14 / 05 / 2024

Newjoy konsept mağazaları

Newjoy konsept mağazaları

Newjoy, uygun fiyat politikasıyla büyümeye devam ediyor. Konsept mağazalarına Eylül ayı içerisinde 5 yeni mağaza daha ekleyen marka, 5 yıllık süreçte yurt içinde 150 satış noktası hedefine emin adımlarla ilerliyor…

Warmhaus doğalgaz kullanılan her ilde konsept mağazalar açacak!

Beyçelik Holdingin iştiraki olan kombi ve radyatör üreticisi Warmhaus, mağazalaşma kararı aldı. Şirket, üç yıl içinde doğalgaz kullanılan her ilde konsept mağazalar açacak. c, bu atakla 2020'de 500 milyon TL, 2023'te ise 1 milyar TL ciro hedefliyor...

Newjoy’da 23 Nisan kampanyası!

Newjoy’un her detayını çocukları düşünerek tasarladığı konsept mağazalarda 23 Nisan kampanyası başladı. 18-30 Nisan tarihleri arasında tüm Newjoy konsept mağazalarında çocuklar hayallerindeki odaya indirimli olarak sahip oluyor.

Newjoy Mart'ta 6 yeni mağaza açacak!

Newjoy, başarılı franchise sistemiyle mağazalaşmaya ve büyümeye devam ediyor. Yurt genelindeki konsept mağazalarına Mart ayı içerisinde 6 yeni mağaza daha ekleyen marka, yıl sonuna kadar 9 yeni mağaza daha açmayı hedefliyor.

Newjoy'da yüzde 10 + yüzde 8 indirim!

Bebek ve genç mobilyasının uzman markası Newjoy, bakanlar kurulunun yüzde 10 KDV indirimine ek olarak yüzde 8 oranında indirim uyguluyor. Kampanya Şubat sonuna kadar tüm Newjoy konsept mağazalarında geçerli.

Tekin Acar'dan yeni konsept mağazalar geliyor!

Tekin Acar Kozmetik’in sahibi Acar, zor geçen 2016 yılının ardından farklı segmentlerde büyüme kararı aldı. Acar, kârsız ve kendini döndürmeyen mağazaları kapattığını ve yeni konseptli mağazalar açacağını söyledi.

Newjoy'dan 5 yeni mağaza!

Newjoy, uygun fiyat politikasıyla büyümeye devam ediyor. Konsept mağazalarına Eylül ayı içerisinde 5 yeni mağaza daha ekleyen marka, 5 yıllık süreçte yurt içinde 150 satış noktası hedefine emin adımlarla ilerliyor…

Arçelik, Ankara'da 4 yeni konsept mağaza açıyor!

Yenilikçi teknolojiyle tasarladığı yüksek enerji verimli ürünlerini modern konsept mağazaları ile tüketicilere sunan Arçelik, mağaza ağını genişletecek. Arçelik Ankara'da 4 yeni konsept mağazasıyla modern perakendecilik anlayışına yeni soluk getirecek.

Seranit Grup, Etilerde yeni konsept mağazasını açtı!

Birbirinden şık ürünlerini sergileyen Seranit Grup, yeni konsept mağazalarına bir yenisini daha ekledi. İstanbul Etiler’de hizmete açılan mağazada Vanucci Mutfak ve Seranit Porselen ürünleri tüketicilerin beğenisine sunuluyor.

Baymak'tan yeni konsept mağazaları: Orange Store!

Baymak, ısıtma sektöründe tasarım ve yapısıyla bayi ve organizasyonunda yeni yapılanmaya başladı. Baymak hem tüketiciyi hem de sektörü yeni konsept mağazaları olan Orange Store'larla tanıştırdı.

Hilti, mağazalarında konsept değiştiriyor!

Hilti, farklı iş kollarındaki müşterilerinin ihtiyaçlarına daha hızlı cevap verebilmek ve uygulama yapmalarını kolaylaştırmak amacıyla markasının yenilikçi ve inovatif yapısına paralel olarak Türkiye’deki mağazalarının konseptini değiştiriyor...

Hilti Türkiye mağazalarında konsept değiştiriyor!

Hilti, farklı iş kollarındaki müşterilerinin ihtiyaçlarına daha hızlı cevap verebilmek ve uygulama yapmalarını kolaylaştırmak amacıyla markasının yenilikçi ve inovatif yapısına paralel olarak Türkiye’deki mağazalarının konseptini değiştiriyor.

Viaport Venezia projesinde mağazalar satışa çıktı! 1 milyon 632 bin TL'ye!

Avrupa Yakası içinde Gaziosmanpaşa Bölgesi 'nde konumlandırılan Viaport Venezia projesinde toplam 200 mağaza ile 2.000 konut yer alıyor. Projede yer alan mağazaların alanları 106-108 metrekareden başlıyor.

Salih Bezci: Mağazaların cirolarında düşüş gözükmüyor!

Bundan bir ay önce müşteriler kesilmişti. Aralık ayında tekrar müşteriler gelmeye başladı ve satışlar olmaya başladı. Çarşılardan, AVM'lerden de bakıyorum. Mağazaların cirolarında düşüş gözükmüyor açıklaması yaptı...

Newjoy konsept mağazaları Haberi

Newjoy konsept mağazaları

Newjoy, kaliteli, sağlıklı ve fonksiyonel ürünleri, zengin ürün alternatifleri ve uygun fiyat politikasıyla büyümeye devam ediyor… 2016’nın ilk aylarından itibaren yurt çapında açtığı konsept mağazalarına Eylül ayı içerisinde 5 yeni mağaza daha ekleyen marka, 5 yıllık süreçte yurt içinde 150 satış noktası hedefine emin adımlarla ilerliyor…


Dünya’da 30 ülke, 100 şehir ve 150 satış noktasından bebeklerin ve gençlerin hayal dünyalarını renklendiren Newjoy’un, Vietnam, Fas, Irak, KKTC, Azerbaycan ve Avusturya’da konsept mağazaları bulunuyor. Yurt çapında 35 ilde 65 mağazası bulunan marka, Eylül ayı içerisinde Çanakkale, Balıkesir, Muş, Uşak ve Kayseri illerinde yeni konsept mağazalarını açtı. Tasarımlarını kalite ve fonksiyonellik üzerine kurgulayan Newjoy, hızla büyüyen marka değeri, teknolojik alt yapısı, yenilikçi ve çevreci üretim anlayışıyla gençlerin ve ebeveynlerin beklentilerini karşılıyor.


Newjoy, kurulduğu ilk...