15 / 05 / 2024

Nidakule Kuzey satış ofisi

Nidakule Kuzey satış ofisi

Nidakule Ataşehir projesinin ilk etabı olan Nidakule Kuzey kapsamında yer alan ofislerin metrekare birim fiyatları 5 bin 500 TL'den başlangıç gösteriyor. Teslimler Haziran 2016'da yapılacak

Kıbrıs ikiye bölündü: Emlak satışları Güney Kıbrıs'ta rekor kırdı, Kuzey Kıbrıs'ta kriz var! 

Kıbrıs'ta emlak piyasasında yaşananlar dikkatleri çekiyor. Açıklananlara göre, emlak satışları Güney Kıbrıs'ta rekor kırarken, Kuzey Kıbrıs'ta kriz yaşanıyor. İşte ayrıntılar...

Emlak Konut GYO'dan Kuzey Yakası projesinde 234.2 milyon TL'lik satış!

Emlak Konut GYO'nun Kuzey Yakası projesi, 982 ada 3 parselde bulunan 27 bin 948,34 metrekare alana sahip bağımsız bölüm KDV Dahil 234 milyon 208 bin 702 TL peşin bedel üzerinden satıldı.

Türkiye Maarif Vakfı, Kuzey Makedonya'da 10 bin metrekarelik okul alanı satın aldı!

Türkiye Maarif Vakfı (TMV) ile Kuzey Makedonya'nın başkenti Üsküp'teki FON Üniversitesi arasında üniversite kampüsünün 10 bin metrekarelik kısmının Türkiye Maarif Vakfı tarafından satın alınması için anlaşma imzalandı.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü ve Kuzey Çevre Otoyolu'nun satışında sona gelindi!

2021'in ilk büyük satışı için geri sayım başladı. IC İçtaş, Yavuz Sultan Selim Köprüsü ile Kuzey Çevre Otoyolu'nun yüzde 51'inin satışı için Çinliler ile yürüttüğü görüşmeleri imza aşamasına getirdi.

TOKİ Kuzey Ankara'daki 174 konutu yarın satışa çıkarıyor!

Dar ve orta gelirli aileleri ev sahibi yapmaya devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Kuzey Ankara'da 174 konutu yarın satışa çıkarıyor.

TOKİ Kuzey Ankara'daki 174 konutu satışa çıkarıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Kuzey Ankara'da 174 konutu satışa sunuyor.

Nidakule Küçükyalı ofislerinde yeni bölüm satışta!

Tahincioğlu Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Nidapark Küçükyalı projesinde yer alan Nidakule Küçükyalı Ofisler'in yeni etabı 3 milyon 500 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışta...

Üçüncü Boğaz Köprüsü ve Kuzey Marmara Otoyolu satılıyor mu?

Çin menşeili bir şirketin Üçüncü Boğaz Köprüsü'nü ve Kuzey Marmara Otoyolu'nu satın alacağı yönündeki iddialar meclis gündemine taşındı. CHP'li Tanrıkulu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

3. Boğaz Köprüsü ve Kuzey Marmara Otoyolu satılıyor mu?

3. Boğaz Köprüsü ve Kuzey Marmara Otoyolu'nun Çin menşeli bir şirket tarafından satın alınacağı iddiası meclis gündemine taşındı. CHP'li Tanrıkulu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Robin Williams'ın Kuzey California'daki evi satılıyor!

Birçok filmde rol alan Robin Williams'ın 2014 yılında hayatını kaybettiği Kuzey California'daki evi 7.25 milyon dolara satışa çıkarıldı.

TOKİ Kuzey Ankara Kent Girişi'nde yer alan villalar satışta!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kuzey Ankara Kent Girişi projesinde yer alan 17 adet villa bugün itibariyle satışa çıktı.

Kuzey Yakası cadde dükkanları satış detayları 2019!

Kuzey Yakası cadde dükkanları satış detayları 2019 haberimizde yer alıyor. Projede 62 adet cadde dükkanı bulunuyor.

Kuzey Yakası’ndaki 62 cadde dükkanı açık arttırma ile 11 Mayıs'ta satışta!

Emlak Konut’un, Kuzey Yakası projesine ait 62 adet cadde dükkanı satışa sunuluyor. Dükkanlar, yatırımcılara iş dünyasının yeni yakası Kuzey yakasında büyük yatırım fırsatı sağlayacak...

Nidakule Kuzey satış ofisi Haberi

Nidakule Kuzey satış ofisi

Tahincioğlu Gayrimenkul'ün Emlak Konut GYO işbirliğinde inşa edilen Nidakule projesi, Ataşehir Finans Merkezi'nde yükseliyor. Projenin şimdilik ilk etabında yani Nidakule Kuzey'de satışlar yapılıyor. 


190 ofisin bulunduğu Nidakule Kuzey kapsamında 30 katlı ofis kulesi bulunuyor. Projede ayrıca 21 ticari alan ve 1 konferans salonu da yer alıyor. Ofis kulesinin yanı sıra da 3 kattan meydana gelen yatay ofisler, dükkanlar ve mağazalar bulunuyor. 



Swanke Hayden Connell Architects'in mimarisinde yer aldığı Nidakule Kuzey kapsamında teras bahçeler 6 bin 200 metrekare tasarlandı. Proje; A Plus ofis projesi olarak hayata geçiriliyor. 


Metrekaresi 5 bin 500 TL'den başlayan ofislerin yer aldığı Nidakule Kuzey projesinde ofislerin alanları da 135 metrekare ile 1.150 metrekare arasında değişiyor.