21 / 05 / 2024

Nidapark Seyrantepe lansman

Nidapark Seyrantepe lansman

Nidapark Seyrantepe projesi, Tahincioğlu Gayrimenkul tarafından inşa ediliyor. 60 bin metrekare alan üzerinde yükselen projede ön satış dönemi başladı. Projede 317 tane daire yer alıyor.

Nidapark Seyrantepe basın toplantısı 12 Kasım'da!

Tahincioğlu Gayrimenkul'un İstanbul Seyrantepe bölgesinde hayata geçirdiği Nidapark Seyrantepe projesinin lansmanı 12 Kasım tarihinde, Tahincioğlu Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü'nün de katılımıyla gerçekleşecek..

Nidapark Küçükyalı Büyükada'nın lansmanı yapıldı!

Yaşam konforu ve hayatı kolaylaştıracak her ayrıntının planlanarak hayata geçirildiği Multi Evler ilk olarak Nidapark Küçükyalı Projesinde hayat buluyor...

Tahincioğlu Gayrimenkul Multi Evler Lansmanı 2 Ekim'de!

Tahincioğlu Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Nidapark Küçükyalı Multi Evler'in lansmanı 2 Ekim'de gerçekleştirilecek. 

Nidapark Seyrantepe’ye Gold seviyesinde LEED sertifikası!

Tahincioğlu’nun Seyrantepe’de hayata geçirilen konut projesi Nidapark Seyrantepe LEED Gold sertifikasını aldı. 

Nidapark Seyrantepe Time Lapse Türkiye tarafından görüntülendi!

Tahincioğlu Nidapark Seyrantepe projesinin 2,5 yıl süren inşaatı Time Lapse Türkiye tarafından görüntülendi. 

Avangart İstanbul’un lansmanı yapıldı! 504 bin TL'ye!

Gül Proje imzasıyla Seyrantepe’de hayata geçirilen Avangart İstanbul’un lansmanı bugün gerçekleştirildi. 84 ay 0 faiz imkanı sağlanan projede fiyatlar 504 bin TL'den başlıyor.

Tahincioğlu Nidapark Bomonti lansmanı 5 Ekim'de!

Tahincioğlu, 100 yılı aşkın tarihiyle, eski İstanbul’un prestijli semti ve şehrin yeni gözdesi Bomonti’de hayata geçirdiği yeni projesi Nidapark Bomonti’yi tanıtacak.

Nidapark Kayaşehir lansmanı 29 Eylül'de!

Nidapark Kayaşehir projesinin lansmanı 29 Eylül'de yapılacak. Nidapark Kayaşehir projesinin ilk etabı 2018'in ikinci çeyreğinde teslim edilecek...

Tahincioğlu Seyrantepe Nidapark Rezidans fiyat!

Tahincioğlu Seyrantepe Nidapark Rezidans fiyat listesi 795 bin liradan başlıyor. 368 konuttan meydana gelen Nidapark Seyrantepe projesinde dairelerin bu yıl sonunda teslim edilmesi planlanıyor...

Tahincioğlu Nidapark Seyrantepe projesi yıl sonu teslim!

Tahincioğlu Nidapark Seyrantepe projesi bu yıl sonunda teslim edilecek. 368 dairenin yer aldığı Nidapark Seyrantepe Evleri'nde konut fiyatları 795 bin liradan başlıyor...

Nidapark Seyrantepe’de 795 bin liradan başlayan fiyatlarla!

Tahincioğlu’nun konut projesi Nidapark Seyrantepe’de satışlar devam ediyor. 28 katlı iki bloktan oluşan projede yer alan 368 dairenin büyüklükleri 79-324 metrekare arasında değişiyor. Projede daire fiyatlarının 795 bin TL’den başlıyor.

Nidapark Başakşehir satılık ev!

Daire alanlarının 88 metrekareden başladığı Nidapark Seyrantepe projesi Başakşehir Yeni Merkez 'e yakın konumda yükselecek. Nidapark Başakşehir satılık ev teslimleri Ekim 2017 yılında yapılması planlanıyor.

Nidapark Seyrantepe’de çevreci iç tasarım uygulanıyor!

Gönye Proje Tasarım, Tahincioğlu Gayrimenkul tarafından yaptırılan Nidapark Seyrantepe projesinde, farklı tiplerdeki dairelerin, lobi ve kat koridorlarının ve sosyal tesisin iç mimari proje ve uygulamasını gerçekleştirdi.

Gönye Tasarım’dan, Nidapark Seyrantepe İçin çevreci tasarımlar!

Gönye Proje Tasarım, Tahincioğlu Gayrimenkul tarafından yaptırılan Nidapark Seyrantepe projesinde, farklı tiplerdeki dairelerin, lobi ve kat koridorlarının ve sosyal tesisin iç mimari proje ve uygulamasını gerçekleştirdi.

Nidapark Seyrantepe lansman Haberi

Nidapark Seyrantepe lansman

Tahincioğlu Gayrimenkul imzası ile hayata geçirilen Nidapark Seyrantepe projesinde teslimler 2016 yılının Aralık ayında gerçekleşecek. Proje Şişli - Seyrantepe'de inşa ediliyor.


Nidapark Seyrantepe projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tiplerine yer veriliyor. Proje 9 bin 315 metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor. 


Nidapark Seyrantepe projesinde 317 tane daire yer alıyor. Ön satışa sunulan projede banka kredisi ile daire bedelinin yüzde 75'ine kadar banka kredisi kullanılabiliyor. 


60 bin metrekare alan üzerinde yükselen Nidapark Seyrantepe 28 katlı ve 20 katlı 2 blok olarak yükseliyor. Proje Türk Telekom Arena, Maslak ve Levent’e yakın konumda yükseliyor. 


Nidapark Seyrantepe iletişim

Telefon: 444 4 846

Web Adresi: tahincioglu.com

Esra Nur...