09 / 05 / 2024

Nh Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi

Nh Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi

Nh Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İdil İnan tarafından 13 Ekim 2017'de 200 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Masal Grup İnşaat Lojistik Elektrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Masal Grup İnşaat Lojistik Elektrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Baran Aladağ ve Mahmut Balande ortaklığında kuruldu.

Kalbişen Yapı Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kalbişen Yapı Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Kalbişen tarafından kuruldu.

Baka Telekom Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Baka Telekom Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Cengiz Taş tarafından kuruldu.

Glow Madencilik İnşaat Elektrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Glow Madencilik İnşaat Elektrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Kemal Yıldız tarafından kuruldu.

Çakarlar Organizasyon Prefabrik Yapı Teknolojileri Metal İnşaat Elektrik Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Çakarlar Organizasyon Prefabrik Yapı Teknolojileri Metal İnşaat Elektrik Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. Beylikdüzü'nde 5 milyon TL sermaye bedeli ile Şahin Çakar tarafından kuruldu.

Özallar Grup İnşaat Metal Hırdavat Kimya Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özallar Grup İnşaat Metal Hırdavat Kimya Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Hüsnü Kirali tarafından kuruldu.

Azimuth Enerji Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Azimuth Enerji Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Fehmi Özdemir tarafından kuruldu.

Seçkin Vinç İnşaat Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Seçkin Vinç İnşaat Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beykoz'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Seçkin Sayılır tarafından kuruldu.

Rodi İnşaat Metal Kimya Elektrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rodi İnşaat Metal Kimya Elektrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Şİşli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ferit Bingöl tarafından kuruldu.

Flz Danışmanlık Reklam İnşaat Elektrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Flz Danışmanlık Reklam İnşaat Elektrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 350 bin TL sermaye bedeli ile Kenan Durmaz tarafından kuruldu.

Eral Kardeşler İnşaat Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eral Kardeşler İnşaat Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ali Demir ve Ergün Demir ortaklığında kuruldu.

Özn Hafriyat Nakliyat İnşaat Elektrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özn Hafriyat Nakliyat İnşaat Elektrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 600 bin TL sermaye bedeli ile Rıza Özkan tarafından kuruldu.

Seferlioğlu İnşaat Hırdavat Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Seferlioğlu İnşaat Hırdavat Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da Recep Ali Akbulut tarafından kuruldu.

Nh Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Haberi

Nh Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi

Nh Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 200 bin TL sermaye ile bugün İdil İnan tarafından 13 Ekim 2017'de kuruldu.


Nh Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1.Her türlü elektrik malzemesi alımı,satımı,pazarlaması,imali,ihracı ve montaj işçiliği. 2.Konusu ile ilgili her türlü bina,konut,ticarethane,işyerleri,sosyal tesisler,yol,tünel,demiryolu,köprü,fabrika gibi yerlerin elektrik işlerini yapmak,yaptırmak projelerini çizmek,bunlarla ilgili taahhüt işleri yapmak,yaptırmak bu konularda kısmi veya tamamen taahhütlerde bulunmak...ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler


Nh Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Adres; Bereketzade Mah.Bankalar Cd. Vefa Han Apt.No.18/4...