25 / 05 / 2024

Nidapar Seyrantepe teslimleri

Nidapar Seyrantepe teslimleri

TAHİNCİOĞLU Gayrimenkul'ün Seyrantepe'de yapımına başlanan Nidapark Seyrantepe projesi, her yaş için planlanan geniş ve sosyal alanlarıyla dikkat çekiyor. Projede yer alan 368 dairenin büyüklükleri 79-349 metrekare arasında değişiyor.

Seyrantepe Avangart İstanbul Evleri fiyatları!

Seyrantepe Avangart İstanbul Evleri fiyatları 417 bin TL'den başlıyor. 60 ay vade farksız ödeme yapılan Avangart İstanbul projesinde dairelerin teslimleri 2019 yılının sonuna doğru yapılacak...

Seyrantepe Nurol Life daire teslimleri!

Seyrantepe Nurol Life daire teslimleri 2017 yılının Nisan ayı içerisinde gerçekleşecek. Nurol GYO tarafından inşa edilen proje 50 katlı tek kule halinde yükseliyor.

Nurol Life Seyrantepe teslimleri ne zaman?

Nurol Life Seyrantepe projesi 440 adet kule daire ve 26 adet teras evinden meydana geliyor. Peki, Nurol Life Seyrantepe teslimleri ne zaman?

Seyrantepe Nurol Life teslimleri ne zaman?

Tek blok 50 kat şeklinde yükselen proje toplam 440 adet kule daire ve 26 adet teras evinden oluşuyor. Peki Seyrantepe Nurol Life teslimleri ne zaman?

Seyrantepe Skyland İstanbul teslimleri!

Daire tiplerinin 1+0 'dan 4+1'e kadar farklılık gösterdiği proje 46 bin metrekare arsa üzerinde yükseliyor. Seyrantepe Skyland İstanbul teslimleri 2016 yılının Aralık ayında yapılması planlanıyor.

Nurol Life Seyrantepe fiyatlar!

Nurol Life Seyrantepe fiyatlar bilgisi kapsamında daireler 332 bin dolardan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Teslimleri 2017 yılı Nisan ayında gerçekleşecek olan proje 50 katlı tek blok halinde yükseliyor.

Nidapark Seyrantepe örnek daireler!

Nidapark Seyrantepe projesinde daire teslimleri 2016 yılının Aralık ayında gerçekleşecek. Projede 1+1'den 5+1'e kadar tüm daireler yer alıyor. İşte Nidapark Seyrantepe örnek daireler...

Nidapark Seyrantepe teslimleri ne zaman?

Tahincioğlu Nidapark Evleri'nde 1+1'den 5+1'e kadar farklı daire seçenekleri bulunuyor. Projede yer alan konutların büyüklükleri 79 metrekareden başlıyor. Peki Nidapark Seyrantepe teslimleri ne zaman?

Nidapark Seyrantepe'de örnek daireler açıldı!

Nidapark Seyrantepe'de örnek daireler açıldı Daire alanlarını 79 metrekare ile 349 metrekare arasında değiştiği projedeki dairelerin teslimleri 2016 yılının Aralık ayında gerçekleşecek.

Nida Park Seyrantepe satılık!

Nida Park Seyrantepe satılık daire teslimleri 2016 yılının Aralık ayında gerçekleşecek. Yüzde 25 peşinatla daire sahibi olunabilen projede banka kredisi ile ödeme yapılabiliyor. Projede 317 adet daire bulunuyor.

Seyrantepe Nidapark projesi!

Seyrantepe Nidapark projesi teslimleri 2016 yılının Aralık ayında gerçekleşecek. Fiyatların 621 bin liradan başladığı projede toplam daire sayısı 368 olarak belirlendi. Projede satış süreci devam ediyor.

Nidapark Seyrantepe projesi nerede?

Tahincioğlu Gayrimenkul tarafından inşa edilen Nidapark Seyrantepe projesi toplam 368 adet konuttan oluşuyor. Projedeki daire teslimleri Aralık 2016 olarak planlanıyor. "Nidapark Seyrantepe projesi nerede?" sorusunun cevabı haberimizde yer alıyor.

Nidapar Seyrantepe'de 2 bin 800 metrekare sosyal tesise ayrılacak!

TAHİNCİOĞLU Gayrimenkul'ün Seyrantepe'de yapımına başlanan Nidapark Seyrantepe projesi, her yaş için planlanan geniş ve sosyal alanlarıyla dikkat çekiyor. Projede yer alan 368 dairenin büyüklükleri 79-349 metrekare arasında değişiyor.

Nidapar Seyrantepe teslimleri Haberi

Nidapar Seyrantepe teslimleri


TAHİNCİOĞLU Gayrimenkul'ün Seyrantepe'de yapımına başlanan Nidapark Seyrantepe projesi, her yaş için planlanan geniş ve sosyal alanlarıyla dikkat çekiyor. 


Projede yer alan 368 dairenin büyüklükleri 79-349 metrekare arasında değişiyor. Tahincioğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioğlu, daha önceki projeler gibi Seyrantepe'de de gördükleri ilgiden gurur duyduklarını söyledi. Tahincioğlu Gayrimenkul Genel Müdürü Alpaslan Çalım da, projenin 2 bin 800 metrekaresini sosyal tesise ayıracaklarını vurguladı. 


Vatan 



Nidapark Seyrantepe iletişim

Telefon: 444 4 846

Web Adresi: