04 / 05 / 2024

NG Residence nerede

NG Residence nerede

NG Kütahya Seramik güvencesiyle Basın Ekspres Yolu üzerinde inşa edilen NG Residence'ta 4 bin 900 TL’den başlayan fiyatlarla daire sahibi olunabiliyor.

NG Residence'ta yaşam bu sene başlayacak!

Seramik ve turizm sektöründe Türkiye’nin dünya markası olan NG Kütahya Seramik’in ilk büyük konut projesi NG Residence’ta yaşamın başlamasına sayılı günler kaldı.

NG Residence’ta peşin alımlarda hemen tapu dönemi başladı!

Basın Ekspress’in yükselen yıldızı NG Residence’ta teslimler başladı. NG Residence projesi toplamda 306 adet daireden meydana geliyor. 

NG Residence'tan yatırımcısına müjde!

NG Residence, konumu ve donanımından aldığı güçle, inşaat çalışmalarına başladığı günden bu yana, 2 yılda yatırımcısına yüzde 48 prim kazandırdı...

NG Residence yatırımcıları satış sonrası yalnız bırakmıyor!

İstanbul'un en hızlı büyüyen bölgelerinden biri olan Basın Ekspres'e yeni bir soluk getiren NG Rezidence müşterilerine sunduğu farklı imkanlarla dikkat çekiyor.

5 yıldızlı NG Residence'tan 5 yıldızlı tatil fırsatı!

NG Kütahya Seramik’in ilk büyük konut projesi olan NG Residence'ta daire alan herkese, 5 yıldızlı NG Afyon ve NG Sapanca Otellerinde tatil fırsatı sağlanıyor...

NG Residence'ta yaşam bu sene başlayacak!

Seramik ve turizm sektöründe Türkiye’nin dünya markası olan NG Kütahya Seramik’in ilk büyük konut projesi NG Residence’ta yaşamın başlamasına sayılı günler kaldı.

Fuzul Başak City Residence nerede?

Yarın ön satışa çıkacak olan Başakcity Boutique projesi Fuzul Grup tarafından hayata geçirildi. Peki Fuzul Başak City Residence nerede?

Basın Ekspres NG Residence kampanyalı ödeme!

Ng Residence projesi Avrupa Yakası Basın Ekspres bölgesinde yükseliyor. Projede aylık taksit ödemeleri 4 bin 900 TL'den başlıyor...

NG Residence’ta yıl sonu kampanyası!

Seramik sektöründe Türkiye’nin öncü markası olarak tanınan NG Kütahya Seramik’in markalı konut projesi NG Residence’ta yıl sonu kampanyası başladı. 

Basın Ekspres NG Residence fiyat listesi!

Basın Ekspres NG Residence fiyat listesi 503 bin TL'den başlıyor. NG Residence projesi İstanbul Güneşli Basın Ekspres bölgesinde NG Kütahya Seramik Grubu tarafından hayata geçirildi...

Güneşli NG Residence ödeme tipi!

Güneşli NG Residence ödeme tipi kapsamında 36 ay sıfır faiz imkanı ve 4 bin 900 TL aylık taksitle ev sahibi olma fırsatı sunuluyor. Proje İstanbul Güneşli'de yer alıyor...

NG Residence Basın Ekspres'te 4 bin 900 TL taksitle!

NG Kütahya Seramik Grubu tarafından hayata geçirilen NG Residence Basın Ekspres projesinde peşin ödemelerde yüzde 12 indirim sağlanıyor. NG Residence Basın Ekspres'te fiyatlar 503 bin TL'den başlıyor.

Ulus Belvedere Residence nerede? İşte lokasyon!

Beşiktaş Ulus'ta inşa edilecek olan Ulus Belvedere Residence projesinin  350 milyon dolara mal olması öngörülüyor. Peki Ulus Belvedere Residence nerede? İşte lokasyon!

NG Residence'ta 4 bin 900 TL’den başlayan fiyatlarla!

NG Kütahya Seramik güvencesiyle Basın Ekspres Yolu üzerinde inşa edilen NG Residence'ta 4 bin 900 TL’den başlayan fiyatlarla daire sahibi olunabiliyor.

NG Residence projesinde kişiye özel sonbahar kampanyası!

NG Kütahya Seramik’in estetik ve güven kavramını bir araya getirdiği NG Residence projesi, sonbaharda konut almak isteyenleri kişiye özel ödeme seçenekleri sunan bir kampanya ile buluşturuyor.

Bivalvia Residence nerede?

Tüm dairelerin deniz manzarasına sahip olduğu Bivalvia Residence Biva Mimarlık imzasıyla inşa ediliyor. Peki Bivalvia Residence nerede?

Esenyurt Fly Salmiya Residence nerede? İşte lokasyonu!

Bu yıl sonunda teslimlerin gerçekleşeceği Fly Salmiya Residence projesi Uçarlar Yapı ve Beşikyapı tarafından inşa ediliyor. Peki Esenyurt Fly Salmiya Residence nerede? İşte lokasyonu!

NG Residence nerede Haberi

NG Residence nerede

NG Kütahya Seramik güvencesiyle Basın Ekspres Yolu üzerinde hayata geçirilen NG Residence projesi 26 katlı rezidans, 5 yıldızlı uluslararası zincir otel kulesi ve 3 bin 200 kişilik kongre merkezinden meydana geliyor.

1+1 ve 2+1 seçeneklere ve 3.18 metreye varan tavan yüksekliğine sahip daireler yer alan NG Residence projesinde dairelerin 2018'de teslim edilmesi planlanıyor.

NG Residence'ta 4 bin 900 TL’den başlayan fiyatlarla , peşinatsız taksit avantajı ile daire sahibi olunabiliyor. Projedeki dairelerin alanları 62 metrekare ile 139 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. 

NG Residence projesi; İstanbul Atatürk Havalimanı’na 6 kilometrelik mesafede yer alıyor. Yavuz Sultan Selim Köprüsü’ne ve 3. Havalimanı bağlantı yoluna 4 kilometrelik mesafede konumlanan NG Residence metro istasyonuna ise 200 metrelik mesafede yer alıyor. 

Projede ayrıca sunulan hizmetler arasında; 7/24 güvenlik, SPA, buhar...