29 / 04 / 2024

NG Residence fiyatları

NG Residence fiyatları

Seramik sektöründe Türkiye’nin dünya markası olan NG Kütahya Seramik’in, 500 milyon TL’lik yatırımla estetik ve güven kavramını bir araya getirdiği NG Residence projesinde teslimler Haziran 2018’de başlıyor.

NG Residence projesi satışa çıktı! 420 bin TL'den başlıyor!

NG Kütahya Seramik imzası ile inşa edilen NG Residence projesi satışa çıktı. Projede dairelerin fiyatları 420 bin TL'den başlıyor.

NG Residence’ta yıl sonu kampanyası!

Seramik sektöründe Türkiye’nin öncü markası olarak tanınan NG Kütahya Seramik’in markalı konut projesi NG Residence’ta yıl sonu kampanyası başladı. 

NG Residence'ta yaşam bu sene başlayacak!

Seramik ve turizm sektöründe Türkiye’nin dünya markası olan NG Kütahya Seramik’in ilk büyük konut projesi NG Residence’ta yaşamın başlamasına sayılı günler kaldı.

NG Residence’da metrekaresi 7 bin TL'ye!

2018’in ikinci yarısında yaşamın başlayacağı proje, konumu itibariyle İstanbul'un en gelecek vaat eden lokasyonlarmdan biri olan Basın Ekspres Yolu’na yeni bir soluk katacak.

NG Residence’ta teslimler başladı!

Seramik ve turizm sektöründe Türkiye’nin önemli markalarından biri olan NG Kütahya Seramik’in ilk büyük konut projesi olan NG Residence’ta teslimler başladı. 

NG Residence’ta peşin alımlarda hemen tapu dönemi başladı!

Basın Ekspress’in yükselen yıldızı NG Residence’ta teslimler başladı. NG Residence projesi toplamda 306 adet daireden meydana geliyor. 

Doc's Nuova Residence fiyatları ne kadar?

Kuşadası'nda Biva İnşaat tarafından inşa edilen Doc's Nuova Residence projesinde satışlar devam ediyor. Peki, Doc's Nuova Residence fiyatları ne kadar?

NG Residence güncel fiyat listesi Kasım 2019!

Güneşli'de Basın Ekspres'te hayata geçirilen NG Residence projesinde 306 adet daire yer alıyor. Tapu tesliminin hemen yapıldığı projede fiyatlar 965 bin TL'den başlıyor. İşte NG Residence güncel fiyat listesi Kasım 2019...

NG Residence'ta yüzde 30 kira getirisi artışı!

Basın Ekspres’te yükselen NG Residence projesi yatırımcısına kazandırdığı kira getirisinde yüzde 30 artış sağladı. Projede, 1+1 dairelerin bin 500 TL’den başlayan kira getirileri bin 800 TL’ye yükseldi.

NG Residence’tan 0.99 faiz kampanyası!

NG Residence projesi yatırımcılarını yüzde 0.99 faiz oranı, 180 ay vadeli, avantajlı bir kampanya ile buluşturuyor. Yatırımcılar ayrıca hemen tapu- hemen teslim avantajı yaşıyor...

NG Residence’ta yüksek kira garantisi!

Basın Ekspres’te hayata geçirilen NG Residence projesinde 306 daire mimari tasarımıyla yükseliyor. Projedeki kira getirileri 2,000 TL’den başlayıp 3,500 TL’ye kadar çıkıyor.

NG Residence'de hemen tapu hemen teslim!

NG Residence, bölgedeki konut fiyatları ve satış hareketliliğine yön veriyor. Tapuların hemen verilmesi ve daire sahiplerinin de vakit kaybetmeden kazanmaya başladığı NG Residence 1+1'lerde 2 bin TL, 2+1'ler de ise 3 bin 500 TL’lere varan kira getirisi sunuyor...

NG Residence'tan yatırımcısına müjde!

NG Residence, konumu ve donanımından aldığı güçle, inşaat çalışmalarına başladığı günden bu yana, 2 yılda yatırımcısına yüzde 48 prim kazandırdı...

NG Residence’ta peşin alımlarda hemen tapu dönemi başladı!

Basın Ekspress’in yükselen yıldızı NG Residence’ta teslimler başladı. NG Residence projesi toplamda 306 adet daireden meydana geliyor. 

Wen Levent Residence fiyatları!

Wen Levent Residence fiyatları haberimizde yer alıyor. Genyap imzasını taşıyan projede fiyatlar 577 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

NG Residence’ta teslimler başladı!

Seramik ve turizm sektöründe Türkiye’nin önemli markalarından biri olan NG Kütahya Seramik’in ilk büyük konut projesi olan NG Residence’ta teslimler başladı. 

Athena Residence fiyatlar 2018!

Athena Residence fiyatlar 2018 detayları haberimizde yer alıyor. 1+1 ve 2+1 şeklinde daire tiplerinden oluşan proje Mersin Erdemli'de hayata geçiriliyor. 

NG Residence'ta metrekaresi 6 bin 900 TL!

Basın Ekspres’in yıldız projesi olarak görülen NG Residence'ta dairelerin metrekare birim fiyatları 6 bin 900 TL'den başlıyor. Hemen teslim projede zamdan önce son fırsatlar...

5 yıldızlı NG Residence'tan 5 yıldızlı tatil fırsatı!

NG Kütahya Seramik’in ilk büyük konut projesi olan NG Residence'ta daire alan herkese, 5 yıldızlı NG Afyon ve NG Sapanca Otellerinde tatil fırsatı sağlanıyor...

NG Residence fiyatları Haberi

NG Residence fiyatları

NG Kütahya Seramik Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Güral, 26 katlı rezidans, 5 yıldızlı uluslararası zincir otel kulesi ve 3 bin 200 kişilik kongre merkezinden oluşan projenin inşaatının tamamlanacağı 2018 yılında, yatırımcısına sunduğu ayrıcalıkla, bölgede yer alan projelerin çok üstünde bir kazanç sağlayacağını söyledi. 

Konut uzmanları projede yaşam başladığında yatırımcılarına 2 bin ila 2 bin 500 TL arasında kira getirisi beklediklerini söylüyor.

Seramik ve turizm sektöründe bir dünya markası olarak edindiği 55 yıllık deneyimini konut sektörüne kazandıran NG Kütahya Seramik, Basın Ekspres Yolu’nda hızla yükselen NG Residence ile bölgede fark yaratan bir projeye imza atıyor. Mimari duruşu, kullanılan malzeme ve işçilik kalitesi gibi detaylarıyla dikkat çeken ve gayrimenkul uzmanları tarafından Avrupa Yakası’nın “Vazo”su olarak yorumlanan proje, üst düzey bir sağlamlık sunuyor. NG...