04 / 05 / 2024

Nicchia

Nicchia

Neo Yapı, Bodrum Yalıkavak'ta 47 dönüm arazide 11 müstakil villadan oluşan butik “Nicchia” projesini hayata geçirdi. Proje, solar paneller, ısı pompaları ve hibrit sistemlerle destekleniyor.

Nicchia Yalıkavak'ta metrekaresi 3 bin 400 TL'ye!

Neo Yapı, Bodrum Yalıkavak bölgesinde 11 müstakil villadan oluşan butik “Nicchia” projesini hayata geçirdi. Metrekare fiyatları 3 bin 400 lira ile 4 bin euro arasında değişen villalar için İngiliz Breeam sertifikası başvurusu yapıldı.

Organik bahçeli Nicchia villaları satışta!

Neo Yapı, Bodrum Yalıkavak'ta 47 dönüm arazide 11 müstakil villadan oluşan butik “Nicchia” projesini hayata geçirdi. Proje, solar paneller, ısı pompaları ve hibrit sistemlerle destekleniyor.

Yalıkavak Nicchia metrekare fiyatı 3 bin 500 dolar!

Neo Yapı, Bodrum Yalıkavak’ta 'Nicchia' projesini hayata geçirdi. Projede, metrekare fiyatları 3.500 euro ila 4.000 euro arasında değişiyor.

Nicchia Yalıkavak'ta teslimler Mayıs 2018'de!

Neo Yapı, Bodrum Yalıkavak’ta 'Nicchia' projesini hayata geçirdi. Eylül 2015’te inşası başlayacak olan projenin Mayıs 2018’de bitmesi planlanıyor. Projede, metrekare fiyatları 3.500 euro ila 4.000 euro arasında değişiyor.

Neo Yapı Nicchia Projesi daire fiyatları!

Neo Yapı tarafından Bodrum Yalıkavak'ta hayata geçirilen Nicchia projesinde dairelerde metrekare birim fiyatı: 3 bin 500 euro-4 bin euro arasında değişiyor.

Neo Yapı, Yalıkavak'ta Nicchia projesini hayata geçirdi!

Neo Yapı, Bodrum Yalıkavak bölgesinde 47 dönüm arazi üzerinde 11 müstakil villadan oluşan butik “Nicchia” projesini hayata geçirdi.

Bodrum Nicchia Mayıs 2018'de teslim edilecek!

Bodrum Yalıkavak’ta “Nicchia” projesini hayata geçirdi. İngiliz kökenli Breem sertifikası adayı olan 11 müstakil villası ile bölgede bir ilk olma özelliği taşıyan projede her evin, kendine ait organik tarım bahçesi ve bağ alanları bulunuyor.

Neo Yapı, Nicchia projesinin basın toplantısı ertelendi!

Neo Yapı, şimdi de Bodrum Yalıkavak’ta çok “niş” bir projenin altına imzasını atıyor. Nicchia Projesi’nin 27 Mayıs 2015 tarihinde düzenlenecek basın lansmanı ertelendi.

Yalıkavak Nicchia teslim tarihi!

Lansmanının 27 Mayıs'ta yapılması planlanan projede villaların kendine özel bahçesi mevcut. Proje Neo Yapı imzası ile hayata geçiriliyor. Yalıkavak Nicchia teslim tarihi olarak 2 yıl sonra yapılması düşünüldü.

Bodrum Nicchia Evleri fiyatları!

Muğla İl'i Bodrum İlçe' si Yalıkavak't a yükselen projenin lansmanı 27 Mayıs' ta yapılması planlanıyor. Bodrum Nicchia Evleri fiyatları 1 milyon 250 Euro' dan başlıyor.

Nicchia Evleri iletişim bilgileri!

Daire büyüklüklüklerinin 330 metrekareden başladığı proje alıkavak Marina'ya 2 kilometre uzaklıkta inşa ediliyor. Nicchia Evleri iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0212 685 08 07 olarak belirlendi.

Yalıkavak Nicchia fiyatları!

Muğla İl' i Bodrum İlçe' si Yalıkavak't a hayata geçirilen projenin lansmanı 27 Mayıs 'ta yapılması planlanıyor. Yalıkavak Nicchia fiyatları 1 milyon 250 Euro'dan başlıyor.

Bodrum Nicchia Evleri iletişim!

Villa büyüklüklüklerinin 330 metrekareden başladığı proje Muğla İl'i Bodrum İlçe'si Yalıkavak'ta yükseliyor. Bodrum Nicchia Evleri iletişim bilgileri kapsamında telefın numarası 0212 685 08 07 olarak belirlendi.

Nicchia Haberi

Nicchia

Kemerburgaz, Göktürk ve Bolluca gibi İstanbul’un gelişen ve değer kazanan bölgelerinde 200 bin metrekareden fazla konutu ev sahipleriyle buluşturan Neo Yapı, Bodrum Yalıkavak bölgesinde 47 dönüm arazi üzerinde 11 müstakil villadan oluşan butik “Nicchia” projesini hayata geçirdi.


Neo Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Aydın, “12 milyon dolar yatırım değerine sahip proje, doğada açılan nişlere yerleştirilmiş 11 adet müstakil villadan oluşuyor. Proje, solar paneller, ısı pompaları ve hibrit sistemlerle desteklenen, enerjide dışa bağımlılığı asgari düzeyde olan yeşil evlerden oluşuyor” dedi. Metrekare fiyatları 3 bin 400 lira ile 4 bin euro arasında değişen  villalar için İngiliz Breeam sertifikası başvurusu...