28 / 04 / 2024

Nidapark Beşiktaş konutları

Nidapark Beşiktaş konutları

Tahincioğlu Gayrimenkul tarafından Beşiktaş'ta inşa edilen Nidapark Beşiktaş projesinde, son dairelere özel fırsatlar sunuluyor. Buna göre, 60 aya yüzde 0.69 ve 120 aya yüzde 0.79 oranlarla projeden konut sahibi olmak mümkün.

Beşiktaş'ta 200 bin metrekarelik alan siteler tarafından işgal altında! Sayıştay'dan Beşiktaş'a uyarı!

Beşiktaş'ta imar planlarında  yeşil alan olan ve vatandaşların kullanması gereken binlerce metrekarelik alanın site ve konutlar tarafından işgal altıda olduğu ortaya çıktı.

Yooistanbul Residence Beşiktaş fiyat!

Yooistanbul Residence Beşiktaş fiyat listesi 950 bin dolardan başlangıç gösteriliyor. Yooistanbul Residence Beşiktaş projesinde konutların metrekare birim fiyatı 8 bin 500 dolardan başlayarak yükseliyor...

Beşiktaş Yooistanbul konut fiyatları!

Beşiktaş Yooistanbul konut fiyatları 950 bin dolardan başlayarak değişiklik gösteriyor. Ortaköy Yooistanbul Residence projesinde konutların metrekare birim satış fiyatı 8 bin 500 dolardan başlıyor....

Beşiktaş Nidapark'ta anahtar teslimi gerçekleşti!

Tahincioğlu'nun lüks konut projesi Nidapark Beşiktaş'ın anahtar teslimi gerçekleşti. Nidapark Beşiktaş'ta, 36 ile 145 metrekare arasında değişen stüdyo, 1+1 ve 2+1 daireler yer alıyor.

Nidapark Beşiktaş'ta anahtar teslimi gerçekleşti!

Tahincioğlu'nun lüks konut projesi Nidapark Beşiktaş'ın anahtar teslimi gerçekleşti. Nidapark Beşiktaş'ta, 36 ile 145 metrekare arasında değişen stüdyo, 1+1 ve 2+1 daireler yer alıyor.

Beşiktaş'ın yeni projesi Nidapark sakinleriyle buluştu!

Gayrimenkul sektörünün önde gelen isimlerinden Tahincioğlu'nun ödüllü rezidans projesi Nidapark Beşiktaş'ın anahtar teslimi gerçekleşti. Nidapark Beşiktaş, İstanbul'un kültürel ve tarihi dokusu ile mahalle atmosferini birleştiriyor.

Nidapark Beşiktaş’ta anahtar teslimi yapıldı!

Tahincioğlu Gayrimenkul’ün lüks konut projesi olarak konumlandırdığı Nidapark Beşiktaş’ta anahtar teslimleri gerçekleşti. Bahçe ve giriş ile birlikte 5 kat olarak projelendirilen Nidapark Beşiktaş’ta 1+1 ve 2+1 daireler yer alıyor.

Nidapark Beşiktaş’ta anahtar teslimleri yapıldı!

Tahincioğlu Gayrimenkul’ün lüks konut projesi olarak İstanbul'da konumlandırdığı Nidapark Beşiktaş’ta anahtar teslimleri gerçekleşti. 5 kat olarak projelendirilen Nidapark Beşiktaş stüdyo, 1+1 ve 2+1 dairelerden oluşuyor.

Nidapark Beşiktaş yeni sakinleri ile buluştu!

Hayata geçirdiği projelerle gayrimenkul sektörüne farklı bir bakış açısı getiren Tahincioğlu’nun lüks konut projesi olarak konumlandırdığı Nidapark Beşiktaş, yeni sakinleri ile buluştu.

Beşiktaş'ta kentsel dönüşüm çalışmaları başladı!

Beşiktaş Belediyesi, modern ve güvenilir konutlar inşa etmek amacıyla, 5 binaya kentsel dönüşümün ilk kepçesini vurdu..

Beşiktaş'ta kentsel dönüşüme ilk kepçe vuruldu!

Beşiktaş Belediyesi modern ve güvenilir konutlar inşa etmek amacı ile Arnavutköy’de kentsel dönüşüm çalışmalarını başlattı. Murat Hazinedar vururken, inşa edilecek bir binanın da temeli atıldı.

Nidapark Beşiktaş Rezidans satılık!

Nidapark Beşiktaş Rezidans satılık daire fiyatları 547 bin TL ile 973 bin TL arasında farklılık gösteriyor. Daire alanları 36 metrekareden başlıyor 145 metrekareye kadar ulaşıyor.

Nidapark Beşiktaş ödeme seçenekleri!

Nidapark Beşiktaş ödeme seçenekleri kapsamında banka kredisi ile ödeme yapılabiliyor. 2 oda 1 salon dairelerin satışının tamamlandığı projede stüdyo, 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon daireler yer alıyor.

Nidapark Beşiktaş konutları Haberi

Nidapark Beşiktaş konutları


Tahincioğlu Gayrimenkul tarafından Beşiktaş'ta inşa edilen Nidapark Beşiktaş projesinde, son dairelere özel fırsatlar sunuluyor. Buna göre, 60 aya yüzde 0.69 ve 120 aya yüzde 0.79 oranlarla projeden konut sahibi olmak mümkün. Teslimlerin Haziran 2015'te gerçekleştirileceği Nidapark Beşiktaş, 7 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor. Toplamda 58 adet dairenin yer aldığı projede 1+1 ve 2+1 daire seçenekleri yer alıyor. 5 katlı olarak tasarlanan Nidapark Beşiktaş, Abbasağa Parkı'na yürüme mesafesinde olup, ulaşım hatlarına yakın bir mesafede...