26 / 07 / 2024

Neymar rio de janeiro ev

Neymar rio de janeiro ev

Neymar, Rio de Janeiro'daki lüks ev için 8 milyon euroyu gözden çıkardı. Bahçesinde helikopter pistinin bulunduğu villada, yüzme havuzu,tenis kortu, fitness salonu ve altı adet suit bulunuyor.

Kia’dan müjde bombardımanı! Rio modeline ekim ayında da zam gelmedi!

Kia’nın Türkiye’de en çok sevilen ve tercih edilen modellerinden Rio’ya ekim ayında zam gelmeyeceği açıklandı. Kia, eylül ayı kapsamında da Rio modeline zam yapmamıştı. Böylece, Rio’da ağustos ayı fiyat listesiyle satışlara devam etme kararı alındı.

Kia’dan sevinçten uçuran haber! Picanto’dan sonra Rio modeline de zam gelmedi!

Kia’dan Rio modeline sahip olmak isteyenlere müjdeli bir haber geldi. Eylül ayı kapsamında tüm modellerinin fiyat listelerini yenilemeye başlayan Kia, Picanto’dan sonra Rio’ya da zam yapmadı.

Neymar'ın 7 milyon sterlinlik rüya evi!

Brezilyalı yıldız futbolcu Neymar, koronavirüs nedeniyle kendisini ve arkadaşlarını 7 milyon sterlin değerine sahip evde karantinaya aldı. İşte Neymar'ın kendini izole ettiği rüya ev....

Maracana Stadı Kovid-19 hastanesine dönüştürülüyor!

Brezilya'nın Rio de Janeiro şehrindeki Maracana Stadı'nın yeni tip koronavirüsle (Kovid-19) mücadele kapsamında hastaneye dönüştürülecek.

Brezilya’da çöken binada 2 kişi öldü!

Brezilya'nın Rio de Janeiro şehrinde bulunan iki bina peş peşe çöktü. İlk belirlemelere göre 2 kişi yaşamını yitirirken en az 15 kişi enkaz altında kaldı.

Neymar Rio Janeiro'dan 8 milyon TL'ye ev aldı!

Barcalonalı ünlü futbolcu Neymar, Rio Janeiro'dan lüks villa aldı. Neymar, evi için 8 milyon euroyu gözden çıkardı. Merkeze 1 saat uzaklıktaki ev, 6 bin metrekare alan üzerinde yer alıyor.

Neymar, Rio de Janeiro'daki ev için 8 milyon Euro ödedi!

Neymar, Rio de Janeiro'daki lüks ev için 8 milyon euroyu gözden çıkardı. Bahçesinde helikopter pistinin bulunduğu villada, yüzme havuzu,tenis kortu, fitness salonu ve altı adet suit bulunuyor.

ACO, Rio 2016 Olimpiyatları’nda drenaj çözümleri sağladı!

ACO, Brezilya’nın Rio de Janerio kentinde düzenlenen 2016 Olimpiyat Oyunları için stadyum ve şehir altyapısında profesyonel drenaj sistemleri sağladı.

Brezilya Rio de Janerio'da dönüşüm tamamlanamadı!

Brezilya Rio de Janerio eyaletinde finansal durum deklarasyonu yayınlayarak mali OHAL ilan eden yöneticiler, sorunlara çare bulamadı. Kentsel dönüşümün hâlâ tamamlanamamış olması, Rio’daki sorunların başında geliyor.

Rio'nun Olimpiyat Köyü ne zaman tamamlanacak?

Rio'nun Olimpiyat Köyü'nün hazırlanış sürecinde gecikme olması beraberinde bir sürü sorun getirdi. Gecikmenin ana nedeni hava koşulları olarak gösterilse de işin gerçeği kalifiye işçi ve ustaların ücretlerinin ödenmemesi. İşte o haber...

CAS Brezilya'da 2 ofis açacak!

Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesi (CAS), 2016 Olimpiyatları'na ev sahipliği yapacak Brezilya'nın Rio de Janeiro kentinde geçici olarak iki ofis açılacağını duyurdu.

Rio de Janeiro'da yeni spor tesislerine 1.8 milyar dolar yatırım yapıldı!

BREZİLYA’NIN Rio de Janeiro kentinde 5-21 Ağustos tarihlerinde düzenlenecek 2016 Yaz Olimpiyat Oyunları'nın toplam maliyetinin, yaklaşık 12 milyar dolar (39 milyar Brezilya reali) olduğu tahmin ediliyor.

Rio de Janeiro'daki inşaat projeleri tamamlanacak!

2016 Yaz Olimpiyatları’na ev sahipliği yapacak olan Brezilya’nın Rio de Janeiro eyaleti finansal krizin eşiğinde.Rio de Janeiro Belediye Başkanı Eduardo Paes, öngörülen inşaat projelerinin çoğunun tamamlanacağını belirtti.

Neymar rio de janeiro ev Haberi

Neymar rio de janeiro ev

24 yaşındaki futbolcu son olarak ülkesinde yeni bir malikane satın aldı.


Neymar, Rio de Janeiro'daki lüks ev için 8 milyon euroyu gözden çıkardı. Bahçesinde helikopter pistinin bulunduğu villada, yüzme havuzu,tenis kortu, fitness salonu ve altı adet suit bulunuyor.



Rio'nun merkezine bir saat uzaklıktaki Portobello'da yer alan ve 6 bin metrekare alan üzerine kurulu evle Neymar, Flamengo takımının forveti Emerson'a komşu oldu.



Neymar daha önce de satın aldığı özel uçak ve yatlarla gündeme gelmişti. Oyuncunun Barça'daki yıllık ücreti yaklaşık 13 milyon euro. Forbes'e göre diğer sponsorluk ve reklam gelirleriyle bu yıllık kazancı 33 milyon euroyu buluyor.



NEYMAR'A MÜTHİŞ JET!

Barcelona'nın yıldız ismi Neymar, 9.1 milyon dolar karşısında kendisine jet aldı.


Brezilya gazetesi O Globo'nun haberine göre; Neymar'ın geçtiğimiz yaz Cessna 680 modeli jet...