08 / 05 / 2024

NG Sapanca otel

NG Sapanca otel

Muhteşem bir doğa içinde konumlanan NG Sapanca’da şehrin stresinden uzakta Ramazan coşkusunu yaşayabilir, yaz sıcağında serinleyerek huzurlu bir tatilin keyfine varabilirsiniz. Ramazan coşkusunu NG Sapanca ayrıcalığıyla yaşayın.

Antalya'da milli park alanına beş yıldızlı otel yapma talebi! Bakanlığa resmen başvuru yapıldı!

Erkan Güral’ın şirketi NG Kütahya Seramik Porselen Turizm Anonim Şirketi,  Antalya’da “milli park alanı”nda beş yıldızlı otel işletmek için Bakanlığa başvuruda bulundu.

NG SIGN Kemer için düğmeye basıldı! Antalya Kemer'e 636 yataklı 5 yıldızlı yeni otel yapılacak!

Antalya İli, Kemer İlçesi, Göynük Mahallesi 106 ada 15 parsel, 106 ada 20, 21 ve 8 numaralı parsellerde yer alan sahada NG Kütahya Seramik Porselen tarafından 237 oda, 636 yatak kapasiteli turizm konaklama tesisi yapılıp işletilmesi planlanıyor.

Ünal Konaklama Otel Restoran Kafe Gıda Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ünal Konaklama Otel Restoran Kafe Gıda Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Güngören'de Muhammet Ünal tarafından kuruldu.

NG Hotels'ten Bodrum'a karma proje geliyor!

Sapanca, Afyon ve Antalya’da 4 otel ile hizmet veren NG Hotels’in Yönetim Kurulu Başkanı Hediye Güral Gür, Bodrum'da hem konut hem otel olan bir projeye imza atma hazırlığında olduklarını duyurdu.

Halide Otel Restoran Turizm Gıda Otomotiv Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Halide Otel Restoran Turizm Gıda Otomotiv Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Güngören'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ayşe İnce tarafından kuruldu.

Kemer NG Phaselis Bay Otel açıldı!

Kemer'de inşa edilen NG Phaselis Bay Otel, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katıldığı törenle hizmete açıldı...

NG Hotels'den Antalya'ya 1.5 milyar TL'lik otel yatırımı!

Sapanca ve Afyon'da toplam 3 otel açılışı yapan NG Hotels yatırımlarına devam ediyor. Grup son olarak Antalya'da 1.5 milyar TL'lik otel yatırımına imza attı. 

NG Phaselis Bay Nisan 2021’de açılacak!

Pandemiye rağmen yer aldıkları sektörlerde yatırımlarına devam eden NG Grup, hızla büyümeyi sürdürüyor. Geçtiğimiz günlerde NG Sapanca Enjoy’u hizmete açan  NG konukseverliğini bu kez Akdeniz'e taşıyacak.

NG Hotel pandemiye rağmen otel yatırımlarına devam ediyor! 

NG Hotels & Resorts Yönetim Kurulu Başkanı Hediye Güral Gür, Sapanca ve Afyon’da bulunan lüks otellerinin ardından yatırımlarına devam edeceklerini açıkladı. 

Kütahya Seramik Antalya'da otel inşa ediyor!

Seramik sektöründe 30 yıllık köklü tecrübesiyle Türkiye’nin en büyük milli sermaye gücünün temsilcilerinden NG Kütahya Seramik, Antalya'da otel inşa ediyor. 

NG Sapanca Enjoy hizmete açıldı!

NG Hotels, Sapanca’daki ikinci otel yatırımı olan NG Sapanca Enjoy'u hizmete açtı.

NG Hotel Sapanca'ya ikinci otelini açtı!

NG Hotels Yönetim Kurulu Başkanı Hediye Güral Gür, Sapanca'da yatırımlarının hız kesmeden devam ettiğini söyledi.

NG Sapanca Enjoy açıldı!

Sapanca ve Afyon’da yer alan ultra lüks otelleriyle turizm sektörüne yepyeni bir hizmet anlayışı kazandıran NG Hotels, pandemiye rağmen NG Sapanca Enjoy ile Sapanca’ya bölgenin en lüks otellerinden birini daha kazandırdı.

NG Sapanca otel Haberi

NG Sapanca otel

NG Sapanca Wellness & Convention, İstanbul’a yakın bir lokasyonda ve doğayla iç içe bir Ramazan geçirmek isteyenlere çok özel seçenekler sunuyor. Ramazan ve tatil keyfini bir arada yaşatan NG Sapanca Wellness & Convention, misafirlerine muhteşem bir doğa içinde dinlenebilecekleri huzurlu ve keyifli bir Ramazan molası vaat ediyor.


NG Sapanca’nın Ramazan’a özel kampanyalarından ilki, haftanın tüm günlerinde geçerli olan “3 gece kal 2 gece öde” fırsatı. 28 Haziran – 25 Temmuz tarihleri arasında sunulan paket, çift kişilik odada yarım pansiyon konaklamada kişi başı 470 TL’den başlayan paket fiyatlarla satın alınabiliyor. 


NG Sapanca, Ramazan ayında keyifli bir Pazar kaçamağı yapmak isteyenler için de “Mutlu Pazarlar Paketi”ni hazırladı. 2 gece yarım pansiyon konaklamada kişi başı 350 TL’den başlayan paket fiyatlara satın alınabilen Mutlu Pazarlar...