29 / 04 / 2024

NG Residence’ta yüksek kira garantisi!

NG Residence’ta yüksek kira garantisi!

Basın Ekspres’te hayata geçirilen NG Residence projesinde 306 daire mimari tasarımıyla yükseliyor. Projedeki kira getirileri 2,000 TL’den başlayıp 3,500 TL’ye kadar çıkıyor.



Basın Ekspres’te yükselen NG Residence projesi konumu ve donanımından aldığı güç sayesinde, satışlarına tüm hızıyla devam ediyor. İstanbul’un yükselen değeri Basın Ekspres bölgesine getirdiği prestijle kısa zamanda bölgenin yıldızı haline gelen NG Residence projesi konumu ile yatırımcıları cezbediyor. 

3,500 TL’ye varan kira getirisi

Sadece konut değil, sahip olduğu otel ve kongre merkeziyle de beklentileri karşılayan NG Residence, bulunduğu lokasyon avantajıyla dikkat çekiyor. Büyüklükleri 62 ile 130 metrekare arasında değişiklik gösteren 306 daire mimari tasarımıyla bir konut projesinden beklenenin ötesine geçiyor. Projede sunulan kira getirisi ev almak isteyenlere güven oluşturuyor. Projedeki kira getirileri 2,000 TL’den başlayıp 3,500 TL’ye kadar çıkıyor.

Yatırımcısına üst düzey kazanç sağlayacak

İstanbul’un önemli noktalarına yakınlığıyla dikkat çeken NG Residence, dünyanın en önemli fuar ve kongre alanı olacak İstanbul Atatürk Havalimanı’na 6 kilometrelik mesafede konumlanıyor. Proje Yavuz Sultan Selim Köprüsü’ne ve 3. Havalimanı bağlantı yollarına 4 kilometrelik mesafede konumlanıyor. Mevcut Kirazlı- Bağcılar metro hattının tam ortasında yer alan proje, yakın zamanda açılması planlanan Ataköy - Başakşehir raylı sistem hattıyla da şehrin ulaşım aksının merkezinde bulunuyor.

www.ngresidence.com/

NG Residence güncel fiyat listesi Kasım 2019!


Geri Dön