14 / 05 / 2024

NG Residenceda kaç daire var

NG Residenceda kaç daire var

İstanbul'un en hızlı büyüyen bölgelerinden biri olan Basın Ekspres'e yeni bir soluk getiren NG Rezidence müşterilerine sunduğu farklı imkanlarla dikkat çekiyor.

Yıllık gümüş talebinin 100 milyon onsa çıkması öngörülüyor! 1 gram gümüş bugün kaç liradan satılıyor? 

Küresel ekonomide stagflasyon tehdidi gittikçe açığa çıkması ons altın ve ons gümüş fiyatlarının daha iyi performans göstereceğine işaret ediyor. Yıllık gümüş talebinin 100 milyon onsa çıkması öngörülüyor. Peki bugün gümüşün ons fiyatı ne kadar? 1 gram gümüşün fiyatı kaç lira?

Ing Bank'tan market alışverişlerinde 240 TL kazanma fırsatı! Son tarih 30 Haziran!

İng Bank'tan müşterilerine sıcak bir yaz sürprizi! Market alışverişlerinizde tam 240 TL kazanabileceğiniz bir fırsatla karşınızda. Bu fırsatı kaçırmamak için son tarih 30 Haziran olarak belirlendi. 

Güngör Paslanmaz Metal Kağıt Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güngör Paslanmaz Metal Kağıt Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ertan Güngör tarafından kuruldu.

6 dev bankada peş peşe son dakika rüzgarı! ING, İş Bankası, Akbank, TEB, Akbank ve Garanti açıkladı! Sakın kaçırmayın!

6 dev bankada peş peşe son dakika rüzgarı! ING, İş Bankası, Akbank, TEB ve Akbank ve bir banka daha açıkladı! Sakın kaçırmayın!.. İşte ayrıntılar... Hemen bakın...

Bankalarda maaş promosyonu yarışı başladı! Hangi banka kaç TL promosyon veriyor? Garanti, ING, Ziraat, Akbank...

Bankalarda maaş promosyonu yarışı başladı! Hangi banka kaç TL promosyon veriyor? Garanti, ING, Ziraat, Akbank...

İstanbul'da 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 evler ile 9 adet iş yeri satılıyor! Belediye açıkladı! Bu fırsat kaçmaz! 

İstanbul ili Güngören Belediye Başkanlığı, İstanbul ili, Güngören ilçesi, Çinçindre Caddesi'nde yer alan 96 adet 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 daire ile 9 adet iş yerini satıyor. Belediye açıkladı! Bu fırsat kaçmaz! 

7 bankada peş peşe çılgın deprem! İş Bankası, ING, Akbank, TEB ve 3 banka daha açıkladı! Bu fırsatı sakın kaçırmayın!

Yeni yılla birlikte bir dizi zam geldi. Nakit paradan kaçmak isteyenler bankalara yöneldi. Bütün bunlarla beraber 7 bankada deprem gerçekleşti! Akbank, Garanti, ING, İş Bankası, QNB Finansbank, TEB, Yapı Kredi ve bir banka daha resmi açıklama yaptı.

9 bankada peş peşe 2023 depremi! ING, Akbank, Garanti, TEB, İş Bankası ve 3 banka açıkladı! Fırsatı kaçıran çok üzülür!

Yeni senenin gelişi ile beraber peş peşe 9 bankada deprem oldu! Akbank, Garanti, ING, Şekerbank, İş Bankası, QNB Finansbank, TEB ve iki banka daha resmen açıklama yaptı!.. Hemen bakın, bu fırsatı sakın kaçırmayın...

6 bankada peş peşe yeni yıl depremi! İş Bankası, Ing, Akbank, Garanti, QNB, TEB açıkladı! Sakın kaçırmayın!

Yeni senenin gelişi ile peş peşe 6 bankada deprem oldu! Görenler büyük bir şok yaşadı... ING,  Akbank, İş Bankası, Garanti, TEB ve bir banka daha açıkladı! Hemen acilen bakın, fırsatı sakın kaçırmayın...

Kalamış Project Marketıng Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kalamış Project Marketıng Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Halaç ve Muhammed Fatih Kapucı ortaklığında kuruldu.

ING Bank'tan 0.99 faizle kredi! Bu kampanya kaçmaz!

Kampanyasıyla merak uyandıran bankalar arasında bulunan ING Bank, açıkladığı yüzde 0.99 faiz kredi seçeneğiyle de bütün ilgiyi üzerine çekmeyi başardı. Bu kampanya kaçmaz! İşte ayrıntılar...

Moneygrup İnşaat Ayakkabı Kağıt Hırdavat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Moneygrup İnşaat Ayakkabı Kağıt Hırdavat Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de Okan Güngör tarafından kuruldu.

Diyarbakır Çüngüş’e TOKİ'den 112 ucuz konut!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Diyarbakır projelerinin detayları netleşmeye başladı. Peki TOKİ Diyarbakır Çüngüş projesinde kaç adet konut inşa edilecek? Çüngüş TOKİ'ye nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Diyarbakır Çüngüş 2022 ucuz konut projesi...

NG Residenceda kaç daire var Haberi

NG Residenceda kaç daire var

Ataköy-İkitelli'nin Basın Ekspres bölgesinde yükselen NG Residence, alıcılar mülklerine kavuştuktan sonra da hizmet vermeye devam ediyor. Projeden yatırım amaçlı daire alan konut alıcıları satın alma işleminden sonra takip ve kiralama işlemleriyle uğraşmak zorunda kalmıyor. Bu işlemler NG Residence tarafından yapılıyor. 

Bölge, her geçen gün gelişmesi ve büyümesi sebebiyle son zamanlarda alıcılardan talep görüyor. Bölge, eğitim kurumları ve hastane gibi olanaklara yakın olmasının yanı sıra önümüzdeki yıl faaliyete geçmesi planlanan 5 yıldızlı otel ve kongre merkeziyle yatırımcılar için bir cazibe merkezi oluyor. 

Bunların dışında proje, Ataköy- İkitelli metro hattına yürüme mesafesinde ve Kirazlı- Yenikapı metro hattına da oldukça yakın bir konumda. 5 yıldızlı otel ve kongre merkezinin hizmete girmesiyle, dairelerin yatırımcılara yüzde 20’ye varan prim kazandırması bekleniyor. 

NG Residence yatırımcılara sadece konut değil aynı...