28 / 04 / 2024

newjoy panel mobilya ihracatı

newjoy panel mobilya ihracatı

Bebek, çocuk ve genç mobilya grubunda faaliyet gösteren ve Sakarya’da kurulu fabrikasında üretim yapan mobilya firması Newjoy, uluslararası marka olma yolunda adım atmaya devam ediyor.

Alfemo Mobilya’da yazdan kalma fiyatlar! Mobilyasını yenilemek isteyenler buraya! 19 Eylül 2022 Alfemo fiyat listesi

Döşemeli ve panel mobilya ürünleriyle tüketicilerin ihtiyaçlarına yönelik üretim yapan Alfemo Mobilya’da yaz hala devam ediyor. İşte 19 Eylül 2022 Alfemo Mobilya fiyat listesi

Newjoy, Köln Uluslararası IMM Mobilya Fuarı'ndan yeni pazarlarla döndü!

Newjoy, 4. kez katıldığı Köln Uluslararası IMM Mobilya ve Dekorasyon Fuarı’ndan Kuveyt, Almanya, Latin Amerika, Benelux, Fransa, Ukrayna, Moğolistan ve İngiltere gibi ülkelerle yeni iş bağlantıları gerçekleştirerek döndü.

Newjoy, 2017 ürünleriyle Köln Uluslararası IMM Mobilya Fuarı'nda!

Newjoy, 22 Ocak’a kadar devam edecek olan Köln Uluslararası IMM Mobilya ve Dekorasyon Fuarı’nda zengin ürün gamıyla ilgi görüyor. Newjoy, bebek ve genç mobilyasında dünya markası olma hedefliyor.

Newjoy, Dubai Index Fuarı’nda!

Newjoy, sektörde inovasyon yaratan ürünlerini ve ödüllü serisi Smart'ı 23 – 26 Mayıs tarihleri arasında Dubai Uluslararası Mobilya Fuarı'nda dünyanın dört bir yanından gelen ziyaretçilerin beğenisine sunacak.

Newjoy Mobilya, Uzakdoğu pazarında gücünü artırıyor!

Sektörde inovasyon yaratan ürünleriyle, 5 kıtada 30 ülkede söz sahibi olan Newjoy, yeni yatırımlarıyla Uzak Doğu pazarındaki gücünü daha da arttırmayı hedefliyor.

Newjoy Smart serisi Çin Uluslararası Mobilya Fuarı'nda!

Bebek ve genç mobilyası sektöründe dünya markası olma hedefiyle yola çıkan Newjoy, sektörde inovasyon yaratan ürünlerini ve yeni serisi Smart'ı Çin Uluslararası Mobilya Fuarı'nda dünyanın dört bir yanından gelen ziyaretçilerinin beğenisine sunuyor.

Newjoy, Köln Imm Mobilya Fuarı'nda Smart serisini tanıttı!

Bebek ve genç mobilyası sektörünü sahiplenerek inovatif çalışmalara imza atan Newjoy, alanının en büyük fuarı olan Köln Imm Mobilya Fuarı'nda yenilikçi koleksiyonlarını ve sektörde fark yaratan yeni serisi Smart'ı tanıttı.

Newjoy Mobilya, 100'ün üzerinde satış noktası hedefliyor!

Bebek, çocuk ve genç mobilya grubundaki farklı çizgisi ile dikkat çeken Newjoy, henüz yeni olmasına rağmen bir dünya markası olma yolunda. Hedef 40 ülkeye ulaşmak

Newjoy Türkiye'de 2 yılda 53 mağaza açtı!

Birol Öner’in, 2013’te kurduğu bebek, çocuk ve genç mobilya markası Newjoy, 27 ülkeye ihracatla cirosunun yüzde 35’ini yurtdışından elde etti. Firma, yüzde 25’i TV sehpasından olmak üzere bu yıl 90 milyon TL ciro bekliyor.

Newjoy tasarımlarını Dubai Index Fuarı’nda tanıttı!

Bebek, çocuk ve gençlere yönelik özgün mobilya tasarımlarıyla dikkat çeken NEWJOY, 18 -21 Mayıs 2015 tarihleri arasında düzenlenen Dubai Index Fuarı’na katılarak, 2015 koleksiyonunu tanıttı.

Newjoy Güney Kore'ye panel mobilya ihracatı yapan ilk Türk marka oldu!

Bebek, çocuk ve genç mobilya grubunda faaliyet gösteren ve Sakarya’da kurulu fabrikasında üretim yapan mobilya firması Newjoy, uluslararası marka olma yolunda adım atmaya devam ediyor.

Newjoy Mobilya dünya markası olma yolunda ilerliyor!

Bebek, Çocuk ve Genç mobilya grubundaki farklı çizgisi ile dikkatleri üzerine toplayan Newjoy, Sakarya’ dan yola çıkarak bir dünya markası olma yolunda emin adımlarla ilerliyor...

Newjoy hayatınızı kolaylaştırıyor!

Bebek, Çocuk ve Genç mobilya grubundaki farklı çizgisiyle dikkatleri çeken NEWJOY, müşteri memnuniyetini ön planda tutarak satış sonrası ürün desteğine verdiği önemle de birçok markanın önüne geçiyor...

newjoy panel mobilya ihracatı Haberi

newjoy panel mobilya ihracatı

Güney Kore’ye panel mobilya ihracatı yapan ilk Türk markası olmayı başaran Newjoy’un Yönetim Kurulu Başkanı Birol Öner, dünya ihracat payında Türkiye’nin payının yüzde 1 ile henüz ilk 20 ülke arasına giremediğini vurgulayarak, Türkiye’nin ihracatını artırma hedeflerine kendilerinin de katkıda bulunmak istediklerini söyledi. Öner, öncelikli hedeflerinin Newjoy’u bir dünya markası yapmak olduğunu kaydetti.


Milliyet...