29 / 04 / 2024

Kredili ödeme ayrıcalığıyla Samsung MS23J5133AT/TR Solo Mikrodalga Fırın görücüye çıktı!

Kredili ödeme ayrıcalığıyla Samsung MS23J5133AT/TR Solo Mikrodalga Fırın görücüye çıktı!

Yemeğinizi hızlı bir şekilde pişirmek ve donmuş gıdalarınızı çözmek için kullanılan mikrodalga fırın, Samsung ayrıcalığıyla satışa çıktı. Samsung MS23J5133AT/TR Solo Mikrodalga Fırın’ın teknik özellikleri ve fiyatı belli oldu.



Özellikle akıllı telefon ve tablet konusunda dünya markası haline gelen Samsung, diğer elektronik cihazlarda da adından sıkça söz ettiriyor. Samsung, şimdi de mikrodalga fırın alanında iddialı bir girişimde bulunarak MS23J5133AT/TR Solo Mikrodalga Fırın’ı üretti.

YEMEK ISITMA

Yemek Isıtma yemekleri aşırı pişirmeden uygun sıcaklıkta muhafaza eder. Bu sayede, lezzet ve dokusunu kaybetmez. Ayrıca, her zaman taze pişirilmiş yemek gibi lezzetli ve servise hazır kalır.

SAĞLIKLI PİŞİRME

Size kolaylık olması için 16’ya varan yemek tarifi ön programlandı. Yeşil fasulyeden kahverengi pirince, kemiksiz tavuk göğsünden ızgara somon dilimlerine kadar her yemeği sonucun kıvamında ve lezzetli bir yemek olacağına emin olarak kolay bir şekilde pişirebilirsiniz.

Kredili ödeme ayrıcalığıyla Samsung MS23J5133AT/TR Solo Mikrodalga Fırın görücüye çıktı!

YUMUŞATMA/ÇÖZME

Kusursuz yumuşatılmış veya çözülmüş tarif malzemeleri için çikolata, şeker veya tereyağı için dört moddan herhangi birini seçebilirsiniz.

CMF TASARIMI (YANSIMA/STSS)

Samsung’un en son Mikrodalga Fırını, MS23J5133AT/TR mutfağınıza kusursuz uyum sağlayan son modayı size sunuyor. MS23J5133AT/TR Solo Mikrodalga Fırın’ı için CMF dizayn eğilimi ve işlevsellik faktörleri özenle dikkate alındı. MS23J5133AT/TR Solo Mikrodalga Fırın’ında CMF dizaynını paslanmaz çelik ve yansıma ile uyguladı.

Peki, Samsung MS23J5133AT/TR Solo Mikrodalga Fırın’ın teknik özellikleri neler? Fiyatı ne kadar? İşte detaylar...


Geri Dön