26 / 07 / 2024

Next Door Gayrimenkul adres 

Next Door Gayrimenkul adres 

Next Door Gayrimenkul Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 200 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Elrameli ve Ninos Rajı ortaklığında kuruldu.

Ziraat Bankası Ankara Next Nevel AVM'yi 1 milyar liraya satıyor!

Pasifik Gayrimenkul tarafından yapılan Ankara Next Level AVM, 2019’da kredi borcu karşılığı Ziraat Bankası’na devredilmişti. Ziraat, AVM’yi bu ay 1 milyar liraya satışa çıkardı. 

Next Lıberty Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Next Lıberty Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Arvın Saadpanah ve Tanaz Saadpanah ortaklığında kuruldu.

Next Level İstanbul'daki 6 ofis 888.6 milyon TL'ye satıldı!

Pasifik Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Next Level İstanbul projesindeki 6 ofis 888 milyon 675 bin TL'ye satıldı...

Pasifik GYO'dan 7.5 milyar TL'lik dev satın alma! Next Level İstanbul'daki 137 adet bağımsız bölümü aldı!

Pasifik Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Next Level İstanbul'dan 137 adet bağımsız bölüm aldı. Söz konusu bağımsız bölümlerin bedeli 7 milyar 565 milyon 626 bin 70 TL olarak belirlendi.

Next Level İstanbul'un değeri belli oldu! Rakam resmen dudak uçuklattı! 

Emlak Konut GYO, Next Level İstanbul projesine ilişkin gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı. Next Level İstanbul'un değeri belli oldu! Rakam resmen dudak uçuklattı! 

Next Level İstanbul'daki 205 bağımsız bölümün ruhsatı alındı! 8.1 milyar TL'lik proje başlıyor!

Pasifik Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından hayata geçirilen Next Level İstanbul'daki 205 bağımsız bölümün ruhsatı alındı.

Next By Salar Ghomian Gayrimenkul İnşaat Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Next By Salar Ghomian Gayrimenkul İnşaat Ve Turizm Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Salar Ghomıan tarafından kuruldu.

Next Home Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Next Home Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih’te 200 bin TL sermaye bedeli ile Mohammed N.A. Ameen  tarafından kuruldu.

Next Level 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, "Next Level" projesi 4 adet bağımsız bölüm için hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı.

Next Door Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Next Door Gayrimenkul Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 200 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Elrameli ve Ninos Rajı ortaklığında kuruldu.

Next Home Turkey Gayrimenkul Pazarlama Anonim Şirketi kuruldu!

Next Home Turkey Gayrimenkul Pazarlama Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 250 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Bucak tarafından kuruldu.

Next Level 2019 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Next Level projesi için hazırlatılan 4 adet bağımsız bölüm 2019 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporu yayımlandı...

Gayrimenkul sektörü yaza merhaba partisinde buluştu!

Gayrimenkul sektörü, ULI Türkiye, ULI Next, ULI Young Leaders, Gayrimenkulde Kadın Liderler ve Gayrimenkul Türkiye’nin Ferko Signature Assembly’de ortaklaşa düzenlediği ‘Yaza Merhaba Partisi’nde biraraya geldi.

Next Door Gayrimenkul adres  Haberi

Next Door Gayrimenkul adres 

Next Door Gayrimenkul Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 200 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Elrameli ve Ninos Rajı ortaklığında kuruldu.

Next Door Gayrimenkul Limited Şirketi konusu:
GAYRİMENKUL; Her türlü emlak, gayrimenkul, siteler, plazalar, marketler, depolar, soğuk hava depoları, villa, tatil köyleri, devremülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler ,organize sanayi bölgeleri, spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, işyeri , arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kiraya vermek; bahçe, tarla, ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek. Gayrimenkuller üzerine irtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti, kat irtifakı, şufa hakları ve vefa hakları, gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek. TURİZM; Yurt içinde ve yurt dışında turistik amaçlı geziler ve turlar düzenlemek. Yerli ve yabancı turistlerin yurt içinde ve yurt dışında...