05 / 05 / 2024

ng resindence

ng resindence

Ng Residence projesi Avrupa Yakası Basın Ekspres bölgesinde yükseliyor. Projede aylık taksit ödemeleri 4 bin 900 TL'den başlıyor...

Zıngıl İnşaat Otelcilik Emlak Otomotbil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zıngıl İnşaat Otelcilik Emlak Otomotbil Sanayi Ticaret Limited Şirketi, İsmail Bekir Zıngıl tarafından 500 bin TL'lik sermaye ile 10 Ekim'de Eyüp, Göktürk Merkez'de kuruldu.

Bülent Ergin Güngör kimdir?

Mimar Bülent Ergin Güngör kimdir? Mimar Bülent Ergin Güngör, bugüne kadar hangi işlere imza attı? Mimar Bülent Ergin Güngör, bugün çalışmalarına hangi firmada devam ediyor? İşye Bülent Ergin Güngör..

Öngün Kardeşler Yapı İnşaat Tekstil Turizm Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öngün Kardeşler Yapı İnşaat Tekstil Turizm Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Davut Zan, Abdulgafur Öngün tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 26 Eylül'de kuruldu.

NG Kütahya Seramik’in mimari projelere özel üretim yapan fabrikası dünyada ilk!

Seramik sektörünün öncüsü NG Kütahya Seramik, 225 milyon TL yatırımla Kütahya’da açtığı yeni fabrikasıyla bir ilke daha imza attı ve seramik sektörüne yön verecek nitelikte büyük ebatlı karolar üretmeye başladı.

NG Kütahya Seramik'ten 225 milyon liralık yatırım!

NG Kütahya Seramik, 225 milyon TL yatırımla yeni fabrikasını açtı. Kütahya’da kurulan ve 300 kişiyi istihdam etmeye başlayan fabrika, dünyanın en esnek üretim teknolojisine sahip.

NG Kütahya Seramik, 225 milyon TL'ye yeni fabrika kurdu!

NG Kütahya Seramik, 225 milyon TL yatırımla Kütahya'da açtığı yeni fabrikasıyla bir ilke daha imza attı ve seramik sektörüne yön verecek nitelikte büyük ebatlı karolar üretmeye başladı...

NG Kütahya Seramik mimarların siparişine göre seramik üretecek!

NG Kütahya Seramik’in yeni fabrikasında 160x480 santimetre ebadına kadar olan karolar üretebiliyor. Fabrika, yeni teknolojisiyle mimarların projelerine yönelik özel üretim taleplerine göre sipariş üretim yapabilecek...

NG Kütahya Seramik, dünyanın en büyük ebatlı karolarını üretmeye başladı!

NG Kütahya Seramik, dünyanın en büyük ebatlı karolarını üretmeye başladı.160x480, 120x240 ve altındaki diğer boyutlarda granit üretim kapasitesi olan fabrikada, teknolojik altyapının kurulmasında İtalyanlarla çalışıldı...

NG Kütahya Seramik, 225 milyon TL'ye Kütahya'da yeni fabrika kurdu!

NG Kütahya Seramik, 225 milyon TL yatırımla Kütahya'da açtığı yeni fabrikasıyla bir ilke daha imza attı ve seramik sektörüne yön verecek nitelikte büyük ebatlı karolar üretmeye başladı...

Kadiroğulları İnşaat Gıda Turizm Elektronik Emlak Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Güngören Şubesi açıldı!

Kadiroğulları İnşaat Gıda Turizm Elektronik Emlak Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Güngören Şubesi, Suat Türk Şube Müdürlüğü'nde 50 bin TL'lik sermaye ile 10 Eylül'de kuruldu.

NG Kütahya, seramiğe 225 milyon yatırım yaptı!

NG Kütahya Seramik, 225 milyon TL yatırımla Kütahya'da açtığı yeni fabrikasıyla bir ilke daha imza attı ve seramik sektörüne yön verecek nitelikte büyük ebatlı karolar üretmeye başladı.

NG Kütahya Seramik 225 milyon lira yatırımla yeni fabrika açtı!

Seramik sektörünün öncüsü NG Kütahya Seramik, 225 milyon TL yatırımla Kütahya’da açtığı yeni fabrikasıyla bir ilke daha imza attı ve seramik sektörüne yön verecek nitelikte büyük ebatlı karolar üretmeye başladı.

Güngör Uras: İnşaatla canlanma aldatıcıdır

Prof. Dr. Güngör Uras, Milliyet gazetesindeki köşesinde, Ekonomiden Sorumlu Başbakan Yardımcısı Ali Babacan'ın "İmar Yasası yeniden düzenlenmeli" açıklamasını değerlendirdi. "Daha önceleri neredeydiniz?" başlıklı yazıda Uras'ın yorumu şöyle:

ng resindence Haberi

ng resindence

NG Residence projesi yatırımcısına sağladığı kazançla bölgenin yıldızı olarak öne çıkıyor. Proje benzersiz tasarıma ve işçiliğe sahip daireleriyle, üst düzey konforda zirveyi yakalıyor.
 

NG Kütahya Seramik Grubu imzası taşıyan NG Residence, İstanbul Güneşli'de Basın Ekspres bölgesinde hayata geçirildi. NG Residence projesinde yıl sonu kampanyası sunuluyor. 

NG Residence projesinde büyüklükleri 62 ile 139 metrekare arasında değişen 1+1 ve 2+1 daire seçenekleri yer alıyor. Proje, toplamda 288 daireden meydana geliyor. NG Residence, 3.18 metreye uzanan tavan yüksekliğiyle yaşam alanlarını ferahlatıyor.

Basın Ekspres NG Residence kampanyalı ödeme!

NG Residence’ta aylık taksit ödemeleri 4 bin 900 TL’den başlıyor. NG Residence  projesinde sunulan hizmetler arasında; 7/24 güvenlik, SPA, buhar banyosu, sauna, Türk Hamamı yer alıyor. NG GYM spor salonunda ise pilates ve fitness imkânları da buşunuyor. 
 

26 katlı...