28 / 04 / 2024

Nicchia Evleri ev fiyatları

Nicchia Evleri ev fiyatları

Toplam 45 dönüm arsa alanı üzerinde hayat geçirilen projede toplam 11 adet villa yer alıyor. Nicchia Evleri satılık villaların fiyatları 1 milyon 250 Euro'dan başlangıç gösteriyor.

İstanbul'da ilk evini alacaklara yeni kampanya müjdesi! Yenişehir Evleri'nde 7500 lira taksitle ev sahibi olma imkanı

İstanbul'da ilk evini alacaklara müjdeli haber geldi. Vatandaşlar kampanya kapsamında Yenişehir Evleri'ne yüzde 20 peşinat, 120 ay vade ve 7.500 TL’den başlayan taksitlerle ev sahibi olabilecek.

Bir günde ev sahibi olmak istemez misiniz?3 Eylül 2022 Prefabrik evleri fiyat listesi…

Bu pahalılıkta nasıl ev yaparım diye kaygı yaşayan vatandaşlarımız için, prefabrik ev fiyatlarını araştırdık. Sizler için en uygun fiyatlı prefabrik evleri araştırdık. Peki, prefabrik ev fiyatları ne kadar? İşte 3 Eylül 2022 fiyat listesi…

Elif İnci ve Baran Aras, Casa Nova Evleri'nden 2 ev aldı!

Aras Holding'in patronları Elif İnci-Baran Aras çifti, Bodrum Yalıkavak'ta bulunan Casa Nova Evleri'nde 1 milyon 750 bin TL'ye iki ev aldı.

Kırklareli Belediyesi 4 kez evleri yanan aileye yeni ev inşa ediyor!

Kırklareli'nde evleri bir yılda 4 kez yandıktan sonra çadırda yaşamaya başlayan aileye, Kırklareli Valiliği yeni ev yaptırıyor.

Pamela Göksu Evleri'nden ev arıyor!

Şarkıcı Pamela, kazancını gayrimenkule yatırmaya karar verdi. Pamela, ''sanatçılar sitesi'' olarak da anılan Beykoz'daki Göksu Evleri'nden ev arıyor.

Kaan Yıldırım Pera Gümüşlük Evleri’nden 5.6 milyon TL'ye ev aldı!

Yakışıklı ve genç oyuncu Kaan Yıldırım, yeni evi için küçük bir servet harcadı. Yıldırım Pera Gümüşlük Evleri’nden 1 milyon dolara (5 milyon 656 bin TL) 4 oda 1 salon bir ev satın aldı...

Kiraladığı evleri 'çöp ev'e dönüştürüyor!

Amasya'da kiraladığı evleri kısa sürede "çöp ev"e dönüştüren kişinin son kaldığı yer tespit edildi. Evden ise 7 ton çöp çıkarıldı.

Seha Vadi Evleri'nde günde 42 TL'ye ev sahibi olabilirsiniz!

Seha Vadi Evleri'nde günde 42 TL'ye ev sahibi olabilirsiniz. Fiyatların 178 bin 500 TL'den başladığı Seha Vadi Evleri, Konya Tropikal Kelebek Bahçesi'ne komşu konumda yükseliyor. 

Körfez Evleri'nde gurbetçiye ev sahibi olma fırsatı!

İzmir’in Çiğli ilçesinde konut üreten Ege-Koop yeni projesi Körfez Evleri için yeni bir kampanya başlattı. Projede euro 6.95 Türk lirasına sabitlendi. Gurbetçilere ev sahibi olma imkanı sunuldu.

Akıllı ev sistemleri Kuleli Evleri’nde!

Yıldırım Yapı Grubu tarafından hayata geçirilen Kuleli Evleri projelerinde, Y kuşağına akıllı ev sistemleri teknolojisi ile fonksiyonel bir yaşam alanı sunuluyor...

We Haliç Evleri ev fiyatları!

We Haliç Evleri ev fiyatları daire alanlarına ve kat planlarına göre değişiklik gösteriyor. "Haliç'in huzur veren manzarası komşunuz olsun" sloganıyla basına tanıtılan proje 58 bin 500 metrekare alana sahip.

Soyak Konforia Evleri 2017 güncel ev fiyatları!

Soyak Konforia Evleri 2017 güncel ev fiyatları minimum 333 bin TL'den başlıyor. Soyak Yapı imzası taşıyan Soyak Konforia projesinde 3 bin 900 TL'den başlayan taksitlerle ev sahibi olunabiliyor...

Topkapı Evleri Sur Yapı ev fiyatları 2017!

Topkapı Evleri projesi "İstanbul'u binaların arasında değil bahçenizde yaşayın" sloganıyla tanıtılıyor. Projede ev fiyatları 457 bin TL'den başlıyor...

Nicchia Evleri ev fiyatları Haberi

Nicchia Evleri ev fiyatları

Daire büyüklüklüklerinin 330 metrekareden başlayıp, 410 metrekareye kadar yükselerek tasarlanan proje Muğla İl'i Bodrum İlçe'si Yalıkavak'ta yükseliyor.


Muğla İl'i Bodrum İlçe'si Yalıkavak'ta yükselen proje lokasyon bilgisi kapsamında Yalıkavak Marina'ya 2 kilometre uzaklıkta inşa ediliyor. Projenin  lansmanı 27 Mayıs'ta yapılması planlanıyor.


Neo Yapı imzası ile hayata geçirilen projede villaların 4 ile 7 dönüm arasında bahçe alanının yer alıyor. Projedeki dairelerin deniz manzarasına cephesi bulunuyor.


Nicchia Evleri satılık dairelerin fiyatları 1 milyon 250 Euro'dan başlıyor ve 1 milyon 900 bin Euro'ya kadar yükseliyor. Projedeki daireler 2 yıl sonra teslim edilmesi planlanıyor. 


Telefon: 0212 685 08 07 

Web: www.neoyapi.com

Tülay...