27 / 04 / 2024

Newjoy hayatınızı kolaylaştırıyor!

Newjoy hayatınızı kolaylaştırıyor!

Bebek, Çocuk ve Genç mobilya grubundaki farklı çizgisiyle dikkatleri çeken NEWJOY, müşteri memnuniyetini ön planda tutarak satış sonrası ürün desteğine verdiği önemle de birçok markanın önüne geçiyor...






Bebek, Çocuk ve Genç mobilya grubundaki farklı çizgisiyle dikkatleri çeken NEWJOY, müşteri memnuniyetini ön planda tutarak satış sonrası ürün desteğine verdiği önemle de birçok markanın önüne geçiyor.


NEWJOY Yönetim Kurulu Başkanı Birol Öner, Sakarya’daki üretim fabrikasında yeni bir teslimat ve montaj sistemine imza attıklarını söyleyerek, “Üretimini gerçekleştirdiğimiz ürünleri sadece tek bir yerde yani Hendek’teki fabrikamızda depoluyoruz., herhangi bir NEWJOY mağazasından gelen siparişler, otomatik olarak Hendek’teki depomuza düşüyor. Burada paketleniyor ve hızla teslimat adresine doğru yola çıkıyor. Tüm mobilyanın kurulumunu yine NEWJOY uzman personeli yapıyor ve tam 7 yıl garanti veriyor.  Bu sistem sayesinde NEWJOY mağazaları depolama ve bakım maliyetinden kurtuluyor. Bizler müşterilerimizi sadece müşteri olarak değil NEWJOY ailesinin bir üyesi olarak görüyoruz.  Ürünle ilgili her aşama da yardımcı olarak onlarla olan bağımızı sürekli kılmak istiyoruz.”  dedi. 

2014 yılında açılacak yeni mağazalarla birlikte mağaza sayısını 50’ye ulaştırmayı hedefleyen NEWJOY, Türkiye’ye yayılarak geniş bir mağaza ağı kurmayı amaçlıyor. Bayi planlamasında da yeniliklere imza atacak olan NEWJOY, bayilik açmak isteyen yatırımcılara da cazip fırsatlar sunuyor. NEWJOY olarak bayilik vermeye devam ettiklerini belirten Öner, öncelikle kadın girişimcilere pozitif ayrım uyguladıklarını belirterek 200 metrekarelik bir mağaza ve 60-80 bin TL yatırım yapabilen kadın girişimcilere öncelik tanıdıklarını da sözlerine ekledi. 


Geri Dön