500’den fazla markanın en son moda ürünlerinin sergilendiği İSMOB 2017; evlenmeye hazırlanan, evini yenileyen ya da yeni yılın mobilya trendlerini görmek isteyen herkesi 15 Ocak Pazar akşamına kadar TÜYAP’a bekliyor.

Newjoy ismob Haberi

Newjoy ismob

Bebek ve genç mobilyası sektöründe dünya markası olma hedefiyle yola çıkan Newjoy, sektörde inovasyon yaratacak olan yeni serisini İsmob'ta tüketicisiyle buluşturmaya hazırlanıyor. 'Özgürce Yaşa'  mottosu ile oluşturulan yeni seri, fonksiyonellik ve özgürlüğü buluşturan yepyeni bir akımın habercisi. Sektörün hızla büyüyen markası Newjoy'un özgür dünyasını İsmob'ta Hall 5, Stand 521'de ziyaret edebilirsiniz. 

Bebek ve genç mobilyası sektörünü sahiplenerek inovatif çalışmalara imza atan Newjoy, yeni neslin tüketim alışkanlıklarını dikkate alarak oluşturduğu yeni koleksiyonu ile sektörde fark yaratmaya hazırlanıyor. Bebek ve genç mobilyası alanında üretim gerçekleştirerek uzmanlaşan marka, kaliteli, fonksiyonel ve çevreci üretim anlayışı ile modern dünyanın yeni nesil çocuklarına özel üretim gerçekleştiriyor. Bebek ve genç grubunda geniş bir ürün çeşitliliğine sahip olan Newjoy, gençlerin birey olarak farklı zevkleri, bakış açıları, ve hayal...