23 / 07 / 2024

Nidai Güngördü kimdir

Nidai Güngördü kimdir

Girne Belediyesi'ne ait mevcut pazar alanının ikinci etap projesi olan "Girne Açık Pazar Alanı Çatı Örtüsü ve Strüktür Projesi İhalesi" dün Girne Belediyesi'nde imzalandı.

Güngör Erçil: Muğla'da doğal sit alanlarının statüsü düşürüldü!

Muğla Çevre Platformu Eş sözcüsü Güngör Erçil, doğal sit alanları belirlenirken hazırlanan bilimsel raporlar için “Gayrimenkul şirketinin hazırladığı raporlarla bütün Muğla’nın doğal sit alanları tespit ediliyor” dedi. Erçil, Muğla'da doğal sit alanlarının statüsünün düşürüldüğünü ileri sürdü.

Hayrettin Güngör kimdir?

AKP'nin Kahramanmaraş Belediye Başkan Adayı Hayrettin Güngör kimdir? Hayrettin Güngör, bugüne kadar hangi işlere imza attı?

İlkay Öngün kimdir?

Aslı Sekmen ile ortak olarak kurdukları Mimararşiv çatısı altında hizmet vermeye devam eden İlkay Öngün kimdir? İlkay Öngün bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte İlkay Öngün..

2015'te piyasa şampiyonu 'Konut Sektörü' / Tevfik Güngör

'Konuta talep giderek artıyor. Çünkü ekonominin mevcut şartlarında konut kazandırıyor...' Dünya gazetesinde Tevfik Güngör mahlasıyla yazan Prof.Dr.Güngör Uras, konut sektörünü masaya yatırdı...

Güngören'de okullar onarılıyor!

Güngören Belediyesi, yeni eğitim öğretim dönemi başlamadan önce ilçedeki okulların fiziki eksikliklerinin giderilmesi amacıyla okulların bakım ve onarım işlemlerini sürdürüyor.

Gürkan Çark kimdir?

Mimar Gürkan Çark kimdir? Gürkan Çark, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Gürkan Çark, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Mimar Gürkan Çark...

Mustafa Talha Gönüllü kimdir?

Çevre Mühendisi Prof. Dr. Mustafa Talha Gönüllü, 15 Mayıs 2015 tarihinde Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararı ile yeniden Adıyaman Üniversite Rektörlüğüne atandı. Peki, Mustafa Talha Gönüllü kimdir?

Güngördü Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Güngördü Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Adıgüzel Güngördü, Cengiz Güngördü tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 11 Mayıs'ta Üsküdar, Cumhuriyet Mahallesi'nde kuruldu.

Cemal Güngör bilgi yarışmasında kazandığı parayla ev alacak!

Bursalı ayakkabı imalatçısı Cemal Güngör, geçtiğimiz günlerde katıldığı bilgi yarışmasından kazandığı 125 bin liralık ödülle 22 yıllık hayalini gerçekleştirmek için ev arıyor..

Duygu Görgün kimdir?

Mimar Duygu Görgün kimdir? Duygu Görgün, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Duygu Görgün, bugün hangi mimarlık firmasına hizmet veriyor? İşte Mimar Duygu Görgün....

Murat Güneştekin kimdir?

İnşaat Mühendisi Murat Güneştekin 2019 yerel seçimlerinde AKP Batman Belediye Başkan Adayı olarak gösterildi. Peki, Murat Güneştekin kimdir?

Fatma Güldemet Sarı kimdir?

Mimar Fatma Güldemet Sarı, Ak Parti'den Adana Milletvekili Adayı oldu. Asıl mesleği mimarlık olan Fatma Güldemet Sarı kimdir? Fatma Güldemet Sarı, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Fatma Güldemet Sarı...

Törekent Güngörmüşler Konağı yapım işi ihalesi 27 Nisan'da!

Sincan Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğü tarafından Törekent Güngörmüşler Konağı yapım işi 27 Nisan 2015 Pazartesi günü açık ihale usulü ile ihale edilecek.

Nidai Güngördü kimdir Haberi

Nidai Güngördü kimdir

İmza törenine Girne Belediye Başkanı Nidai Güngörü ve ihaleyi kazanan Canilkan İnşaat Şirketi direktörleri katıldı. Girne Belediyesi'nden verilen bilgiye göre; 17 Mart 2015 tarih ve G-34/2015 belediye meclis kararına uygun olarak imzalanan sözleşmeyle, açık pazardaki ikinci etaptaki tüm işlerin 120 günde tamamlanması hedefleniyor. İşin bedelinin 1.292.855 TL+ KDV olduğu belirtildi. Girne Belediyesi mevcut pazar alanı içerisinde yer alacak 3 bin 750 m2 kapalı alanın, tamamen çelik yapı olacağı ifade edilen açıklamada, bu yapının yaklaşık 200 stant kapasiteli olduğu, Çarşamba günlerinde pazar alanı olarak, diğer günlerde ise yaklaşık 100 araçlık otopark şeklinde kullanılmasının planlandığı kaydedildi. 



GÜNGÖRDÜ: "İŞİN EN ERKEN ZAMANDA TAMAMLANMASINI HEDEFLİYORUZ" 

Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü, Girne Çarşamba pazarı olarak bilinen Girne Açık Pazarını, yeni ve daha çağdaş bir çehreye kavuşturmak...