07 / 05 / 2024

next level değerleme raporu

next level değerleme raporu

Emlak Konut GYO, "Next Level" projesi 4 adet bağımsız bölüm için hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı.

Next Level 2019 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Next Level projesi için hazırlatılan 4 adet bağımsız bölüm 2019 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporu yayımlandı...

Emlak Konut GYO Next Level değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., Ankara Çankaya Karakusunlar Mahallesindeki 4 adet Bağımsız Bölümün ve Eskişehir Odunpazarı'ndaki 1 adet parselin değerleme raporlarını KAP'a bildirdi.

Pasifik GYO açıkladı: Next Level İstanbul'da yürütmeyi durdurma kararı kaldırıldı! 

Pasifik GYO açıkladı: Next Level İstanbul projesini de dolaylı yoldan etkileyen dava ile ilgili bir son dakika gelişmesi yaşandı. İşte Pasifik GYO'dan yapılan o açıklama...

Pasifik GYO Next Level İstanbul, Bodrum, Kemer ve Country projelerinin değeri 28.5 milyar TL!

Pasifik GYO tarafından Next Level İstanbul, Next Level Bodrum, Next Level Kemer ve Next Level Country projelerinin yıl sonu değerleri açıklandı. İşte proje proje o rakamlar...

Ziraat GYO'nun Next Level AVM'deki gayrimenkullerinin değeri 1.2 milyar TL'yi aştı! 

Ziraat GYO'nun Next Level AVM'de yer alan 14 adet bağımsız bölümünün 2023 değerleme raporu yayımlandı. Peki Ziraat GYO'nun Next Level AVM'deki gayrimenkullerinin değeri ne kadar oldu? 

Pasifik GYO Next Level projelerinde ön satışlar başladı! İstanbul'a 3 yeni proje!

Pasifik GYO tarafından hayatına geçirilen ve 20 milyar liradan fazla bir değer yaratan 3 Next Level projesinde ön satışlara başlandı. Next Level İstanbul’da metrekare fiyatları 200 bin TL'den, Next Level Kemer’de 100 bin TL'den, Next Level Country’de ise 150 bin TL’den başlıyor. 

Next Level İstanbul'da ön satışlar başladı! Yeni proje! 

Pasifik GYO tarafından hayata geçirilen Next Level İstanbul projesinde ön satışlar başladı. Next Level İstanbul projesi, Ortaköy'de yükseliyor. İşte proje ile ilgili merak edilen detaylar...

Next Level İstanbul'un değeri belli oldu! Rakam resmen dudak uçuklattı! 

Emlak Konut GYO, Next Level İstanbul projesine ilişkin gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı. Next Level İstanbul'un değeri belli oldu! Rakam resmen dudak uçuklattı! 

Next Level İstanbul projesinin değeri dudak uçuklattı! İşte o rakam!  

Pasifik GYO tarafından, Next Level İstanbul projesinin 2022 değeri resmen açıklandı. Next Level İstanbul projesinin değeri dudak uçuklattı! İşte o rakam!  

Ziraat GYO'nun Next Level AVM'deki gayrimenkullerinin değeri ne kadar? 

Ziraat GYO'nun Next Level AVM'de yer alan 14 adet bağımsız bölümünün değeri belli oldu. Peki Ziraat GYO'nun Next Level AVM'deki gayrimenkullerinin değeri ne kadar? İşte ayrıntılar...

Next Level İstanbul'un değeri belli oldu!

Pasifik GYO, Next Level İstanbul projesine ilişkin 2021 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı. Peki Pasifik GYO'nun İstanbul'daki ilk projesi olan Next Level İstanbul'un değeri ne kadar oldu? İşte Next Level İstanbul projesinin değeri ve proje ayrıntıları...

Ziraat GYO'nun Next Level AVM'deki gayrimenkullerinin değeri belli oldu!

Ziraat GYO'nun Next Level AVM'de yer alan gayrimenkullerinin değeri 470 milyon 430 bin TL olarak belirlenirken, KDV dahil toplam değeri 555 milyon 107 bin 400 TL oldu. 

Next Level Göktürk ve Next Level Country geliyor! Yeni proje!

Levent’in Etiler girişindeki eski Jandarma Lojmanları arazisini Emlak Konut GYO'dan hasılat paylaşımı modeliyle alarak 2021'de megakent İstanbul’a adım atan Pasifik GYO, Next Level Göktürk ve Next Level Country projeleri için düğmeye bastı...

Babyplus ve Milano Glass Next Level AVM'de mağaza açtı!

Misafirlerini her geçen gün genişleyen marka karması ile karşılamayı sürdüren Next Level AVM'de iki yeni mağaza daha hizmete açıldı.

Next Level 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, "Next Level" projesi 4 adet bağımsız bölüm için hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı.

next level değerleme raporu Haberi

next level değerleme raporu

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Next Level 2020 yıl sonu değerleme raporu hakkında açıklama yaptı. 

Emlak Konut GYO tarafından "Next Level" projesi 4 adet bağımsız bölüm için hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporu yayınlandı. 

Emlak Konut GYO'nun KAP açıklaması:
"Next Level" projesi 4 adet bağımsız bölüm için hazırlatılan 2020 Yıl Sonu Gayrimenkul Değerleme Raporu ekte yer almaktadır.

Dosya için