29 / 04 / 2024

nidapark denizatı

nidapark denizatı

Zeytinburnu'nda Denizatı Kent Sitesi'ni dönüştürecek olan Tahincioğlu Gayrimenkul, projeyi Nidapark Denizatı adıyla satışa sunacak. Karma konseptte tasarlanan Nidapark Denizatı projesi için yıkım gelecek yıl başlayacak...

Denizatı Kent Sitesi'ni Tahincioğlu Gayrimenkul dönüştürecek!

Tahincioğlu Gayrimenkul, Zeytinburnu'nda yer alan Denizatı Kent Sitesi'ni yıkıp, yerine Nidapark Denizatı projesini inşa edecek. Tahincioğlu Gayrimenkul, Nidapark Denizatı projesine 1 yıl sonra başlamayı hedefliyor...

Zeytinburnu Nidapark Denizatı satış ofisi!

Zeytinburnu Nidapark Denizatı satış ofisi telefon numarası 444 4 846 olarak belirlendi. Tahincioğlu Gayrimenkul imzası ile hayata geçirilecek proje ofis, ticaret alanları ve konutlardan oluşuyor.

Nidapark Denizatı Zeytinburnu projesinin ilk görseli!

Zeytinburnu'nda Denizatı Kent Sitesi'ni dönüştürecek olan Tahincioğlu Gayrimenkul, projeyi Nidapark Denizatı adıyla satışa sunacak. Karma konseptte tasarlanan Nidapark Denizatı projesi için yıkım gelecek yıl başlayacak...

Nidapark Başakşehir Tahincioğlu projesi!

Nidapark Başakşehir Tahincioğlu projesi 2017 yılının Ekim ayında teslim edilecek. Ön satışları başlayan Nidapark Başakşehir projesi 347 daire ve 48 ticari üniteden meydana geliyor.

Nidapark Başakşehir fiyatları!

Ön satış süreci başlayan Nidapark Başakşehir projesinde 2+1'den 4+1'e kadar farklı ev seçenekleri satışa sunuluyor. Nidapark Başakşehir fiyatları haberimizin içinde yer alıyor.

Nidapark Başakşehir nerede?

Ön satışların başladığı Nidapark Başakşehir Evleri Tahincioğlu Gayrimenkul imzası ile inşa ediliyor. Projede 2+1'den 4+1'e kadar farklı daire seçenekleri yer alıyor. Peki Nidapark Başakşehir nerede?

Nidapark Başakşehir projesinde 496 bin TL'ye 2+1 daire!

Tahincioğlu Gayrimenkul'ün yeni projesi Nidapark Başakşehir'de ön satışlar başladı. Nidapark Başakşehir'de 2+1'lerin fiyatları 496 bin TL'den başlıyor. Projede 347 daire ve 48 ticari ünite yer alıyor...

Tahincioğlu Nidapark Başakşehir projesinin basın toplantısı 29 Eylül'de!

Bugüne kadar imza attığı konut, ofis ve AVM projeleriyle fark yaratan Tahincioğlu şimdi de İstanbul’un yükselen ve gelişen Başakşehir’de hayata geçireceği yeni projesi Nidapark Başakşehir’i tanıtıyor.

Beşiktaş Nidapark'ta anahtar teslimi gerçekleşti!

Tahincioğlu'nun lüks konut projesi Nidapark Beşiktaş'ın anahtar teslimi gerçekleşti. Nidapark Beşiktaş'ta, 36 ile 145 metrekare arasında değişen stüdyo, 1+1 ve 2+1 daireler yer alıyor.

Nidapark Beşiktaş'ta anahtar teslimi gerçekleşti!

Tahincioğlu'nun lüks konut projesi Nidapark Beşiktaş'ın anahtar teslimi gerçekleşti. Nidapark Beşiktaş'ta, 36 ile 145 metrekare arasında değişen stüdyo, 1+1 ve 2+1 daireler yer alıyor.

Beşiktaş'ın yeni projesi Nidapark sakinleriyle buluştu!

Gayrimenkul sektörünün önde gelen isimlerinden Tahincioğlu'nun ödüllü rezidans projesi Nidapark Beşiktaş'ın anahtar teslimi gerçekleşti. Nidapark Beşiktaş, İstanbul'un kültürel ve tarihi dokusu ile mahalle atmosferini birleştiriyor.

Nidapark Beşiktaş’ta anahtar teslimi yapıldı!

Tahincioğlu Gayrimenkul’ün lüks konut projesi olarak konumlandırdığı Nidapark Beşiktaş’ta anahtar teslimleri gerçekleşti. Bahçe ve giriş ile birlikte 5 kat olarak projelendirilen Nidapark Beşiktaş’ta 1+1 ve 2+1 daireler yer alıyor.

Nidapark Beşiktaş’ta anahtar teslimleri yapıldı!

Tahincioğlu Gayrimenkul’ün lüks konut projesi olarak İstanbul'da konumlandırdığı Nidapark Beşiktaş’ta anahtar teslimleri gerçekleşti. 5 kat olarak projelendirilen Nidapark Beşiktaş stüdyo, 1+1 ve 2+1 dairelerden oluşuyor.

Nidapark Beşiktaş yeni sakinleri ile buluştu!

Hayata geçirdiği projelerle gayrimenkul sektörüne farklı bir bakış açısı getiren Tahincioğlu’nun lüks konut projesi olarak konumlandırdığı Nidapark Beşiktaş, yeni sakinleri ile buluştu.

nidapark denizatı Haberi

nidapark denizatı


Tahincioğlu Gayrimenkul, Zeytinburnu Sümer Mahallesi'nde yer alan Denizatı Kent Sitesi'ni dönüştürecek. Nidapark Denizatı adıyla satışa sunulacak olan projede konut, ofis ve ticaret alanları yer alacak.


Veliefendi Hipodromu'nun yanında kalan Nidapark Denizatı Zeytinburnu projesi deniz manzarasına hakim konumu, sahile yakınlığı ve E-5'e kolay ulaşımıyla değerli bir lokasyona sahip. Nidapark Denizatı projesi için yıkımlar gelecek yılın ortasında başlayacak.



Hak sahipleriyle anlaşmaların büyük ölçüde tamamlandığı Nidapark Denizatı projesinde bu yıl sonuna doğru çalışmaların hızlanması bekleniyor. Proje için hazırlanan çalışmada blokların 18 - 19 katlı olarak tasarlandığı görülüyor.


240 bağımsız bölümden oluşan Denizatı Kent Sitesi,  9 Ocak 2014 tarihinde Resmi Gazete'de yayımlanan ilanla ihaleye çıkarılmıştı. İETT İşletmeleri Genel Müdürlüğü tarafından yapılan ihalede site 96 milyon TL muhammen bedelle ihaleye çıkarılmıştı.



Tel: 444 4 846

Web: