10 / 05 / 2024

Newjoy genç mobilya

Newjoy genç mobilya

Bebek, Çocuk ve Genç mobilya grubundaki farklı çizgisiyle dikkatleri çeken NEWJOY, müşteri memnuniyetini ön planda tutarak satış sonrası ürün desteğine verdiği önemle de birçok markanın önüne geçiyor...

Kaçırmayın! Evgör çocuk ve genç odalarında yüzde 35 indirim yaptı!

Ardı ardına açıklanan kampanyalar da hız kesmeden devam ediyor. Okullar açılırken velilere destek olmak isteyen markalar arasına ünlü mobilya firması Evgör de dahil oldu. Okullar açılırken Evgör Çocuk ve Genç Odalarında yüzde 35 İndirim yaptı.

Genç odasında bomba indirim İstikbal’den geldi! Dev kampanyalı fiyatlarla 6 Eylül 2022 fiyat listesi...

Okulların açılmasına az bir zaman kalmışken İstikbal, indirimli fiyatlarıyla herkesin yüzünü güldürecek. Türkiye’nin sevilen mobilya markası olan İstikbal yapmış olduğu Okula Dönüş kampanyası ile dev indirim uygulamaları ile genç odası paketleri sizleri bekliyor. İşte 6 Eylül 2022 fiyat listesi...

Gürbüzler Nalburiye İnşaat Mobilya Limited Şirketi kuruldu!

Gürbüzler Nalburiye İnşaat Mobilya Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Genç tarafından kuruldu. 

RD Dizayn Mobilya İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

RD Dizayn Mobilya İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Görkem Gençalp tarafından kuruldu.

MOSDER, gençlerin fikirlerine ışık oluyor!

Türkiye’de mobilya sektörünün gelecek vizyonuna katkı sağlamak için yoğun olarak çalışan Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği (MOSDER), mobilya trendlerini, mobilya tasarım süreçlerini ve yarışma detaylarını gençlerle paylaştı.

Newjoy'da yüzde 10 + yüzde 8 indirim!

Bebek ve genç mobilyasının uzman markası Newjoy, bakanlar kurulunun yüzde 10 KDV indirimine ek olarak yüzde 8 oranında indirim uyguluyor. Kampanya Şubat sonuna kadar tüm Newjoy konsept mağazalarında geçerli.

Newjoy, Köln Uluslararası IMM Mobilya Fuarı'ndan yeni pazarlarla döndü!

Newjoy, 4. kez katıldığı Köln Uluslararası IMM Mobilya ve Dekorasyon Fuarı’ndan Kuveyt, Almanya, Latin Amerika, Benelux, Fransa, Ukrayna, Moğolistan ve İngiltere gibi ülkelerle yeni iş bağlantıları gerçekleştirerek döndü.

Newjoy, 2017 ürünleriyle Köln Uluslararası IMM Mobilya Fuarı'nda!

Newjoy, 22 Ocak’a kadar devam edecek olan Köln Uluslararası IMM Mobilya ve Dekorasyon Fuarı’nda zengin ürün gamıyla ilgi görüyor. Newjoy, bebek ve genç mobilyasında dünya markası olma hedefliyor.

Mobilya sektörü İnteria'da buluşacak!

İNŞAAT sektörünün genç ve yenilikçi yatırımcısı Nobis A.Ş ilk yatırımı interia’yı 100 milyon Dolarlık yatırım ile hayata geçiriyor. Türkiye’nin en kapsamlı mobilya merkezi olarak konumlanan interia, Anadolu yakasının gelişen bölgesi Dudullu’da 110 bin m2’lik kapalı alanda faaliyet gösterecek. i

Newjoy'dan gençlere ve annelere özel hediyeler!

Newjoy, kaliteli, sağlıklı, çevreci ve modern tasarımlarıyla bebek ve genç mobilyasında fark yaratıyor. Yeni nesil gençlerin ve ebeveynlerin ihtiyaçlarına göre tasarımlarını şekillendiren Newjoy, gençlere ve annelere özel hediyeleriyle yüzleri güldürüyor.

İder Mobilya, Rimini Genç Odası pembenin büyüsünü evlere taşıyor!

Gençlere kendilerini ait hissedip keyifle vakit geçirebilecekleri yaşam alanları sunan İder Mobilya, pembe detaylı Rimini Genç Odası ile kızların hayallerle dolu dünyasına konuk oluyor.

Newjoy, Dubai Index Fuarı’nda!

Newjoy, sektörde inovasyon yaratan ürünlerini ve ödüllü serisi Smart'ı 23 – 26 Mayıs tarihleri arasında Dubai Uluslararası Mobilya Fuarı'nda dünyanın dört bir yanından gelen ziyaretçilerin beğenisine sunacak.

Newjoy Mobilya, Uzakdoğu pazarında gücünü artırıyor!

Sektörde inovasyon yaratan ürünleriyle, 5 kıtada 30 ülkede söz sahibi olan Newjoy, yeni yatırımlarıyla Uzak Doğu pazarındaki gücünü daha da arttırmayı hedefliyor.

Newjoy genç mobilya Haberi

Newjoy genç mobilya




Bebek, Çocuk ve Genç mobilya grubundaki farklı çizgisiyle dikkatleri çeken NEWJOY, müşteri memnuniyetini ön planda tutarak satış sonrası ürün desteğine verdiği önemle de birçok markanın önüne geçiyor.


NEWJOY Yönetim Kurulu Başkanı Birol Öner, Sakarya’daki üretim fabrikasında yeni bir teslimat ve montaj sistemine imza attıklarını söyleyerek, “Üretimini gerçekleştirdiğimiz ürünleri sadece tek bir yerde yani Hendek’teki fabrikamızda depoluyoruz., herhangi bir NEWJOY mağazasından gelen siparişler, otomatik olarak Hendek’teki depomuza düşüyor. Burada paketleniyor ve hızla teslimat adresine doğru yola çıkıyor. Tüm mobilyanın kurulumunu yine NEWJOY uzman personeli yapıyor ve tam 7 yıl garanti veriyor.  Bu sistem sayesinde NEWJOY mağazaları depolama ve bakım maliyetinden kurtuluyor. Bizler müşterilerimizi sadece müşteri olarak değil NEWJOY ailesinin bir üyesi olarak görüyoruz.  Ürünle ilgili her aşama da yardımcı olarak onlarla...