05 / 05 / 2024

Nidakule Kayaşehir evleri

Nidakule Kayaşehir evleri

Emlak Konut Başakşehir, Kayabaşı 5. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi kapsamında inşa edilen Nidakule Kayaşehir projesinin değerleme raporunu yayınladı.

Nidakule Kayaşehir ödeme planı 2018!

Nidakule Kayaşehir ödeme planı 2018 detayları haberimizde yer alıyor. Nidakule Kayaşehir projesi Türkiye için Kazanç Vakti Kampanyası'na destek oluyor. 

Nidakule Kayaşehir'de 0,98 faiz fırsatı!

Nidakule Kayaşehir projesi Türkiye için Kazanç Vakti Kampanyası'na destek oluyor. Projede kefilsiz bankasız 120 ay yüzde 0,98 faiz fırsatından yararlanılabiliyor.

Nidakule Kayaşehir indirim kampanyası 2018!

Nidakule Kayaşehir Türkiye İçin Kazanç Vakti kapsamında uygulanan indirim kampanyası ile yüzde 10 indirim yapılıyor...

Nidakule Kayaşehir konut kampanyası detayları!

Nidakule Kayaşehir konut kampanyası detayları haberimizde yer alıyor. Proje 26 katlı tek blok halinde inşa ediliyor.

Nidakule Kayaşehir Türkiye için Kazanç Vakti kampanyası!

İstanbul'un Avrupa yakasında Başakşehir ilçesine bağlı Kayaşehir'de yükselen Nidakule Kayaşehir, Türkiye için Kazanç Vakti kampanyasına destek oluyor..

Kayaşehir TOKİ fiyat listesi 2018!

Kura çekilişi 25 Nisan 2018 tarihinde Noter huzurunda yapılacak olan TOKİ Kayaşehir Evleri'nde başvurular 2 Nisan tarihinde başlıyor..

Tahincioğlu Nidapark Kayaşehir ödeme planı 2018!

2018 yılının Haziran ayında teslim edilmesi planlanan Nidapark Kayaşehir Evleri'nde 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tipleri yer alıyor..

Nidapark Kayaşehir Evleri fiyatları!

Nidapark Kayaşehir Evleri fiyatları 551 bin TL'den başlıyor. Nidapark Kayaşehir projesi Tahincioğlu Gayrimenkul tarafından inşa ediliyor...

TOKİ Kayaşehir 5 Ekim 1+1 ve 3+1 kura sonuçları!

TOKİ Kayaşehir projesinde konutların fiyatları minimum 144 bin 755 TL'den başlıyor. 120 ay ve 144 ay vade imkanı sunulan TOKİ Kayaşehir Evleri'nde 1+1 ve 3+1 dairelerin sahipleri bugün kura ile belirleniyor...

TOKİ Kayaşehir 2017 konut başvuruları yarın sona eriyor!

TOKİ Kayaşehir Konutları için başvuru dönemi yarın sona eriyor. Kayaşehir TOKİ Evleri için başvurular 5 Eylül'de başlamıştı...

TOKİ Kayaşehir Evleri 2017 kura çekilişi!

Kayaşehir TOKİ 2017 projesi için son başvuru tarihi 20 Eylül olarak belirlendi. TOKİ Kayaşehir Evleri 2017 kura çekilişine son 1 hafta kaldı...

Kayaşehir Emlak Konut Evleri’nde teslime hazır son 150 daire!

İstanbul’un yükselen değeri Başakşehir Kayaşehir'de yapılan gayrimenkul projelerine ilgi artıyor. Kayaşehir Emlak Konut Evleri’nde yaşamak isteyenler için satışta olan teslime hazır son 150 daire alıcılarıyla buluşmaya hazırlanıyor.

Kayaşehir TOKİ Evleri son başvuru tarihi 1.892 konut!

Kayaşehir TOKİ Evleri son başvuru tarihi 20 Eylül olarak belirlendi. Projede yer alan konutlar için başvurular bugün itibariyle başlıyor.

Nidakule Kayaşehir evleri Haberi

Nidakule Kayaşehir evleri

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul, Başakşehir, Kayabaşı 5. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi kapsamında inşa edilen Nidakule Kayaşehir projesinin değerleme raporunu yayınladı. 


Açıklama:

Mülkiyeti Şirketimize ait  " İstanbul, Başakşehir, Kayabaşı 5. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi " (NİDAKULE KAYAŞEHİR) Projesi için hazırlatılan "Gayrimenkul Değerleme Raporu" ekte yer almaktadır.


Dosya için...