29 / 04 / 2024

NG Residence’ta peşin alımlarda hemen tapu dönemi başladı!

NG Residence’ta peşin alımlarda hemen tapu dönemi başladı!

Basın Ekspress’in yükselen yıldızı NG Residence’ta teslimler başladı. NG Residence projesi toplamda 306 adet daireden meydana geliyor. 



İstanbul’un yükselen değeri Basın Express’e getirdiği üst düzey yaşam ayrıcalığıyla kısa sürede bölgenin yıldızı olarak gösterilen NG Residence projesinde teslim dönemi başladı. 

Dairelerini peşin olarak satın alan yatırımcılar için “hemen tapu dönemi” başlatan projede, yatırımlarını taksitlendirmek isteyenler, 5 bin 600 TL'den başlayan fiyatlarla, kredisiz ve faizsiz 36 aya varan taksit imkânından faydalanabiliyorlar. 

28 katlı residence ve 5 yıldızlı otel kulesi ile 3 bin 200 kişilik kongre merkezinden oluşan proje, bu donanımıyla da sunduğu katma değeri zirveye taşıyor. Projede en çok talep gören daireler, 130 metrekarelik büyük daireler olarak belirtiliyor. 

NG Residence projesinde büyüklükleri 62 ile 130 metrekare arasında değişen, 1+1 ve 2+1 daire seçenekleri yer alıyor.  İstanbul’un önemli noktalarına yakınlığıyla dikkat çeken NG Residence, ilerleyen yıllarda dünyanın en önemli fuar ve kongre alanı olacak İstanbul Atatürk Havalimanı’na 6 kilometrelik mesafede inşa ediliyor. 

Yavuz Sultan Selim Köprüsü’ne ve İstanbul Havalimanı bağlantı yollarına 4 kilometrelik mesafede konumlanan NG Residence, Ataköy - Başakşehir metro istasyonun yanı başında yer alıyor.

Web: http://www.ngresidence.com/

NG Residence güncel fiyat listesi Kasım 2019!


Geri Dön