15 / 05 / 2024

ng markası

ng markası

4 gün süren fuarda NG Hotels and Resorts standını ziyaret edenlere; NG Güral Harlek Thermal Resort and SPA, NG Güral Sapanca Wellness and Convention ve NG Güral Afyon Wellness and Convention’ın ayrıcalıklı hizmetleri hakkında bilgiler verildi.

NG Residence'ta yaşam bu sene başlayacak!

Seramik ve turizm sektöründe Türkiye’nin dünya markası olan NG Kütahya Seramik’in ilk büyük konut projesi NG Residence’ta yaşamın başlamasına sayılı günler kaldı.

NG Residence’ta yıl sonu kampanyası!

Seramik sektöründe Türkiye’nin öncü markası olarak tanınan NG Kütahya Seramik’in markalı konut projesi NG Residence’ta yıl sonu kampanyası başladı. 

Altay Global Tradıng "AGLO" markasıyla üretimlerine devam ediyor!

Altay Global Tradıng,  2017 yılı başından itibaren faaliyet gösteriyor. Altay Global Tradıng, “AGLO” markası ile de çeşitli Elektrik & Aydınlatma ürünlerini fason olarak ürettirip yurtdışına ihraç ediyor.

NG Residence'ta teslimler Haziran 2018’de!

Seramik sektöründe Türkiye’nin dünya markası olan NG Kütahya Seramik’in, 500 milyon TL’lik yatırımla estetik ve güven kavramını bir araya getirdiği NG Residence projesinde teslimler Haziran 2018’de başlıyor.

NG Kütahya Seramik 200. mağazasını açtı!

Türkiye'nin sektördeki en yaygın bayi ağına sahip markası NG Kütahya Seramik 200. mağazasını İstanbul Ümraniye'de hizmete açtı. Yeni mağazası 12 Kasım Perşembe günü görkemli bir törenle açıldı..

NG Kütahya Seramik 200'ncü mağazasını Ümraniye’de açıyor!

Türkiye’nin sektördeki en yaygın bayi ağına sahip markası NG Kütahya Seramik 200. Mağazasını İstanbul Ümraniye’de hizmete açıyor. Mağaza sayısıyla önemli bir ilke imza atan NG Kütahya Seramik sektördeki rakiplerini geride bıraktı.

NG Hotels Mükemmellik Sertifikası aldı!

Türkiye’nin yükselen otel zinciri markası NG Hotels, dünyanın en büyük seyahat sitesi TripAdvisor tarafından bu yıl iki Mükemmellik Sertifikası’na birden layık görülerek önemli bir başarıya imza attı.

HannaHome Sirpi markasının ürünlerini dekorasyon dünyası ile buluşturuyor!

HannaHome, duvar kağıdı sektöründe 45 yıllık bir geçmişe sahip İtalyan markası Sirpi markasının ürünlerini dekorasyon dünyası ile buluşturuyor. Sirpi markası, yaşam alanlarına İtalyan şıklığını getiriyor...

NG Kütahya Seramik Limba serisiyle alternatif sunuyor!

NG Kütahya Seramik, mekanlarda şık ve seçkin bir dekorasyon tarzını benimseyenler için Limba serisini sunuyor. Modern mekanlara gözalıcı şıklık sağlayan seri farklı renk tonlarıyla kombinlenme özelliğine de sahip...

Quasar markası İstanbul'dan dünyaya açılacak!

İnşaat sektöründeki büyümeyi görüp, dünyanın en büyük yatırım fonlarından biri olan ve İsviçreli Viatrans' ı Türkiye' ye getiren Haydar Özkan, geliştirdiği Quasar markasını dünyaya açacak...

Ercanlar Von markasıyla Ege bölgesinde iki yeni otel yatırımı yapacak!

Ercan Şirketler Grubu'nun 1965 yılında kurulduğunu ve işe madencilikle başladığını anlatan Ali Ercan, Von markasıyla da otel zinciri oluşturacaklarını kaydetti. Ercan, "Ege bölgesinde iki yeni otel yatırımımız olacak" dedi

Türk çikolata markası Bind Chocolate Kuveyt Sanabil Tower'da açılıyor!

1971'den beri Türkiye'nin butik çikolata üreten markası olan Bind Chocolate, yurt dışından gelen talepler üzerine Kuveyt'te butik mağaza açıyor. Bind Chocolate Kuveyt'teki ilk şubesini Alışveriş Merkezi Sanabil Tower'da açılıyor.

Güngör Uras: İKSV yönetimi Deniz Palas’ı satamaz!

Güngör Uras Milliyet Gazetesi'ndeki bugünki yazısında Deniz Palas binasının satılması ile ilgili görüşlerini kaleme aldı. Bina İKSV’yi bugün yönetenlerin parası ile alınmadı. Benim ve benim gibi İKSV etkinliklerini izleyenlerin bilet paraları ile alındı..

ng markası Haberi

ng markası


Türkiye’nin yükselen otel zinciri markası NG Hotels and Resorts, EMITT fuarında 652 numaralı stantta ziyaretçilerle bir araya geldi. NG Güral Sapanca Harlek Thermal Resort and SPA, NG Güral Sapanca Wellness and Convention ve NG Güral Afyon Wellness and Convention’ın ayrıcalıklı hizmetleri, fuar ziyaretçilerine ayrıntılı bir şekilde anlatıldı.


4 gün süren EMITT Fuarı, ilk iki gün turizm profesyonellerine diğer iki gün ise halka açık olarak gerçekleştirildi. Fuara akın edenler NG Hotels and Resorts otellerini, üstün hizmet kalitesiyle daha yakından tanıyarak EMITT Fuarı’ndan ayrıldılar.



NG Hotels & Resorts hakkında:


Türk turizmine yepyeni bir hizmet yaklaşımı kazandırmak amacıyla 2012 yılında NG Hotels and Resorts adıyla çalışmalarını sürdürmeye başlayan Grup, turizm alanındaki yatırımlarına ilk olarak 2005 yılında, Kütahya’da NG Güral Harlek Thermal Resort and SPA’yı hizmete...