03 / 05 / 2024

NG Sapanca iletişim

NG Sapanca iletişim

NG Sapanca Wellness & Convention, Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın çevreye duyarlı turistik tesislere verdiği Çevreye Duyarlı Konaklama Tesisi Belgesi Yeşil Yıldız’ ı almaya hak kazandı.

Ramazan coşkusunu NG Sapanca ayrıcalığıyla yaşayın!

Muhteşem bir doğa içinde konumlanan NG Sapanca’da şehrin stresinden uzakta Ramazan coşkusunu yaşayabilir, yaz sıcağında serinleyerek huzurlu bir tatilin keyfine varabilirsiniz. Ramazan coşkusunu NG Sapanca ayrıcalığıyla yaşayın.

NG Sapanca’nın muhteşem doğasında yazın enerjisini yakalayın!

Türkiye’nin yükselen otel zinciri NG Hotels bünyesindeki NG Sapanca Wellness & Convention, yemyeşil bir doğanın içinde rüya gibi bir hafta sonu geçirmeniz için her ayrıntıyı düşündü.

Tam Pendik iletişim bilgileri!

Tam Pendik iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. 2019 yılında teslim edilmesi öngörülen projede 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde daire tipleri sunuluyor.

Güneşli Mirage Konutları iletişim!

Güneşli Mirage Konutları iletişim için 0216 422 65 14 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Vade farksız 60 ay taksit yapılabilen projede anahtar teslimlerinin Eylül 2017 tarihinde gerçekleşmesi öngörülüyor.

Teras Kule Residence iletişim!

Teras Kule Residence iletişim için 0216 399 80 80 numaralı telefonu arayabilirsiniz. E-5 otoyolu üzerinde yükselecek projede satışların yakın zamanda başlaması öngörülüyor.

DKY Ada Kartal Rezidans iletişim!

DKY Ada Kartal Rezidans iletişim için 444 9 359 numaralı telefondan satış ofisiyle görüşebilirsiniz. DKY İnşaat imzası taşıyan projede teslimlerin 2018 yılının sonunda yapılması öngörülüyor.

Beyaz İnşaat Bakırköy City iletişim!

Beyaz İnşaat Bakırköy City iletişim için 444 40 29 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Bugün satışa sunulan projede anahtar teslimlerinin 2017 yılı Haziran ayında gerçekleşmesi öngörülüyor.

Denizİstanbul Yakuplu iletişim!

Denizİstanbul Yakuplu iletişim için 444 41 51 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Toplamda 4 bin 500 daire ve 300 villanın yer aldığı projenin tamamının 2021 yılında teslim edilmesi öngörülüyor.

Bulvar İstanbul Cadde iletişim!

Teslimlerin Haziran 2016'da yapılması öngörüldüğü proje toplam 1.555 adet daireden oluşuyor. Bulvar İstanbul Cadde iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 66 10 olarak belirlendi.

Velvet Towers satış ofisi iletişim!

Velvet Towers satış ofisi iletişim için 444 0 292 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Teslimlerin 2018 yılında yapılması öngörülen projede 1+0, 1+1, 2+1 ve 3+1 daire tipleri yer alıyor.

Avrupa Konutları Kayabaşı iletişim!

Avrupa Konutları Kayabaşı iletişim için 444 38 25 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Konut ve ticari alanların yer aldığı projede inşaat çalışmalarının yıl sonuna doğru başlaması öngörülüyor.

Maltepe Ritim İstanbul Rezidans iletişim!

Teslimlerin 2016 yılı Mayıs ayında gerçekleşmesi öngörülen projede 863 adet konut bulunuyor. Maltepe Ritim İstanbul Rezidans iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0216 511 58 00 olarak belirlendi.

Kayaşehir Avrupa Konutları Başakşehir iletişim!

Kayaşehir Avrupa Konutları Başakşehir iletişim için 444 38 25 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Teslimlerin 2018 yılında yapılması öngörülen proje 7 blok halinde inşa edilecek.

Güngören Real Merter iletişim!

Güngören Real Merter iletişim için 444 48 51 numaralı telefondan satış ofisi ile görüşebilirsiniz. Mimar Yahya Baş Stadı'nın yanında yükselen proje konut ve ticari ünitelerden meydana geliyor.

Tual Adalar Yakacık iletişim!

Tual Adalar Yakacık iletişim için 444 9 324 numaralı telefondan satış ofisi ile görüşebilirsiniz. Bu ay satışa sunulması öngörülen proje Emlak Konut GYO güvencesiyle hayata geçirilecek.

NG Sapanca iletişim Haberi

NG Sapanca iletişim

Yemyeşil bir doğanın ortasında konumlanan NG Sapanca Wellness & Convention, Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın çevreye duyarlı turistik tesislere verdiği Çevreye Duyarlı Konaklama Tesisi Belgesi Yeşil Yıldız’ı almaya hak kazandı. Sürdürülebilir turizm kapsamında çevrenin korunmasına ve çevre bilincinin geliştirilmesine yaptığı katkılardan dolayı Yeşil Yıldız kalite belgesini alan NG Sapanca Wellness & Convention, Türkiye’nin 8 kalite belgesine sahip tek oteli oldu.



Türk turizmine yepyeni bir hizmet anlayışı kazandırmak amacıyla yola çıkan NG Hotels bünyesindeki NG Sapanca Wellness & Convention, Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın çevreye duyarlı turistik verdiği Çevreye Duyarlı Konaklama Tesisi Belgesi Yeşil Yıldız’ı almaya hak kazanarak bir başarıya daha imza attı. Yemyeşil bir doğanın ortasında konumlanan NG Sapanca Wellness & Convention, sürdürülebilir turizm kapsamında çevrenin korunmasına ve çevre bilincinin geliştirilmesine yaptığı...