22 / 05 / 2024

Ney Grup kimin

Ney Grup kimin

Ney Grup İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Emrah İpkin tarafından kuruldu.

Güney Kıbrıs’ta inşaat sektörüne İsrailli gayrimenkul alıcıları yön veriyor!

Güney Kıbrıs’ta emlak piyasasında alıcıların yüzde 45’lik kısmını yabancı uyrukluların oluşturduğu, Ruslardan sonra bu piyasaya yatırım yapan 2. en büyük grup olan İsrailli gayrimenkul alıcılarının inşaat sektörüne yön verdiği belirtildi.

Taç Grup İnşaat Metal Elektrik Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taç Grup İnşaat Metal Elektrik Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile bugün Ali Osman Güney tarafından kuruldu.

Ney Grup İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ney Grup İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Emrah İpkin tarafından kuruldu.

2017 çevre temizlik vergisi grup ve dereceleri!

1 Mart 2017 tarihi itibariyle çevre temizlik vergisi 1. taksit ödemeleri başlıyor. Kimin ne kadar vergi ödeyeceği 2017 çevre temizlik vergisi grup ve derecelerine göre belirleniyor..

Mars sinema zincirleri Güney Koreliler'e satılıyor!

Güney Koreli CJ CGV ve ortaklarının, Mars Entertainment Group'u 605 milyon Euro’ya satın alacaklarını açıkladı. Mars Grup bünyesinde, sinema salonları yanı sıra, spor kulüpleri ve spa merkezleri de bulunuyor.

Rotana’nın iletişim danışmanlığını SALT İletişim Grup yürütecek!

Dünyanın önde gelen uluslararası otel zincirlerinden olan ve Orta Doğu, Afrika, Güney Asya ve Doğu Avrupa’da hızla büyüyen Rotana’nın stratejik iletişim danışmanlığını SALT İletişim Grup yürütecek.

4 Grup Mimarlık Proje İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

4 Grup Mimarlık Proje İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Burak Köroğlu, Mithat Anıl, Güney Süslü tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 29 Ocak'ta kuruldu.

İBB'ye Güney Kore'nin liman kenti Busan'dan ziyaret!

İstanbul’un Kore Cumhuriyeti’ndeki (Güney Kore) kardeş şehirlerinden Busan’ın Belediye Meclisi Denizcilik, Şehircilik ve İtfaiye Komitesi Heyeti, İBB Meclisi AK Parti Grup Başkan Vekili Abubekir Taşyürek’i ziyaret etti.

Güney Grup yapılarında 'prestij' ve 'farklılık' kavramlarını ön plana çıkarıyor!

Güney Grup bünyesindeki Güney Yapı, inşaat sektöründe yaklaşık 100 milyon civarında bir yatırımla, 400'ün üzerinde yapılara imza attı. Güney Grup, bünyesindeki Günep Yapı ile inşaat sektöründeki çalışmalarına hız kazandırıyor.

Altunlu Grup İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Altunlu Grup İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, 22 Ocak 2013 tarihinde, 10 bin TL sermaye ile, Mehmet Ali Altuncu ve Sadettin Güney ortaklığıyla kuruldu...

Kayı Grup, ikinci Adam&Eve otelini İstanbul'a yapacak!

Turizm ve havayolu sektörlerinde Adam&Eve Oteli, GTI ve Sky Airlines markaları ile faaliyet gösteren Kayı Grup, 2013'te halka açılacak. Talha Görgülü, 'Adam&Eve otelinin ikincisini İstanbul'da yapabiliriz' dedi

Uluhan Grup, Esenyurt'ta iki yeni projeye başlayacak!

Esenyurt 'ta 670 konut ve 180 ticari birim olarak kurgulanan Acunkent 'in yüzde 80 'ini satan Uluhan Grup, yaklaşık 1050 konut ve yeni bir projeyi daha hayata geçirmek için çalışmalara başladı

çimentaş'ta grup şirketlerinin hissesi ne kadar

çimentaş İzmir çimento Fabrikası T.A.şž, grup şirketleri hakkında bilgi verdi...

Ney Grup kimin Haberi

Ney Grup kimin

Ney Grup İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Emrah İpkin tarafından kuruldu.

Ney Grup İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi konusu:

Turizme yönelik otel, motel, bar, pansiyon, kamping, tatil köyleri, apart oteller, yeme içme tesisleri, eglence yerleri kurmak, isletmek, isletmeye vermek, bu yerleri satın almak, satmak, kiralamak, kiraya vermek.Yurt içinde ve dısında turistik seyahatler tertip etmek bu hususlar ile ilgili diger turizm sirket veya acenteleri, ile isbirligi yapmak. Turizm yatırımcılıgı, pazarlamacılıgı organizasyonu ve acenteligi hizmetlerini yapmak yaptırmak. Iç ve Dıs turizm hizmeti veren her türlü turistlik tesislerin insaatı gibi yatırımlara katılma ve mevcut yatırımlara katılma veya mevcut yatırımların tesviki seklinde de olabilir. Sirket bu yatırımları kendisi gerçeklestirebilecegi gibi kuracagı baska sirketlere ortak olmak...