24 / 07 / 2024

Nida Life daireler ne kadar

Nida Life daireler ne kadar

Özmilenyum İnşaat'ın Beylikdüzü- Esenyurt bölgesinde hayata geçirdiği Nida Life projesinde teslimler 5 ay sonra yapılacak. Projedeki 1+1 dairelerin fiyatı 226 bin lira ile 273 bin lira arasında değişiyor.

Nida Life Beylik Evler Sitesi'ndeki 204 daire icradan satılıyor!

Esenyurt Piri Resi Mahallesindeki Nida Life Beylik Evler Sitesi'nde yer alan 204 adet konut icradan satışa çıkarıldı.

Port Life Tuzla'da 3+1 daireler 403 bin TL'ye!

Özdemir Grup imzası taşıyan Port Life Tuzla'da daireler 329 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projede daireler 2+1, 3+1 ve dubleks daireler şeklinde dizayn edildi.

Nida Life'ta 226 bin TL'ye 1+1!

Özmilenyum İnşaat'ın Beylikdüzü- Esenyurt bölgesinde hayata geçirdiği Nida Life projesinde teslimler 5 ay sonra yapılacak. Projedeki 1+1 dairelerin fiyatı 226 bin lira ile 273 bin lira arasında değişiyor.

Seyrantepe Nurol Life'ta Kule daireler de satışa çıktı!

Belgrad Ormanı'nın yanında yükselen Nurol GYO tarafından yapımı süren Nurol Life'ta kısa sürüde satılan teras evlerden sonra Kule deki daireler de satışa çıkarılıyor.

Nurol Life'ta daireler 2017'nin ilk çeyreğinde teslim edilecek!

Nurol GYO'nun Seyrantepe'deki yapımını sürdürdüğü yeni projesi Nurol Life'ta, yoğun talep sonucunda tamamı kısa sürede satılan teras evlerden sonra şimdi de 261 metre yüksekliğindeki Kule'deki daireler satışa çıkıyor.

Nurol Life Kule'deki daireler 2017 yılının ilk çeyreğinde teslim edilecek!

Nurol GYO'nun Seyrantepe'deki yapımını sürdürdüğü yeni projesi Nurol Life'ta, yoğun talep sonucunda tamamı kısa sürede satılan teras evlerden sonra şimdi de 26 metre yüksekliğindeki Kule'deki daireler satışa çıkıyor.

Kocaeli Orka Life Rezidans' da daireler 275 bin TL' den başlıyor!

Orka Group, Kavan İnşaat ve Mamik Grup tarafından hayata geçirilen Kocaeli Orka Life Rezidans projesinde toplam 138 adet daire bulunuyor. Proje 16 blok şeklinde yükseliyor. Kocaeli Orka Life Rezidans' da daireler 275 bin TL' den başlıyor.

Ankara Bordo Life Residence' da daireler 140 bin TL' den başlıyor!

Bordokent İnşaat tarafından hayata geçirilen Ankara Bordo Life Residence projesinde toplam 148 adet daire bulunuyor. Ankara Bordo Life Residence' da daireler 140 bin TL' den başlıyor.

Ankara Yonca Life projesinde daireler 220 bin TL' den başlıyor!

Ünlü Grup İnşaat tarafından hayata geçirilen Ankara Yonca Life projesinde toplam 120 adet daire bulunuyor. Proje 3 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon dubleks dairelerden oluşuyor. Ankara Yonca Life projesinde daireler 220 bin TL' den başlıyor.

Çekmeköy Dream Life fiyat

Çekmeköy Dream Life fiyat listesine göre daireler metrekaresi 3 bin TL'den başlayan fiyatlarla alıcılarını bekliyor. Ön talep sürecinin Ekim ayında başlayacağı proje, İstanbul Anadolu yakası Çekmeköy bölgesinde konumlanıyor...

Çekmeköy Dream Life'ta satışlar 2 ay içinde başlayacak!

Proje hakkında bilgi veren İnt. Avrasya İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Ali Sesli, Dream Life’taki daire tiplerinin 1+1, 2+1, 3+1 4+1 normal ve dublex daireler şeklinde olacağını söyledi.

Nurol Life Aslantepe ödemeleri!

Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı imzası taşıyan Nurol Life Aslantepe ödemelerine haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Nurol Life ne zaman teslim? 2017'de teslimler gerçekleşecek. Projede stüdyo, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daireler yer alıyor...

Seyrantepe Nida Park satılık!

78 bin 141 metrekare inşaat alanı üzerinde yaşama geçirilen Seyrantepe Nida Park satılık daireler 477 bin TL'den başlayan fiyatlarla alıcılarını bekliyor. Projede 317 adet daire yer alıyor...

Nida Life daireler ne kadar Haberi

Nida Life daireler ne kadar

Özmilenyum İnşaat'ın Beylikdüzü- Esenyurt bölgesinde hayata geçirdiği Nida Life projesinde teslimler 5 ay sonra yapılacak. Toplam 777 adet konuttan meydana gelen projenin yüzde 80'i tamamlanırken, yüzde 75'i de satılmış durumda. Projede son etaptaki 220 daireyi özel fiyatlarla satışa sunduklarını söyleyen Özmilenyum İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Sabri Bayram, "Bütün satışları teslime kalmadan bitirmeyi hedefliyoruz. Projenin en güçlü yanı hemen tapu teslimi yapabiliyor oluşumuz. Ödeme seçenekleri arasında tamamı peşin ya da yüzde 50 peşin yüzde 50 12 ay vadeli alternatiflerimiz de var" dedi. Orta gelir grubu için planlanan projede son kullanıcıların ihtiyaçlarını pazar araştırması ve anket çalışmalarıyla belirlediklerini anlatan Bayram, "Projedeki 1+1 dairelerin fiyatı 226 bin lira ile 273 bin lira arasında değişiyor. 2+1'lerin fiyatı ise 226 bin lira ile 385...