20 / 07 / 2024

Newsweek haber dergisi

Newsweek haber dergisi

ABD’nin saygın haber dergisi Newsweek bu haftaki sayısında seyahat etmek isteyenler için 10 kentte 10’ar “mükemmel” yer belirledi

Emekli promosyonunda kötü haber! Bu sefer 3 banka da tek tek açıkladı! İşte detaylar!

Emekli promosyonu konusu son dönemin en çok konuşulan konuları arasında bulunuyor. Bu sefer promosyon konusunda kötü haber geldi. İşte detaylar!

Borcu olana müjdeli haber! Elektrik, doğal gaz, su ve telefon faturasını devlet ödeyecek

Milyonlarca borçlu kişiye güzel haber geldi. Temel ihtiyaçlar ile ilgili ödemelerini yapamayan kişiler için hükümet harekete geçti. Borcu sebebi ile hacizlik olan kişilere devlet yardım edecek. İşte detaylar…

Grent Proje Geliştirme Gayrimenkul Pazarlama Haber Hizmetleri Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Grent Proje Geliştirme Gayrimenkul Pazarlama Haber Hizmetleri Ve Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de Eren Tutsoy ve Gökhan Hasşeker ortaklığında kuruldu.

İstanbullulara kötü haber! Megakentin göbeğindeki o yol 15 gün kapatılacak! İşte ayrıntılar... 

İstanbullulara kötü haber geldi. Megakentin göbeğinde İSKİ tarafından başlatılan içme suyu hattı yenileme çalışması nedeniyle o yol 15 gün kapalı kalacak. İşte ayrıntılar...

Ziraat Bankasından yeni haber! Başvuru yapar yapmaz hediye ediliyor!

Ziraat Bankası müşterilerini ilgilendiren yeni bir haber yayınlandı. Sadece başvuru yapmak gerekiyor. İşte merak edilen detaylar!

Ayçiçek yağı fiyatları düşmeye hazırlanıyor! İşte beklenen o haber geldi!

Ayçiçek yağı fiyatlarında son dönemde bir hayli artış yaşandı. Ancak vatandaşa güzel bir haber geldi. Ayçiçek yağı fiyatları düşmeye hazırlanıyor. İşte detaylar!

Brent petrol varil fiyatları çakıldı! İndirim bekleyenlere kötü haber! Yine zam geldi! Benzin ve motorin ne kadar oldu?

Brent petrol varil fiyatı dün 98,03 dolara kadar yükselirken bugün 93,92 dolara düştü. Akaryakıt fiyatlarında indirim bekleyenler için ise kötü haber geldi. Benzin ve motorin ne kadar oldu? İşte güncel akaryakıt fiyatları...

Brent petrol tepe taklak oldu! Akaryakıtta indirim haberi bekleyenlere şok haber, zam geliyor... Araç sahipleri dikkat

Brent petrol varil fiyatı haftanın ilk işlem gününde tepe taklak oldu. Akaryakıt fiyatlarında indirim bekleyenlere şok haber şimdi geldi. Zam geliyor. İşte yarıntılar...

Çalışan emekliler bu haber size! Haberi okumadan kıdem tazminatı hesabı yapmayın

Yargıtay’dan çalışan emeklilere kötü haber geldi. Yargıtay, aldığı emsal niteliğindeki kararla kıdem tazminatının hesaplanması konusunda tazminatın emeklilik tarihindeki son maaşa göre belirlenmesine karar verdi. Peki bu karar ne anlama geliyor, emekliler nasıl etkilenecek? İşte detaylar…

Bakan Bilgin EYT için müjdeyi verdi! İşte EYT bekleyenleri havalara uçuracak haber!

EYT hakkında her haber büyük bir merakla takip ediliyor. İşte EYT bekleyenlerin haberi Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin verdi.

Trafik sigortası primlerine güncelleme! Trafik sigortası yapacaklara kötü haber!

Trafik sigortası primlerine güncelleme getirildi. Bu haber trafik sigortası yapacakları ilgilendiriyor. İşte detaylar!

SİNPAŞ Kızılbük’ten devremülk alanlara kötü haber!

Sinpaş Muğla Kızılbük’ten devremülk alanlara kötü bir haber verildi. İşte merak edilen detaylar!

A101'den zil takıp oynatacak haber! iPhone 12 indirimli fiyatı ile A101'de satışta! 6 Ağustos 2022 fiyat listesi..

Türkiye'nin en büyük zincir marketleri arasında yer alan A101'den havalara uçuracak haber geldi! A101, Apple'ın en güzel telefonlarından biri olan iPhone 12'yi indirimli fiyatı ile satışa sundu! Hemen alın! Peki, A101'de iPhone 12 fiyatları ne kadar? İşte 6 Ağustos 2022 fiyat listesi..

Newsweek haber dergisi Haberi

Newsweek haber dergisi


Newsweek’in seçtiği kentler arasında Bangkok, Buenos Aires, Chicago, Roma, Cape Town, Meksiko City, Pekin, Kopenhag ve Sidney’in yanı sıra İstanbul’da yer aldı. Derginin İstanbul’daki 10 önerisi ise şöyle:

1 Rüstem Paşa Camii: Aya Sofya bir milenyum daha eski, Süleymaniye çok daha görkemli ama saf mimari mükemmelliği için Rüstem Paşa İstanbul’daki en güzel cami.

2Eski şehir üzerinde günbatımı: İstanbul harika manzaraların şehri. Ama NuPera barının tarihi binasından görünen eski şehrin görkemli imparatorluk camileri üzerindeki günbatımı rakipsiz.

3  Masumiyet Müzesi: Masumiyet Müzesi serginin kendisi kadar konseptinin tuhaflığı için bir ziyareti hak ediyor. 

4  Boğaz’da kokteyl: Four Seasons Bosphorus Oteli’nin yeni açılan terası rahatlamak ve gözlemlemek için en medeni seyir noktası.

5  Büyük Londra Oteli: Leon Trotsky bu büyük eski otelde kaldı, Hemingway genç bir savaş muhabiriyken...