28 / 04 / 2024

NG Residence yatırımcıları satış sonrası yalnız bırakmıyor!

NG Residence yatırımcıları satış sonrası yalnız bırakmıyor!

İstanbul'un en hızlı büyüyen bölgelerinden biri olan Basın Ekspres'e yeni bir soluk getiren NG Rezidence müşterilerine sunduğu farklı imkanlarla dikkat çekiyor.



Ataköy-İkitelli'nin Basın Ekspres bölgesinde yükselen NG Residence, alıcılar mülklerine kavuştuktan sonra da hizmet vermeye devam ediyor. Projeden yatırım amaçlı daire alan konut alıcıları satın alma işleminden sonra takip ve kiralama işlemleriyle uğraşmak zorunda kalmıyor. Bu işlemler NG Residence tarafından yapılıyor. 

Bölge, her geçen gün gelişmesi ve büyümesi sebebiyle son zamanlarda alıcılardan talep görüyor. Bölge, eğitim kurumları ve hastane gibi olanaklara yakın olmasının yanı sıra önümüzdeki yıl faaliyete geçmesi planlanan 5 yıldızlı otel ve kongre merkeziyle yatırımcılar için bir cazibe merkezi oluyor. 

Bunların dışında proje, Ataköy- İkitelli metro hattına yürüme mesafesinde ve Kirazlı- Yenikapı metro hattına da oldukça yakın bir konumda. 5 yıldızlı otel ve kongre merkezinin hizmete girmesiyle, dairelerin yatırımcılara yüzde 20’ye varan prim kazandırması bekleniyor. 

NG Residence yatırımcılara sadece konut değil aynı farklı yaşam alanları da sunuyor. Residence, kolay ulaşılabilir konumu ve beş yıldızlı otel ve kongre merkezlerine yakınlığı ile şehir merkezinde yer almak isteyen alıcılara hitap ediyor. Projede ayrıcalıklı mimari tasarımları ile 306 daire bulunuyor. 

Bunların dışında proje, İstanbul Atatürk Havalimanı'na altı kilometre uzaklıkta bulunuyor. Proje, Yavuz Sultan Selim Köprüsü'ne ve 3 Havalimanı'na da 4 kilometre uzaklıkta yer alıyor. 
 

Web: http://www.ngresidence.com/

NG Residence güncel fiyat listesi Kasım 2019!


Geri Dön