27 / 04 / 2024

Ramazan coşkusunu NG Sapanca ayrıcalığıyla yaşayın!

Ramazan coşkusunu NG Sapanca ayrıcalığıyla yaşayın!

Muhteşem bir doğa içinde konumlanan NG Sapanca’da şehrin stresinden uzakta Ramazan coşkusunu yaşayabilir, yaz sıcağında serinleyerek huzurlu bir tatilin keyfine varabilirsiniz. Ramazan coşkusunu NG Sapanca ayrıcalığıyla yaşayın.



NG Sapanca Wellness & Convention, İstanbul’a yakın bir lokasyonda ve doğayla iç içe bir Ramazan geçirmek isteyenlere çok özel seçenekler sunuyor. Ramazan ve tatil keyfini bir arada yaşatan NG Sapanca Wellness & Convention, misafirlerine muhteşem bir doğa içinde dinlenebilecekleri huzurlu ve keyifli bir Ramazan molası vaat ediyor.


NG Sapanca’nın Ramazan’a özel kampanyalarından ilki, haftanın tüm günlerinde geçerli olan “3 gece kal 2 gece öde” fırsatı. 28 Haziran – 25 Temmuz tarihleri arasında sunulan paket, çift kişilik odada yarım pansiyon konaklamada kişi başı 470 TL’den başlayan paket fiyatlarla satın alınabiliyor. 


NG Sapanca, Ramazan ayında keyifli bir Pazar kaçamağı yapmak isteyenler için de “Mutlu Pazarlar Paketi”ni hazırladı. 2 gece yarım pansiyon konaklamada kişi başı 350 TL’den başlayan paket fiyatlara satın alınabilen Mutlu Pazarlar Paketi’nde kişi başı birer adet Bali Masajı da hediye. 


Ormanla iç içe bir konumda olan NG Sapanca Wellness & Convention’da, Ramazan ayında temiz havanın ve doğanın keyfini yaşayarak tazelenin.



Geri Dön