11 / 05 / 2024

newjoy seul bayi açılışı

newjoy seul bayi açılışı

Mobilya markası Newjoy, mobilya sektöründe Güney Kore'de mağaza açan ilk marka olma özelliği taşıyor. Newjoy, şimdi de 1 Ekim'de Seul'de ilk resmi bayiliğini açmaya hazırlanıyor..

Seul'de yüksek teknolojili 10 dakikalık şehir inşa edilecek!

Seul'de yüksek teknolojili 10 dakikalık şehir hayata geçirilecek. 8 konut binasını ortak çalışma ofisleri ve çalışma alanları ile bir araya getiren 125 dönüm büyüklüğündeki bölgede aynı zamanda eğlence mekanları, fitness merkezleri ve yüzme havuzları bulunacak.

Seul Turizm İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Seul Turizm İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hüseyin Serdar Ulurak tarafından kuruldu.

Hekim Yapı'nın 15'inci bayi toplantısı gerçekleşti! 

Hekim Yapı, geleneksel olarak düzenlediği bayi toplantısının 15'incisini düzenledi. Toplantı Kıbrıs Concorde Luxury Resort’de, 6-9 Şubat 2020 tarihleri arasında gerçekleştirildi...

Beko'dan bayi olmak isteyenlere kira desteği! 

Yeni 100 Kadın Bayi projesi kapsamında Beko, bayi olmak isteyenlere kira desteği verecek. Ayrıca girişimcilere, kontrat ve sözleşme sonrası açılış etkinlikleri ve reklam olanaklarının sağlanması gibi fırsatlar sunulacak. 

Mimar Sunay Erdem projesiyle Seul'de finale kaldı!

Seul Belediyesi'nin başlattığı uluslararası yarışmada ünlü Türk Peyzaj Mimarı Sunay Erdem'in projesi finale kalmayı başardı.

Hekim Yapı'nın 14'üncü bayi toplantısı düzenlendi!

Hekim Yapı, geleneksel olarak düzenlediği bayi toplantısının 14'üncüsünü gerçekleştirdi. Toplantıya Limak Cyprus Deluxe Hotel ev sahipliği yaptı.

Persan Yapı, bayi sayısını 100'e çıkaracak!

İnşaat sektörü ve sanayiye hizmet vermeye devam eden Persan Yapı, yurt genelinde 80 olan bayi sayısını 100'e çıkarmayı hedefliyor..

Bayi Yapı İnşaat Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bayi Yapı İnşaat Gıda Ticaret Limited Şirketi Cemal Bayı tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. n

Newjoy’da 23 Nisan kampanyası!

Newjoy’un her detayını çocukları düşünerek tasarladığı konsept mağazalarda 23 Nisan kampanyası başladı. 18-30 Nisan tarihleri arasında tüm Newjoy konsept mağazalarında çocuklar hayallerindeki odaya indirimli olarak sahip oluyor.

Newjoy Mart'ta 6 yeni mağaza açacak!

Newjoy, başarılı franchise sistemiyle mağazalaşmaya ve büyümeye devam ediyor. Yurt genelindeki konsept mağazalarına Mart ayı içerisinde 6 yeni mağaza daha ekleyen marka, yıl sonuna kadar 9 yeni mağaza daha açmayı hedefliyor.

Newjoy'da yüzde 10 + yüzde 8 indirim!

Bebek ve genç mobilyasının uzman markası Newjoy, bakanlar kurulunun yüzde 10 KDV indirimine ek olarak yüzde 8 oranında indirim uyguluyor. Kampanya Şubat sonuna kadar tüm Newjoy konsept mağazalarında geçerli.

Newjoy, müşteri memnuniyeti konusunda sektörde birinci sırada!

Newjoy, satış sonrası hizmet politikasıyla sektörde adından söz ettiriyor. şikayetvar.com'da en fazla teşekkür alan firma konumunda...

Newjoy, Köln Uluslararası IMM Mobilya Fuarı'ndan yeni pazarlarla döndü!

Newjoy, 4. kez katıldığı Köln Uluslararası IMM Mobilya ve Dekorasyon Fuarı’ndan Kuveyt, Almanya, Latin Amerika, Benelux, Fransa, Ukrayna, Moğolistan ve İngiltere gibi ülkelerle yeni iş bağlantıları gerçekleştirerek döndü.

newjoy seul bayi açılışı Haberi

newjoy seul bayi açılışı

Bebek, Çocuk ve Genç mobilya grubundaki farklı çizgisi ile dikkatleri üzerine toplayan Newjoy, bir dünya markası olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. Sakarya-Hendek'te 20 bin metrekaresi açık, 9 bin metrekaresi kapalı alana kurulu fabrikada üretim yapan Nevvjoy, Güney Kore'ye panel mobilya ihracatı yapan ilk Türk markası olmayı da başardı. Newjoy Yönetim Kurulu Başkanı Birol Öner, geçtiğimiz günlerde Sakarya'da yapılan anlaşma ile Güney Kore pazarına girdiklerini belirterek bu anlaşma ile Sakarya'dan yola çıkarak Türkiye'de bir ilki başardıklarının altını çizdi. İmzalanan anlaşmadan oldukça memnun olduklarını ifade eden Öner, "Bu anlaşma neticesinde Newjoy markasının Güney Kore'deki temsil ve satış yetkisi; inşaat malzemeleri, mobilya üretimi, ithalatı ve ihracatında 20 yıllık tecrübesi olan LeınWand firmasına verilmiştir. Güney Kore'de ki ilk resmi Newjoy bayisi açılışı ise...