30 / 06 / 2024

niagara şelalesi buz tuttu

niagara şelalesi buz tuttu

Dünyanın 7 Harikası arasında sayılan Niagara Şelalesi, kutup soğukları nedeniyle buz akmaya başladı. Daha önce yılın her ayı turist alan bölgede ise sadece meraklı fotoğrafçılar var...

3600 ek gösterge buz kestirdi! Maaş ve ikramiyeleri görenin gözleri fal taşı gibi açıldı! Hemen bu rakamlara bakın!

3600 ek gösterge düzenlemesi 15 Ocak 2023 tarihinde yürürlüğe girmişti. 3600 ek gösterge buz kestirdi! Maaş ve ikramiyeleri görenin gözleri fal taşı gibi açıldı! Hemen bu rakamlara bakın!

Emekli ve memurlara zamlı maaş farkı depremi! Bu rakamları duyan resmen buz kesti! Peş peşe açıklanan rakamlara bakın!

Emekli memur zam farkı ödeme tarihi için dört gözle beklenen tarihler açıklanmıştı. Emekli ve memurlara zamlı maaş farkı depremi! Bu rakamları duyan resmen buz kesti! Peş peşe açıklanan rakamlara bakın!

Benzin, motorin, LPG fiyatlarını duyan buz kesti! İndirim veya zam geldi mi? Opet, PO, BP 30 Ocak 2023 fiyat listesi

Milyonlarca araç sahibi peş peşe değişen benzin, motorin ve LPG fiyatlarını yakından takip ediyor. Benzin, motorin, LPG fiyatlarını duyan buz kesti! İndirim veya zam geldi mi? Opet, PO, BP 30 Ocak 2023 fiyat listesi

Çiftçiler dikkat! Buğday, arpa, mısır... Bir bir açıklandı! Bu rakamlar buz kestirdi! 29 Ocak 2023 fiyat listesi

Kuraklık iddialarının ardından milyonlarca çiftçi son dakika buğday, arpa, mısır fiyatlarını merak etmeye başladı. Çiftçiler dikkat! Buğday, arpa, mısır... Bir bir açıklandı! Bu rakamlar buz kestirdi! 29 Ocak 2023 fiyat listesi

Dolar 3 gün sonra resmen buz kestirecek! 1 dolarınız bile varsa şaşkına döneceksiniz! Şimdi bu rakama bakın! 

Milyonlarca vatandaş ve dolar yatırımcısı son dakika dolar kurunu yakından takip ediyor. Dolar 3 gün sonra resmen buz kestirecek! 1 dolarınız bile varsa şaşkına döneceksiniz! Şimdi bu rakama bakın! 

Asgari ücrette ara zam depremi! Duyan herkes buz kesti! Asgari ücrete ara zam gelecek mi? Hemen bakın!

Asgari ücrete ara zam konusu yeniden gündeme geldi. Duyan herkes buz kesti! Asgari ücrete ara zam gelecek mi? 

Motorin resmen 24 lirayı geçti! Sürücülere buz kestiren zam! Opet, PO, Total, BP 26 Ocak 2023 fiyat listesi...

Benzin ve motorin fiyatları sık sık zam ve indirimlerle gündem oluyor. Motorin resmen 24 lirayı geçti! Sürücülere buz kestiren zam! Opet, PO, Total, BP 26 Ocak 2023 fiyat listesi...

3600 ek gösterge peş peşe değiştirecek! İkramiye ve maaşlar göreni buz kestirdi! Tek tek rakamlar açıklandı! 

3600 ek gösterge düzenlemesi 15 Ocak 2023 tarihi itibarıyla resmen yürürlüğe girdi. 3600 ek gösterge peş peşe değiştirecek! İkramiye ve maaşlar göreni buz kestirdi! Tek tek rakamlar açıklandı! 

Benzin resmen 22 liraya dayandı! Sürücüleri buz kestiren zam geldi! Opet, PO, Total, BP 25 Ocak 2023 fiyat listesi...

Motorin, LPG ve benzin fiyatları ile akaryakıtta son dakika gelişmeleri milyonlarca sürücü tarafından yakından takip ediliyor. Benzin resmen 22 liraya dayandı! Sürücüleri buz kestiren zam geldi! Opet, PO, Total, BP 25 Ocak 2023 fiyat listesi...

Kamu işçisi maaş zammı buz kestirecek! Toplu sözleşmede kritik detay! Kamu işçileri şimdi bakın!

Merakla beklenen ve 700 bini aşkın kişiyi ilgilendiren kamu işçisi maaş zammı buz kestirecek! Toplu sözleşmede kritik detay! Kamu işçileri şimdi bakın!

Benzin, motorin, LPG'de buz kestiren deprem! Zam geldi mi? Opet, PO, BP 23 Ocak 2023 fiyat listesi 

Akaryakıt fiyatlarına zam ya da indirim gelip gelmediği milyonlarca araç sahibi tarafından merakla araştırılıyor. Benzin, motorin, LPG'de buz kestiren deprem! Zam geldi mi? Opet, PO, BP 23 Ocak 2023 fiyat listesi 

Doların hakimiyeti bitiyor mu? O isimden buz kestiren açıklama! 1 doları bile olan hemen baksın! 

Bridgewater Associates’in kurucusu olan Ray Dalio, son dakika dolar tahmini ile resmen deprem etkisi yarattı. Doların hakimiyeti bitiyor mu? O isimden buz kestiren açıklama! 1 doları bile olan hemen baksın!

Gram altın için buz kestiren rakam geldi! Altın tam bu kadar olacak! Bu açıklama göreni şok etti! Siz de hemen bakın!

Emtia Piyasaları Uzmanı Zafer Ergezen, ons altının bu yılın en iyi varlıklardan bir tanesi olduğuna dikkat çekerek çarpıcı açıklamalarda bulundu. Gram altın için buz kestiren rakam geldi! Altın tam bu kadar olacak! Bu açıklama göreni şok etti! Siz de hemen bakın!

niagara şelalesi buz tuttu Haberi

niagara şelalesi buz tuttu


Dünyanın 7 Harikası arasında sayılan Niagara Şelalesi, kutup soğukları nedeniyle buz akmaya başladı. Daha önce yılın her ayı turist alan bölgede ise sadece meraklı fotoğrafçılar var.


Sıcaklığın zaman zaman -40’lara yaklaştığı şelalenin buzlarla kaplanan çevresi, güzel görüntülere sahne olurken, şelalenin aktığı yerden başlayan nehrin yüzü ise tamamen buzlarla kaplandı. Şelaleden akan suların buz tutmasıyla pamuk yığınını andıran nehir kıyısındaki kayalar, nadiren de olsa yüzünü gösteren güneşin ışıklarıyla fotoğraf meraklılarına renkli enstantaneler sunuyor.


Kanada Meteoroloji Servisi, halen -30’larda seyreden hava sıcaklığının, haftasonundan itibaren yükseleceğini bildirirken, aşırı soğuklar nedeniyle buzla kaplanan şelale ve çevresinin, yaz aylarına kadar bu halini muhafaza etmesi bekleniyor. Şelalede halen, irili ufaklı parçalar halinde buz akıyor.


Aşırı soğuklar nedeniyle Niagara Şelalesi bölgesindeki turist hareketliliği ise oldukça...