03 / 05 / 2024

NG Sapanca yeşil yıldız kalite belgesi

NG Sapanca yeşil yıldız kalite belgesi

NG Sapanca Wellness & Convention, Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın çevreye duyarlı turistik tesislere verdiği Çevreye Duyarlı Konaklama Tesisi Belgesi Yeşil Yıldız’ ı almaya hak kazandı.

Yeşil dönüşüm için "Ulusal Emisyon Ticaret Sistemi" geliştirilecek

Orta Vadeli Programı kapsamında, Yeşil Organize Sanayi Bölgesi ile birlikte Yeşil Endüstri Bölgesi Sertifikasyon Sistemi birlikte tamamlanarak, çevreye duyarlı, sürdürülebilir sanayi ve döngüsel ekonomi alanları oluşturulmasına hız verilecek. İşte haberin detayları..

Ruhsar Pekcan: Avrupa’daki binaların yeşil dönüşümünde Türk firmaları yer almalı!

Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, Avrupa Yeşil Mutabakatı'nın, AB'de ekonominin ve sanayinin hemen hemen her alanını etkileyecek değişikliklerin hayata geçirilmesini öngördüğünü söyledi ve "Avrupa’daki binaların yeşil dönüşümünde Türk firmaları yer almalı" dedi.

'Yeşil alanların imarı halka sorulsun'

CHP'den büyük şehirler basta olmak üzere bütün yeşil alanların geleceğini belirleyebilecek bir adım geldi. CHP Milletvekilleri Eren Erdem ve Ali Seker, yeşil ve ortak kullanım alanlarının imara açılması için, önce halk oylaması şartı öngören bir kanun tek

Mudanya Mavi Yeşil projesinde 225 bin TL'ye!

Mavi Yeşil projesi Emiroğulları İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Toplam 15 bin 559 metrekare alan üzerinde bulunan projede daire teslimlerinin Nisan 2017'de yapılması öngörülüyor.

Yeşil binaların marka değeri yönetmelikle artacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nca Yeşil Bina Yönetmeliği yayımlandı. Yayımlanan bu yönetmelikle beraber yeşil binaların marka değerinin artması öngörülüyor..

NG Sapanca’ya Yeşil Yıldız kalite belgesi verildi!

NG Sapanca Wellness & Convention, Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın çevreye duyarlı turistik tesislere verdiği Çevreye Duyarlı Konaklama Tesisi Belgesi Yeşil Yıldız’ ı almaya hak kazandı.

Sürdürülebilir yeşil binalar nasıl belgelendirilir?

Yer seçimi, tasarım, inşaat, işletme, bakım, tadilat, yıkım ve atıkların bertarafını kapsayan yaşam döngüsü boyunca sürdürülebilir ve çevreye asgari düzeyde zarar veren binalara; sürdürülebilir yeşil bina deniyor. Peki, sürdürülebilir yeşil binalar nasıl

Ulusal yeşil bina bilgi sistemi nedir?

Yer seçimi, tasarım, inşaat, işletme, bakım, tadilat, yıkım ve atıkların bertarafını kapsayan yaşam döngüsü boyunca sürdürülebilir ve çevreye asgari düzeyde zarar veren binaya deniyor. Peki, ulusal yeşil bina bilgi sistemi nedir?

NG Sapanca’nın muhteşem doğasında yazın enerjisini yakalayın!

Türkiye’nin yükselen otel zinciri NG Hotels bünyesindeki NG Sapanca Wellness & Convention, yemyeşil bir doğanın içinde rüya gibi bir hafta sonu geçirmeniz için her ayrıntıyı düşündü.

Güngören Yeşil Camii ibadete açıldı!

Güngören Yeşil Camii, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakan Yardımcısı Yahya Baş, Güngören Kaymakamı Zafer Orhan, Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu ve Güngören Belediye Başkanı Şakir Yücel Karaman'ın katıldığı törenle açıldı.

Gürsel Öngören: Yeşil binalar 10 yılda 25 milyar dolar enerji tasarrufu sağlar!

Kentsel Dönüşüm ve Hukuk Platformu Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Gürsel Öngören "Yeşil bina sertifikası konut yapımında zorunlu tutulursa 10 yılda en az 25 milyar dolar enerji tasarrufu elde edilir" dedi.

Gürsel Öngören: Yeşil binalar 10 yılda 25 milyar dolar tasarruf sağlar!

İstanbul-Kentsel Dönüşüm ve Hukuk Platformu Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Gürsel Öngören, "Yeşil bina sertifikası konut yapımında zorunlu tutulursa 10 yılda en az 25 milyar dolar enerji tasarrufu elde edilir" dedi

ING Bank Kahramanmaraş Operasyon Merkezi yeşil bina olacak!

HAS Mimarlık’ın “yeşil bina” ilkeleriyle tasarladığı ING Bank Kahramanmaraş Operasyon Merkezi, Kahramanmaraş’ın teknoloji ve sürdürülebilirlik simgelerinden biri olacak...

NG Sapanca yeşil yıldız kalite belgesi Haberi

NG Sapanca yeşil yıldız kalite belgesi

Yemyeşil bir doğanın ortasında konumlanan NG Sapanca Wellness & Convention, Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın çevreye duyarlı turistik tesislere verdiği Çevreye Duyarlı Konaklama Tesisi Belgesi Yeşil Yıldız’ı almaya hak kazandı. Sürdürülebilir turizm kapsamında çevrenin korunmasına ve çevre bilincinin geliştirilmesine yaptığı katkılardan dolayı Yeşil Yıldız kalite belgesini alan NG Sapanca Wellness & Convention, Türkiye’nin 8 kalite belgesine sahip tek oteli oldu.



Türk turizmine yepyeni bir hizmet anlayışı kazandırmak amacıyla yola çıkan NG Hotels bünyesindeki NG Sapanca Wellness & Convention, Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın çevreye duyarlı turistik verdiği Çevreye Duyarlı Konaklama Tesisi Belgesi Yeşil Yıldız’ı almaya hak kazanarak bir başarıya daha imza attı. Yemyeşil bir doğanın ortasında konumlanan NG Sapanca Wellness & Convention, sürdürülebilir turizm kapsamında çevrenin korunmasına ve çevre bilincinin geliştirilmesine yaptığı...