02 / 05 / 2024

nida kule örnek daire

nida kule örnek daire

Nidakule Ataşehir projesinin metrekare birim fiyatı 5 bin 500 TL'den başlangıç gösteriyor. Projedeki ofislerin alanları 135 metrekare ile 1.150 metrekare arasında değişiyor. Proje 13 bin 20 metrekarelik bir alanda hayata geçiriliyor.

Nida Kule teslim tarihi!

Nida Kule teslim tarihi ile ilgili bilgiyi haberimizden bulabilirsiniz. Proje, İstanbul Avrupa Yakası Levent'te konumlandırılıyor. Nida Kule projesinde dairelerin metrekare fiyatı 10 bin dolardan başlıyor.

Nida Kule satış ofisi!

İstanbul'un Avrupa yakası Levent bölgesinde inşa edilen Nida Kule satış ofisi bilgisine heberimizin içinden ulaşabilirsiniz. Nida kule Levent projesinde metrekare birim fiyatı 10 bin dolardan başlıyor...

Nida Kule satış ofisi!

Nida Kule satış ofisi iletişim ve adres bilgileri haberimizin içerisinde yer alıyor. Nida Kule Levent projesinde ofis teslimlerinin 2015 yılının son çeyreğinde yapılması planlanıyor...

Levent Nida Kule nerede?

Levent Nida Kule nerede sorusunun cevabı haberimizin içerisinde yer alıyor. 56 bin metrekare alan üzerinde hayata geçirilen Nida Kule Levent projesi 30 katlı tek blok halinde yükseliyor

Nida Kule fiyat listesi!

56 bin metrekare inşaat alanına sahip Nida Kule projesi Tahincioğlu Gayrimenkul imzasıyla İstanbul Avrupa yakasında Levent bölgesinde yükseliyor.Nida Kule fiyat listesine haberimizin içinde yer veriyoruz...

Nida Kule satılık!

Nida Kule satılık ofis fiyatları ile ilgili bilgiler haberimizin içinde yer alıyor. 56 bin metrekare inşaat alanı üzerinde yükselen projenin 2014 yılının ilk çeyreğinde teslim edilmesi planlanıyor...

Nida Kule Levent örnek daire!

Tahincioğlu Gayrimenkul çalışması ile yükselen Nida Kule Levent örnek daire bilgileri haberimizde belirtiliyor...

Nida Kule Ataşehir'in güneş kontrolü Guardian Glass'tan!

Tahincioğlu Gayrimenkul yatırımıyla Ataşehir'de, hayata geçirilen Nida Kule Ataşehir Kuzey ve Güney ofiste yüksek seçicilikte güneş kontrolünü ve doğal ışıkla elde edilen ferahlığı Guardian Glass ürünleriyle sağlıyor.

İstanbul Ofis Piyasası 2016 2. Çeyrek Kiralama raporu yayınlandı!

İstanbul Ofis Piyasası 2016 2. Çeyrek Kiralama İşlemleri raporuna göre, 2. çeyrekte en yüksek kiralama Teknosa'nın Nida Kule Güney Ataşehir'deki ofis kiralaması.

Levent Nida Kule iletişim!

Levent Nida Kule iletişim için 444 4 846 numaralı telefonu arayabilirsiniz. 55 bin metrekare inşaat alanından oluşan proje Tahincioğlu Gayrimenkul imzası ile yükseliyor.

Nanda İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Nanda İnşaat Anonim Şirketi, Doğan Yıldırım Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 29 Aralık'ta Kadıköy, Merdivenköy Mahallesi, Bora Sokak Nida Kule Göztepe'de kuruldu.

Nidakule ve Seyranşehir'in değerleme raporu yayınlandı!

Ataşehir,Batı Bölgesi 1.Kısım 6.Bölge Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi kapsamındaki Nida Kule ve İstanbul,Başakşehir, Kayabaşı 2.Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi kapsamında inşa edilen Seyranşehir'in değerleme raporu yayınlandı

Dap Yapı Adam Kule örnek daire!

Adam Kule Residence İstanbul Maltepe'de hayata geçiriliyor. Projede stüdyo ve 1 oda 1 salon olarak tasarlanan konutlar yer alıyor. İşte Dap Yapı Adam Kule örnek daire görselleri...

Marmara Kule örnek bir yapı olmaya hazırlanıyor!

Marmara Kule E-5 üzerinde metroya yakın otomobil, otobüs, minübüs gibi diğer toplu ulaşım araçlarına ve yaya ulaşımına çok uygun bir konumda yer alıyor.

Seyrantepe Nurol Life'ın örnek dairesi hazır!

Nurol GYO’nun Seyrantepe’deki yapımını sürdürdüğü yeni projesi Nurol Life’ın örnek dairesi ziyaretçilerini bekliyor. Nurol Life projesinde stüdyodan 4+1’e kadar kule daireler, penthouselar, teras evler ve ofisler bulunuyor.

Seyrantepe Nida Kule!

Satış süreci devam eden Seyrantepe Nida Kule Evleri 89 bin 171 metrekare inşaat alanında yükseliyor. Projede daire teslimlerinin 2016 yılının Aralık ayında yapılması öngörülüyor.

Metalsac İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Metalsac İnşaat Anonim Şirketi, Mustafa Çıkrıkçıoğlu, Mehmet Çıkrıkçıoğlu, Hasan Çıkrıkçıoğlu tarafından 51 bin TL'lik sermaye bedeli ile 26 Kasım'da Kadıköy, Kozyatağı Mahallesi, Nida Kule'de kuruldu.

Voltaj Tasarım Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Voltaj Tasarım Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Zeynep Güngör Özder, Murat Özder tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 12 Kasım'da Nida Kule İş Merkezi'nde kuruldu.

Metropolitan Kule'de örnek daire hazır!

Dünyaca ünlü yapılara imza atan Falah Al-Salman'ın mimari çalışmalarını üstlendiği Metropolitan Kule'de örnek otel daireleri hazır. Şafak inşaat, tarafında hayata geçirilen özel projede metrekare fiyatları 1.400 dolardan başlıyor.

Metropolitan'da örnek daire hazır!

Yatının ve konsept danışmanlığı Londra merkezli API Investments tarafından yürütülen Metropolitan Kule 5 yıldızlı lüks bir otel gibi işletilecek otel dairelerinden oluşuyor. Metropolitan'da örnek daire hazır.

nida kule örnek daire Haberi

nida kule örnek daire

Tahincioğlu Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen ve Emlak Konut GYO tarafından desteklenen Nidakule Ataşehir projesi Finans Merkezi'nde hayata geçiriliyor.


Nidakule Ataşehir projesi 190 ofis, 21 ticari ünite ve 1 konferans salonundan meydana geliyor.  Proje 13 bin 20 metrekarelik bir alan üzerine kuruluyor.



Nidakule Ataşehir projesinde 30 katlı ofis kulesi ve 3 katlı yatay kulesi de yer alıyor. Projenin 2016 yılının Haziran ayında teslim edilmesi hedefleniyor. 



İstanbul Anadolu Yakası'nda, şehrin merkezi noktalarından biri olan D-100 üzerinde yer alan Ataşehir Nidakule Evleri, konumu itibariyle Kadıköy-Kartal metrosuna, Göztepe istasyonuna ve otobüs ile minibüs duraklarına birkaç dakikalık yürüyüş mesafesindedir. İnşaatı hala devam eden projede, Avrasya Tüneli de ulaşımı daha da kolaylaştıracak.


Nidakule Ataşehir projesinin sosyal olanakları arasında, 230 kişilik konferans merkezi, sosyal alanlar, jeneratörler ve oyun alanları yer...