27 / 04 / 2024

Birol Öner

Birol Öner

Bebek, çocuk ve genç mobilya grubundaki farklı çizgisi ile dikkat çeken Newjoy, henüz yeni olmasına rağmen bir dünya markası olma yolunda. Hedef 40 ülkeye ulaşmak

Newjoy Güney Kore'ye panel mobilya ihracatı yapan ilk Türk marka oldu!

Bebek, çocuk ve genç mobilya grubunda faaliyet gösteren ve Sakarya’da kurulu fabrikasında üretim yapan mobilya firması Newjoy, uluslararası marka olma yolunda adım atmaya devam ediyor.

Newjoy hayatınızı kolaylaştırıyor!

Bebek, Çocuk ve Genç mobilya grubundaki farklı çizgisiyle dikkatleri çeken NEWJOY, müşteri memnuniyetini ön planda tutarak satış sonrası ürün desteğine verdiği önemle de birçok markanın önüne geçiyor...

Tapu döner sermaye yönetmeliği 2015!

Tapu döner sermaye yönetmeliği, Döner Sermaye İşletmesinin yönetimi, faaliyet alanları, işleyişi, sermaye kaynakları hakkında yasal esasları içeriyor. İşte tapu döner sermaye yönetmeliği 2015...

Tapu döner sermaye ücreti 2015!

Gayrimenkul satış işlemleri belli masraflar ödenerek yapılıyor. Tapu harcı, işlemlerin nevi ve mahiyetine göre, değer esası üzerinden nispi veya maktu olarak alınıyor. Peki, tapu döner sermaye ücreti 2015 ne kadar?

Baydöner İskender, Viaport Venezia'da mağaza açtı!

100. restoranına koşar adım yaklaşan sektörün önemli oyuncularından Baydöner İskender, 98. mağazasını yenilenen konseptiyle Viaport Venezia'da açtı.

Güner Turizm Seyahat Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Güner Turizm Seyahat Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi İstanbul Şubesi 20 Temmuz 2015 tarihinde İstanbul Avrupa Yakası Bakırköy'de açıldı.

Baydöner İskender 96 restorana ulaştı!

Baydöner, Maltepe Park'ta Açtığı Yeni Restoranı Baydöner İskender İle 96 Restorana Ulaştı. 2015 Yılı Sonuna Kadar 110 Restoran Hedefleyen Baydöner, Yurtdışı Büyümesini de Hızlandıracak.

Baydöner İskender 95. restoranını İstanbul Viaport Marina'da açtı!

Baydöner İskender, 1 milyar TL'lik yatırımla yapılan Viaport Marina'ya İstanbul'daki 20. toplamda 95. restoranını 24 Haziran'da hizmete soktu.

Baydöner 93.mağazasını İstiklal Caddesi'nde açtı!

Baydöner, İstanbul'daki 19. ve dünyadaki 93.restoranını İstiklal Caddesi'nde açtı. 22 Haziran'da hizmete giren mekan, toplamda 7 katlı bir binada 350 kişi ağırlama kapasitesine sahip.

Newjoy Türkiye'de 2 yılda 53 mağaza açtı!

Birol Öner’in, 2013’te kurduğu bebek, çocuk ve genç mobilya markası Newjoy, 27 ülkeye ihracatla cirosunun yüzde 35’ini yurtdışından elde etti. Firma, yüzde 25’i TV sehpasından olmak üzere bu yıl 90 milyon TL ciro bekliyor.

Baydöner Bursa'daki 2'nci şubesini açtı!

Bursa'ya Açtığı 2. Baydöner İskender Restoranı İle toplamda 94 mağazaya ulaşan Baydöner, 5 yıl içinde 300 restorana ulaşmayı ve yurt dışında büyümeyi hedefliyor.

Çağıner Grup Mersin'de otel ve AVM yapacak!

ÇAĞINER Şirketler Grubu, Ada’da yeni yatırımlara hazırlanıyor. Şirketin ikinci kuşak patronu Dimağ Çağıner, Mersin Anamur’da da otel ve AVM kuracaklarını söylüyor. Çağıner’e göre Kıbrıs’ta çözüm çok yakın…

Baydöner 92'nci mağazasını Konya'da açtı!

Türkiye'de ve dünyada dönere hak ettiği değeri vermek amacıyla 2006 yılında yola çıkan Baydöner, bugün Konya'da açtığı 3. mağazası ile toplamda 92 restorana ulaştı.

Çağıner Group Anamur'da otel ve AVM yapacak!

KKTC’nin ilk otellerinden Acapulco ile ismini duyuran Çağıner Şirketler Grubu, yeni yatırımlara hazırlanıyor. Şirketin ikinci kuşak patronu Dimağ Çağıner, Mersin Anamur’da da otel ve AVM kuracaklarını söylüyor. Çağıner’e göre Kıbrıs’ta çözüm yakın..

Baydöner, Diyarbakır'daki 2. şubesini açtı!

Baydöner, Forum Diyarbakır AVM'de Açtığı Yeni Restoranı Baydöner İskender İle 91 Restorana Ulaştı. Marka, 5 Yıl İçinde 300 Restorana Ulaşmayı Hedefliyor.

Birol Öner Haberi

Birol Öner

Bebek, çocuk ve genç mobilya grubundaki farklı çizgisi ile dikkat çeken Newjoy, henüz yeni olmasına rağmen bir dünya markası olma yolunda büyümesini sürdürüyor. Newjoy, 2018 yılına kadar 100'ün üzerinde satış noktasına ulaşacak. 


Öner Modüler Mobilya AŞ'nin Sakarya 2. OSB'deki fabrikasında son teknoloji ile üretilen Newjoy markalı bebek, çocuk ve genç mobilya grubunun, yakın gelecekte tüm dünya çocuklarını kucaklayan ürün yelpazesi ve marka algısıyla Türkiye'de 100'ün üzerinde satış noktasına ve 40'ın üzerinde ülkede ise kendi pazarını oluşturması hedefleniyor. 


Üretimleri ve gelecekteki hedefleri ile ilgili olarak bilgiler veren Öner Modüler Mobilya AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Birol Öner, Elektronik mobilya alanında faaliyet göstermek amacıyla TV sehpası üretimine ilk markaları olan 'ELMOB'u kurarak 2003'te başladıklarını ifade etti. 


Öner, şunları söyledi: "İlk müşterilerimiz Sony, Eurosia, Beko, Arçelik,...