03 / 05 / 2024

NG Sapanca’nın muhteşem doğasında yazın enerjisini yakalayın!

NG Sapanca’nın muhteşem doğasında yazın enerjisini yakalayın!

Türkiye’nin yükselen otel zinciri NG Hotels bünyesindeki NG Sapanca Wellness & Convention, yemyeşil bir doğanın içinde rüya gibi bir hafta sonu geçirmeniz için her ayrıntıyı düşündü.



İstanbul’a yakın lokasyonda konumlanan NG Sapanca Wellness & Convention konforuyla hafta sonu tatilinizde şehrin gürültüsünden uzakta orman havasıyla serinleyecek ve yemyeşil doğanın ortasında huzur bulacaksınız. NG Sapanca Wellness & Convention’ın bedeninizi ve ruhunuzu rahatlatacak masajlar ve özel bakım alternatifleri, yaza tazelenerek ve enerjik girmenizi sağlayacak. 


Türk turizmine yepyeni bir hizmet anlayışı kazandırmak amacıyla yola çıkan NG Hotels bünyesindeki NG Sapanca Wellness & Convention, sizi hafta sonunda şehrin stresinden uzakta huzur dolu bir tatile davet ediyor. NG Sapanca Wellness & Convention otelinde bedeninizi ve ruhunuzu rahatlatacak birçok seçenek var. Sapanca’da yemyeşil doğanın ortasında konumlanan NG Sapanca Wellness & Convention’da yaz sıcağında orman havasıyla serinleyebilir ve doğayla baş başa bir hafta sonu kaçamağı yaşayabilirsiniz.  


Hafta sonu bakımı

NG Sapanca Wellness & Convention’nın SPA merkezi Aliva SPA’nın deneyimli terapistleri tarafından uygulanan bakım kürleri ve masajlarla rahatlayarak yorgunluğunuzu atabilirsiniz. Aliva Wellness Sağlıklı Yaşam Merkezi Yöneticisi Diyetisyen Ali Dereli’nin tarfileriyle hazırlanan lezzetli ve sağlıklı sebze ve meyve suyu karışımları, enerjinizi artıracak. NG Hotels’in zorluk seviyelerine göre sınıflandırılmış yürüyüş parkurlarıyla temiz havanın ve doğanın keyfini çıkarabilirsiniz. 


Haziran ayı boyunca pazar günleri giriş yapmak şartıyla çift kişilik odada yarım pansiyon, iki gecelik konaklama paketini “Mutu Pazarlar” kampanyası ile indirimli olarak kişi başı KDV dahil 350 TL’ye almak mümkün. Üstelik kral ve kraliçelere layık Bali masajı da Mutlu Pazarlar misafirlerine hediye.  


Geri Dön