03 / 05 / 2024

NG Sapanca ulaşım

NG Sapanca ulaşım

NG Sapanca Wellness & Convention, Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın çevreye duyarlı turistik tesislere verdiği Çevreye Duyarlı Konaklama Tesisi Belgesi Yeşil Yıldız’ ı almaya hak kazandı.

Ramazan coşkusunu NG Sapanca ayrıcalığıyla yaşayın!

Muhteşem bir doğa içinde konumlanan NG Sapanca’da şehrin stresinden uzakta Ramazan coşkusunu yaşayabilir, yaz sıcağında serinleyerek huzurlu bir tatilin keyfine varabilirsiniz. Ramazan coşkusunu NG Sapanca ayrıcalığıyla yaşayın.

NG Sapanca’nın muhteşem doğasında yazın enerjisini yakalayın!

Türkiye’nin yükselen otel zinciri NG Hotels bünyesindeki NG Sapanca Wellness & Convention, yemyeşil bir doğanın içinde rüya gibi bir hafta sonu geçirmeniz için her ayrıntıyı düşündü.

Güngören Köyiçi Ulaşım Sistemi Düzenlemesi 1/1000 Ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Güngören İlçesi, Merkez Mahallesi, Köyiçi Ulaşım Sistemi Düzenlemesine İlişkin 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıktı.

NG Sapanca Enjoy hizmete açıldı!

NG Hotels, Sapanca’daki ikinci otel yatırımı olan NG Sapanca Enjoy'u hizmete açtı.

NG Sapanca Enjoy, pandemiye rağmen açıldı!

Sapanca'da 450 milyon TL yatırım bedeliyle inşa edilen NG Sapanca Enjoy, COVID-19 sürecine rağmen hizmete açıldı. 270 odalı NG Sapanca Enjoy'un bölgeye değer kazandırması planlanıyor.

İstanbul'da ulaşım sorunu metro ile çözülür!

İlçe ziyaretleri kapsamında Güngören’de esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen İBB Başkanı Mevlüt Uysal, "İtanbul’un ulaşım problemini çözme adına tarih boyunca değişik yöntemler denendiğini ama en etkili yöntemin metro olduğunu" dedi...

Daire Kartal Rezidans ulaşım!

Daire Kartal Rezidans ulaşım bilgilerine göre proje, İstanbul Kartal Yalı Mahallesi'nde yer alıyor. Projede anahtar teslimlerinin 2017 yılının 2. çeyreğinde gerçekleşmesi öngörülüyor.

Real Merter Güngören ulaşım!

Real Merter Güngören ulaşım bilgilerine göre proje E-5 Karayolu’na 5 dakikalık mesafede bulunuyor. Vizyon Yapı ve Oliv Yapı ortaklığında inşa edilen proje 10 katlı 3 bloktan oluşuyor.

Adım İstanbul ulaşım bilgileri!

Adım İstanbul ulaşım bilgileri kapsamında proje İstanbul Başakşehir Kayaşehir'de yükseliyor. Teslimlerin 2018 yılında gerçekleşmesi öngörülen projede daire fiyatları 406 bin 800 TL'den başlıyor.

Güneşli Kirazlı Koru Evleri ulaşım!

Güneşli Kirazlı Koru Evleri ulaşım bilgilerine göre proje, İstanbul Avrupa Yakası Bağcılar Güneşli lokasyonunda bulunuyor. Projede konutların Ağustos 2017'de teslim edilmesi öngörülüyor.

Topkapı Beyaz Park ulaşım!

Satışların 2 hafta sonra başlaması öngörülen projede daire tipleri 1+1 'den 4+1 'e kadar değişiyor. Topkapı Beyaz Park ulaşım bilgisi kapsamında İstanbul Zeytinburnu Topkapı'da yükseliyor.

Denizİstanbul Beylikdüzü ulaşım!

Denizİstanbul Beylikdüzü ulaşım bilgileri kapsamında proje, Atatürk Havalimanı’na 17 kilometre uzaklıkta yer alıyor. Toplam yatırım bedeli 1 milyon dolar olarak belirlenen projede teslimlerin 2021 yılında yapılması öngörülüyor.

Aydos Country Sancaktepe ulaşım bilgileri!

Aydos Country Sancaktepe ulaşım bilgileri kapsamında proje, İstanbul Anadolu Yakası Sancaktepe, Gülhane Caddesi'nde bulunuyor. Proje teslimlerin 2016 yılı Mayıs ayı içerisinde gerçekleşmesi öngörülüyor.

Folkart Bornova Evleri ulaşım!

Folkart Bornova Evleri ulaşım bilgileri kapsamında Metroya ve Adnan Menderes Havalimanı'na yakın bir bölgede yer alıyor. Folkart Bornova Evleri ‘nin 2017 yılında teslim edilmesi öngörülüyor.

DAP Adam Kule ulaşım!

DAP Yapı tarafından hayata geçirilen Dragos Adam Kule projesinin 36 ay sonra teslim edilmesi öngörülüyor. DAP Adam Kule ulaşım bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

NG Sapanca ulaşım Haberi

NG Sapanca ulaşım

Yemyeşil bir doğanın ortasında konumlanan NG Sapanca Wellness & Convention, Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın çevreye duyarlı turistik tesislere verdiği Çevreye Duyarlı Konaklama Tesisi Belgesi Yeşil Yıldız’ı almaya hak kazandı. Sürdürülebilir turizm kapsamında çevrenin korunmasına ve çevre bilincinin geliştirilmesine yaptığı katkılardan dolayı Yeşil Yıldız kalite belgesini alan NG Sapanca Wellness & Convention, Türkiye’nin 8 kalite belgesine sahip tek oteli oldu.



Türk turizmine yepyeni bir hizmet anlayışı kazandırmak amacıyla yola çıkan NG Hotels bünyesindeki NG Sapanca Wellness & Convention, Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın çevreye duyarlı turistik verdiği Çevreye Duyarlı Konaklama Tesisi Belgesi Yeşil Yıldız’ı almaya hak kazanarak bir başarıya daha imza attı. Yemyeşil bir doğanın ortasında konumlanan NG Sapanca Wellness & Convention, sürdürülebilir turizm kapsamında çevrenin korunmasına ve çevre bilincinin geliştirilmesine yaptığı...