02 / 05 / 2024

NG Hotels istanbul otel

NG Hotels istanbul otel

NG Hotels ile Marriott International, İstanbul’daki otel projesi için anlaştı. Yaklaşık 145 milyon dolar yatırım maliyeti ile hayata geçecek 5 yıldızlı otel projesinde, 400 oda ve kongre merkezi olacak.

Güngören Belediyesi'nden arsa fırsatı! İstanbul'un göbeğinde arsa satıyor!

İstanbul İli Güngören Belediye Başkanlığı, İstanbul Güngören'de yer alan arsayı satışa çıkardı. İşte bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan ihale ilanı...

Mashrıq Engıneerıng Constructıon Company Merkezi Afganistan İslam Cumhuriyeti İstanbul Merkez Şubesi açıldı!

Mashrıq Engıneerıng Constructıon Company Merkezi Afganistan İslam Cumhuriyeti İstanbul Merkez Şubesi Beylikdüzü'de Idrees Ahmad Noorı tarafından açıldı.

NG Hotels'ten Bodrum'a karma proje geliyor!

Sapanca, Afyon ve Antalya’da 4 otel ile hizmet veren NG Hotels’in Yönetim Kurulu Başkanı Hediye Güral Gür, Bodrum'da hem konut hem otel olan bir projeye imza atma hazırlığında olduklarını duyurdu.

Serka Internatıonal Contractıng L.L.C.Merkezi Dubai İstanbul Merkez Şubesi açıldı!

Serka Internatıonal Contractıng L.L.C.Merkezi Dubai İstanbul Merkez Şubesi 10 bin TL sermaye bedeli ile Şişli’de Sinan Tokmakçıoğlu tarafından açıldı.

Delta Hotels By Marriott İstanbul Levent yarın açılıyor!

Delta Hotels By Marriott İstanbul Levent yarın açılıyor. Otelde, 232 oda ve gün ışığı seçenekli 7 tane toplantı salonu yer alıyor. 

İstanbul Güngören'de kentsel dönüşüm tepkisi!

İstanbul'un Güngören ilçesinde yer alan Doğakent Sitesi'nde devam eden kentsel dönüşüm çalışmaları dahilinde yeni binaların inşa edilmesi isteyen vatandaşlar çağrıda bulundu.

NG Hotels'den Antalya'ya 1.5 milyar TL'lik otel yatırımı!

Sapanca ve Afyon'da toplam 3 otel açılışı yapan NG Hotels yatırımlarına devam ediyor. Grup son olarak Antalya'da 1.5 milyar TL'lik otel yatırımına imza attı. 

Hedefevim Gayrimenkul Otomotiv Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Güngören Şubesi açıldı!

Hedefevim Gayrimenkul Otomotiv Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Güngören Şubesi bugün Güngören'de 67 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Aydın tarafından açıldı.

Skane Hansa Holdıng Ab Merkezi İsveç İstanbul Merkez Şubesi açıldı!

Skane Hansa Holdıng Ab Merkezi İsveç İstanbul Merkez Şubesi bugün Kadıköy'de 15 bin TL sermaye bedeli ile Burak Şaş tarafından kuruldu.

NG Hotel pandemiye rağmen otel yatırımlarına devam ediyor! 

NG Hotels & Resorts Yönetim Kurulu Başkanı Hediye Güral Gür, Sapanca ve Afyon’da bulunan lüks otellerinin ardından yatırımlarına devam edeceklerini açıkladı. 

Sıxense Monıtorıng Sas Merkezi Fransa İstanbul Merkez Şubesi açıldı!

Sıxense Monıtorıng Sas Merkezi Fransa İstanbul Merkez Şubesi bugün Kadıköy'de 185 bin TL sermaye bedeli ile Cem Akkaymak tarafından açıldı.

NG Sapanca Enjoy hizmete açıldı!

NG Hotels, Sapanca’daki ikinci otel yatırımı olan NG Sapanca Enjoy'u hizmete açtı.

İstanbul Güngören'de 12.8 milyon TL'ye satılık arsa!

İstanbul İli Güngören Belediye Başkanlığı, Güngören Güneştepe'de yer alan arsayı 12 milyon 850 bin TL bedelle satışa çıkardı.

NG Hotels istanbul otel Haberi

NG Hotels istanbul otel

NG Hotels ile Marriott International, İstanbul’daki otel projesi için anlaştı. Yaklaşık 145 milyon dolar yatırım maliyeti ile hayata geçecek 5 yıldızlı otel projesinde, 400 oda ve kongre merkezi olacak.


NG Hotels, İstanbul’daki ilk oteli için Amerika merkezli Marriott International ile 20 yıllık franchise anlaşması imzaladı. Özellikle kongre turizminde faaliyet gösterecek olan İstanbul Marriott West Hotel & Conference Center’in yatırım değeri ise yaklaşık 145 milyon dolar olacak. Basın Ekspres’te hayata geçecek olan proje 2019 yılında hizmete açılacak. Projede 400 odalı 5 yıldızlı otelin yanı sıra kongre merkezi yer alacak. Istanbul Marriott West Hotel & Conference Center, İstanbul’un gelişen ve dönüşen bölgesi Basın Ekspres’te iş insanlarına hitap etmeyi hedefliyor. 


İşbirliği anlaşması için İstanbul’a gelen Marriott International Gelişim ve Yatırımlardan Sorumlu Avrupa Başkanı Carlton...