29 / 04 / 2024

Nidakule Ataşehir proje özellikleri

Nidakule Ataşehir proje özellikleri

Tahincioğlu, ‘Nidakule Ataşehir’i satışa sundu. Özcan Tahincioğlu, " Şimdiye kadar projelerimiz bugüne kadar lansman fiyatını ikiye katladı. Burada da benzer bir performans bekliyorum " dedi...

MHR GYO'dan Ataşehir'e yeni proje!

MHR GYO, İstanbul Ataşehir'de Barbaros Mahallesi'nde kentsel dönüşüm projesine imza atacak. Projenin geliştirilmesine ve sözleşme yapılmasına karar verildi. İşte proje ile ilgili ayrıntılar...

Tahincioğlu Nidakule Ataşehir fiyat listesi Ekim 2022! 

Tahincioğlu Nidakule Ataşehir fiyat listesi merak ediliyor. Nidakule Ataşehir, Finans Merkezi'nin yanı başında yükseliyor. İşte Tahincioğlu Nidakule Ataşehir fiyat listesi Ekim 2022!

Ataşehir Proje Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Ataşehir Proje Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Aykut Dumankaya tarafından kuruldu.

Nidakule Ataşehir 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, "Nidakule Ataşehir" projesi ile ilgili olarak hazırlatılan 2020 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı. 

Nidakule Ataşehir 2019 yıl sonu revize değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Nidakule Ataşehir projesi 2019 yıl sonu revize gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

Nidakule Ataşehir 2018 yıl sonu değerleme raporunu!

Emlak Konut GYO, Nidakule Ataşehir projesi için hazırlatılan 2018 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

Gergül İnşaat'tan Ataşehir Modern projesi geliyor! Yeni proje!

Gergül İnşaat İzmir Karşıyaka'da yeni projesini hayata geçirmeye hazırlanıyor. Ataşehir Kent Hastanesi'nin yakınında yer alacak proje Mavişehir Modern projelerine benzeyecek...

İş Portföy'ün üçüncü yatırımı Nidakule Ataşehir!

Sektöründe lider konumda olan İş Portföy birçok alanda fonlar kurup yönetiyor. Gayrimenkul alanında da faaliyetlerine devam eden İş Portföy'ün 3. yatırımı Nidakule Ataşehir projesi oldu.

Nidakule Ataşehir'in 2017 yıl sonu değerleme raporu yayınlandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Nidakule Ataşehir'in 2017 yıl sonu değerleme raporu yayınlandı.

İş Portföy, Nidakule Ataşehir Batı'nın tamamını satın aldı!

İş Portföy Birinci Gayrimenkul Yatırım Fonu, Tahincioğlu’nun Batı Ataşehir’deki en son projesi olan “Nidakule Ataşehir Batı”nın tamamını satın alarak üçüncü yatırımını gerçekleştirdi.

Nidakule Ataşehir'in kira değerleme raporu yayınlandı!

Emlak Konut güvencesiyle Ataşehir'de inşa edilen Nidakule Ataşehir projesi için hazırlatılan "Gayrimenkul Kira Değerleme Raporu"nu yayınladı.

Nidakule Ataşehir'in değerleme raporu yayınlandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Emlak Konut Nidakule Ataşehir'in değerleme raporu yayınlandı.

Nidakule Ataşehir 2016 yıl sonu değerleme raporu yayınlandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Nidakule Ataşehir 2016 yıl sonu değerleme raporu yayınlandı.

Nidakule Ataşehir proje özellikleri Haberi

Nidakule Ataşehir proje özellikleri


Tahincioğlu, ‘Nidakule Ataşehir’i satışa sundu. Özcan Tahincioğlu, "Şimdiye kadar projelerimiz bugüne kadar lansman fiyatını ikiye katladı. Burada da benzer bir performans bekliyorum" dedi.


Tahincioğlu’nun, Emlak Konut GYO işbirliğiyle İstanbul Finans Merkezi'nin kalbi Ataşehir’de imza attığı A Plus ofis projesi Nidakule Ataşehir’in ilk etabı Nidakule Ataşehir Kuzey’i satışa çıkardı. 30 katlı ofis kulesi, 3 katlı yatay ofislerin ve mağaza/dükkanların bulunduğu podyumdan oluşacak Nidakule Ataşehir Kuzey toplam 13 bin 20 metrekare alanda inşa ediliyor. 


TAVAN YÜKSEKLİĞİ 4.20 METRE


Projenin metrekare lansman fiyatı ise 5.500 TL'den başlıyor.  Nidakule Ataşehir'in tamamlandığında kullanıcılarına; 135 metrekareden başlayan modüler yapıdaki ofislerle yaklaşık 1150 metrekareye kadar büyüyebilen tam kat seçenekleri sunacağını söyleyen Tahincioğlu Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioğlu, "Nida Kule'de ofis kullanıcılarının rahatlayabilecekleri 6 bin 200 metrekarelik bir teras...