30 / 04 / 2024

NG Residence kiralık daire

NG Residence kiralık daire

Basın Ekspres’te yükselen NG Residence projesi yatırımcısına kazandırdığı kira getirisinde yüzde 30 artış sağladı. Projede, 1+1 dairelerin bin 500 TL’den başlayan kira getirileri bin 800 TL’ye yükseldi.

Kiralık konut piyasasındaki kısır döngüden nasıl çıkılır?

Prof. Dr. Ali Hepşen bugünkü yazısında kiraların enflasyona etkisi ve Merkez Bankası’nın önerilerini kaleme aldı. Peki kiralık konut piyasasındaki kısır döngüden nasıl çıkılır? İşte Hepşen'in konu ile ilgili o yazısı...

Kiralık konut piyasasında kısır döngü!

Türkiye’de son dönemlerde kiralık konut piyasasında yaşananları “Penrose Merdiveni” yapısına benzeten Dünya gazetesi Köşe Yazarı Prof. Dr. Ali Hepşen, Penrose merdiveninin tanımını ve neden konut piyasasını buna benzettiğini bugünkü köşe yazısında anlattı.

Kiralık ve satılık konut fiyatları nasıl düşecek mi?

Sabah Gazetesi köşe yazarı Dilek Güngör, bugünkü köşesinde kira fiyatlarındaki yükselişi kaleme aldı. Dilek Güngör, satılık ve kiralık ev fiyatlarının düşmesi için önerilerini gündeme getirdi. İşte o öneriler..

NG Residence’ta yüksek kira garantisi!

Basın Ekspres’te hayata geçirilen NG Residence projesinde 306 daire mimari tasarımıyla yükseliyor. Projedeki kira getirileri 2,000 TL’den başlayıp 3,500 TL’ye kadar çıkıyor.

NG Residence’ta teslimler başladı!

Seramik ve turizm sektöründe Türkiye’nin önemli markalarından biri olan NG Kütahya Seramik’in ilk büyük konut projesi olan NG Residence’ta teslimler başladı. 

5 yıldızlı NG Residence'tan 5 yıldızlı tatil fırsatı!

NG Kütahya Seramik’in ilk büyük konut projesi olan NG Residence'ta daire alan herkese, 5 yıldızlı NG Afyon ve NG Sapanca Otellerinde tatil fırsatı sağlanıyor...

NG Residence'ta yaşam bu sene başlayacak!

Seramik ve turizm sektöründe Türkiye’nin dünya markası olan NG Kütahya Seramik’in ilk büyük konut projesi NG Residence’ta yaşamın başlamasına sayılı günler kaldı.

Basın Ekspres NG Residence kampanyalı ödeme!

Ng Residence projesi Avrupa Yakası Basın Ekspres bölgesinde yükseliyor. Projede aylık taksit ödemeleri 4 bin 900 TL'den başlıyor...

NG Residence’ta yıl sonu kampanyası!

Seramik sektöründe Türkiye’nin öncü markası olarak tanınan NG Kütahya Seramik’in markalı konut projesi NG Residence’ta yıl sonu kampanyası başladı. 

Suıte MXN : Kiralık daire fiyatına residence konforu!

Suıte MXN projesi "Kiralık daire fiyatına residence konforu" sloganıyla basına tanıtılıyor. Proje 41 adet 1+1 ve 10 adet loft daireden meydana geliyor.

Basın Ekspres NG Residence fiyat listesi!

Basın Ekspres NG Residence fiyat listesi 503 bin TL'den başlıyor. NG Residence projesi İstanbul Güneşli Basın Ekspres bölgesinde NG Kütahya Seramik Grubu tarafından hayata geçirildi...

Güneşli NG Residence ödeme tipi!

Güneşli NG Residence ödeme tipi kapsamında 36 ay sıfır faiz imkanı ve 4 bin 900 TL aylık taksitle ev sahibi olma fırsatı sunuluyor. Proje İstanbul Güneşli'de yer alıyor...

NG Residence Basın Ekspres'te 4 bin 900 TL taksitle!

NG Kütahya Seramik Grubu tarafından hayata geçirilen NG Residence Basın Ekspres projesinde peşin ödemelerde yüzde 12 indirim sağlanıyor. NG Residence Basın Ekspres'te fiyatlar 503 bin TL'den başlıyor.

NG Residence kiralık daire Haberi

NG Residence kiralık daire

İstanbul’un hızla gelişen ve değerlenen bölgesi olan Basın Ekspres’e ayrıcalıklı bir prestij kazandıran NG Residence, konumu ve donanımından aldığı güçle, yatırımcısına kazandırdığı kira getirisini yüzde 30 artırdı. 18 ayda yüzde 45 oranında prim yapan projede, 1+1 dairelerin bin 500 TL’den başlayan kira getirileri bin 800 TL’ye, 2+1 dairelerin 3 bin 500 TL’den başlayan kira getirileri ise 3 bin 800TL’ye ulaştı.

İçerisinde barındırdığı 5 yıldızlı otel ve kongre merkezinin yanı sıra, Basın Ekspres’e getirdiği üst düzey yaşam ayrıcalığı ile kısa sürede bölgenin yıldızı olarak gösterilen NG Residence, konumu ve donanımından aldığı güçle yatırım değerini her geçen gün değerleniyor. Ataköy- İkitelli ve Bağcılar- Kirazlı metro hattının tam ortasında, İstanbul Havalimanı’na 27 kilometre uzaklıktaki konumu da yatırımcılar için cazibesi artıyor. Yatırım değerindeki artışa...