02 / 05 / 2024

NG Grubu Sapanca

NG Grubu Sapanca

NG Grubu, Sapanca ve Ayfon'daki yatırımlarının yanında Antalya’da Phaselis Otel’i ve son olarak da geçen ay Bodrum’da bir oteli satın aldı. NG Hotels, Sapanca’daki oteline ilave yeni otelini de 2020 yılının ilkbaharında devreye alacak...

Kempinski, Nef ile masaya oturdu! Bodrum ve Sapanca projeleri için 365 milyon avroluk imza atıldı!

Kempinski Grubu, Türkiye pazarında da büyümeyi hedefliyor. Kempinski Grubu, hizmet vereceği Sapanca ve Gölköy’de iki yeni lüks konut ve konaklama projesi için Nef ile sözleşme imzaladı.

NG Hotels'ten Bodrum'a karma proje geliyor!

Sapanca, Afyon ve Antalya’da 4 otel ile hizmet veren NG Hotels’in Yönetim Kurulu Başkanı Hediye Güral Gür, Bodrum'da hem konut hem otel olan bir projeye imza atma hazırlığında olduklarını duyurdu.

NG Hotels'den Antalya'ya 1.5 milyar TL'lik otel yatırımı!

Sapanca ve Afyon'da toplam 3 otel açılışı yapan NG Hotels yatırımlarına devam ediyor. Grup son olarak Antalya'da 1.5 milyar TL'lik otel yatırımına imza attı. 

NG Phaselis Bay Nisan 2021’de açılacak!

Pandemiye rağmen yer aldıkları sektörlerde yatırımlarına devam eden NG Grup, hızla büyümeyi sürdürüyor. Geçtiğimiz günlerde NG Sapanca Enjoy’u hizmete açan  NG konukseverliğini bu kez Akdeniz'e taşıyacak.

NG Hotel pandemiye rağmen otel yatırımlarına devam ediyor! 

NG Hotels & Resorts Yönetim Kurulu Başkanı Hediye Güral Gür, Sapanca ve Afyon’da bulunan lüks otellerinin ardından yatırımlarına devam edeceklerini açıkladı. 

NG Sapanca Enjoy hizmete açıldı!

NG Hotels, Sapanca’daki ikinci otel yatırımı olan NG Sapanca Enjoy'u hizmete açtı.

NG Hotel Sapanca'ya ikinci otelini açtı!

NG Hotels Yönetim Kurulu Başkanı Hediye Güral Gür, Sapanca'da yatırımlarının hız kesmeden devam ettiğini söyledi.

NG Sapanca Enjoy açıldı!

Sapanca ve Afyon’da yer alan ultra lüks otelleriyle turizm sektörüne yepyeni bir hizmet anlayışı kazandıran NG Hotels, pandemiye rağmen NG Sapanca Enjoy ile Sapanca’ya bölgenin en lüks otellerinden birini daha kazandırdı.

NG Sapanca Enjoy, pandemiye rağmen açıldı!

Sapanca'da 450 milyon TL yatırım bedeliyle inşa edilen NG Sapanca Enjoy, COVID-19 sürecine rağmen hizmete açıldı. 270 odalı NG Sapanca Enjoy'un bölgeye değer kazandırması planlanıyor.

Ömer Yüngül: Gayrimenkulde canlanma başladı!

Zorlu Grubu, 2019'u mevcudu koruyarak geride bıraktı. Grubun CEO'su Ömer Yüngül "Bazen mevcudu korumak da başarıdır" dedi. Bu yıl grup üzerinde büyüyecek. CEO Ömer Yüngül, 450 milyon dolarlık yatırım bütçeleri olduğunu ve hareketli bir yıl yaşayacaklarını belirtti…

NG Grubu, Sapanca'daki ikinci yatırımını hızlandırdı!

NG Grubu, Sapanca ve Ayfon'daki yatırımlarının yanında Antalya’da Phaselis Otel’i ve son olarak da geçen ay Bodrum’da bir oteli satın aldı. NG Hotels, Sapanca’daki oteline ilave yeni otelini de 2020 yılının ilkbaharında devreye alacak...

NG zincirinden iki yeni otel!

NG Hotels'in Yönetim Kurulu Başkanı Gür, "NG Sapanca Club'ı 2020'nin ilk çeyreğinde hizmete açmayı hedefliyoruz. NG Phaselis Bay olarak isimlendirdiğimiz otelimiz olağanüstü bir koya sahip. Bu otel de 2021'de hizmete girecek" diyor...

NG Sapanca Club 2020'de açılacak!

NG Sapanca’nın kapılarını açan grup, otelin hemen yanında yer alan arazide inşaasına devam edilen NG Sapanca Club 2020'de açılacak.

NG Grubu Sapanca Haberi

NG Grubu Sapanca

Türkiye seramik sektörünün duayen ismi Nafi Güral’ın liderliğindeki NG Grubu, turizm tarafında da yatırımlarını sürdürüyor. Şirket, Sapanca ve Ayfon'daki yatırımlarının yanında Antalya’da Phaselis Otel’i ve son olarak da geçen ay Bodrum’da bir oteli satın aldı. NG Hotels, Sapanca’daki oteline ilave yeni otel yatırımını da 2020 ilkbaharında devreye alacak. 

Ekonomist'te yer alan habere göre; Şirketin İstanbul Basın Ekspres’teki ilk oteli için de ABD merkezli Marriott International ile 20 yıllık franchise anlaşması imzalandı. Bunun yanında grup yurtdışında da otel yatırımı düşünüyor.

Radarda Berlin, Viyana, Budapeşte, Karadağ ve Hırvatistan var. Arsa bedeli hariç 160 milyon TL’lik yeni yatırımı görmek üzere NG Hotels Başkanı Hediye Güral Gür’ün davetlisi olarak Sapanca’ya gittik. NG Hotels özellikle ‘Wellness’ ve ‘Business Wellness’ konularında sergilediği uzmanlıkla öne çıkıyor.NG Sapanca’da bu...