02 / 05 / 2024

neymar gayrimenkulleri haciz

neymar gayrimenkulleri haciz

İspanya'da da transferindeki usulsüzlük nedeniyle davası bulunan Neymar'a Brezilya'daki vergi borcu yüzünden 43 milyon Euro'luk haciz geldi. 24 yaşındaki Brezilyalının el konulan mal varlıkları arasında 6 bölgedeki çeşitli gayrimenkuller bulunuyor.

Neymar'ın gayrimenkullerine haciz geldi!

İspanya'da da transferindeki usulsüzlük nedeniyle davası bulunan Neymar'a Brezilya'daki vergi borcu yüzünden 43 milyon Euro'luk haciz geldi. 24 yaşındaki Brezilyalının el konulan mal varlıkları arasında 6 bölgedeki çeşitli gayrimenkuller bulunuyor.

Haciz talebi dilekçesi örneği!

Kanun hükümlerine göre, hacze itiraz edilebiliyor. İtiraz yapılabilmesi için görevli icra dairesine dilekçe ile başvuru yapılması gerekiyor. İşte, haciz talebi dilekçesi örneği!

Haciz durdurma dilekçesi!

Borçlu kişinin borcu kadar menkul, gayrimenkul ve üçüncü kişilerdeki hak ve alacaklarına kısıtlama yapılması,el konulması işlemine haciz deniyor. Haciz bazı koşullarda durdurulabiliyor. İşte, haciz durdurma dilekçesi!

Haciz işlemi nasıl kaldırılır?

İcra takibinin kesinleşmesinden sonra, alacağın tahsili için gidilebilecek birden fazla yol bulunuyor. Peki, haciz işlemi nasıl kaldırılır?

Haciz işlemi nasıl başlatılır?

Borçlunun borcunu ödememesi halinde, alacaklının icra yolu ile borcun tahsil edilmesi için başvurduğu işleme haciz deniyor. Peki, haciz işlemi nasıl başlatılır?

Eve haciz gelirse ne alırlar?

Haczin gerçekleşebilmesi için alacaklının İcra müdürlüklerine talepte bulunması gerekiyor. Ödeme emrine rağmen borç ödenmezse hacze gidiliyor. Peki, eve haciz gelirse ne alırlar?

Haciz olan eşyalar geri alınır mı?

Haczedilen malların belli bir süre içinde satış talebinin yapılması gerekiyor. Yapılan satıştan elde edilen gelir ile alacaklıya olan borç kapatılıyor. Peki, haciz olan eşyalar geri alınır mı?

Cumhurbaşkanlığı Konutu arsasına haciz mi geldi?

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin alacaklıları, Cumhurbaşkanlığı Sarayı'na verilmek üzere Maliye ile trampa edilen (değiş-tokuş) Atatürk Orman Çiftliği'ndeki (AOÇ) 8 bin 406 metrekarelik arsanın üzerine haciz koydurdu.

Mardan Palace Otel'e haciz kararı çıktı!

Milyonlarca dolar borcu sebebiyle icradan satışa çıkarılan Mardan Palace için bu kez de 2,2 milyon TL'lik başka borç için haciz kararı çıktı.

Mardan Hotel'e haciz kararı geldi!

Antalya Mardan Palace Hotel için bir firmaya olan 2.2 milyon TL'lik borç nedeniyle haciz kararı çıktı. Mardan'ın borçları nedeniyle icra dairelerinde toplam 67 dosya bulunuyor.

Mardan Palace'a haciz!

Antalya’nın Kundu bölgesinde Azeri asıllı Rus işadamı Telman İsmailov tarafından 1.5 milyar dolara mal edilen ve 2010 yılında ’Turizmin Oscarları’ olarak da adlandırılan Palace Hotel’a haciz kararı verildi.

Mardan Palace Hotel'e haciz kararı!

Mardan Palace Hotel için bir firmaya olan 2.2 milyon TL ’lik borç nedeniyle haciz kararı çıktı.

Bodrum Club Flipper'a haciz geldi!

Bodrum'un ünlü tesisinde haciz gerginliği yaşandı. Yaklaşık 25 yıl önce Yalıkavak Mahallesi'nde faaliyete başlayan, 3 yıl önce devre mülk ve devre tatil olmak üzere 2 bölüme ayrılan Club Flipper'da haciz işlemi gerçekleştirildi.

neymar gayrimenkulleri haciz Haberi

neymar gayrimenkulleri haciz

İspanya'da da transferindeki usulsüzlük nedeniyle davası bulunan Neymar'a Brezilya'daki vergi borcu yüzünden 43 milyon Euro'luk haciz geldi.


Barcelona formasıyla fırtınalar estiren Neymar, saha dışında zor günler geçiriyor. Barça'ya transferiyle ilgili usulsüzlük davası süren 24 yaşındaki yıldız, bu kez de Brezilya'daki mal varlığının haczedilmesiyle karşı karşıya. Brezilya'da mahkeme, Neymar'ın Santos'ta oynarken vergi kaçırdığı gerekçesiyle 43 milyon Euro (Yaklaşık 141 milyon TL) değerinde mal varlığına haciz kararı çıkardı. Mahkemenin kararı üzerine Neymar'ın özel jeti ve yatına el konuldu. Brezilyalı, özel uçağına büyük özen gösteriyor ve sosyal medyada sıkça paylaşımda bulunuyordu. 


6 AYRI YERDEKİ EVLERİ GİTTİ

Santos döneminde birçok yerel sponsorluk ve reklam anlaşmasına imza atan Neymar'ın 2011-2013 yılları arasına ait vergi borcu bulunuyor. 24 yaşındaki Brezilyalının el konulan mal varlıkları arasında lüks yatı ve...