07 / 05 / 2024

Nidapark teslimleri

Nidapark teslimleri

Başakşehir Yeni Merkez 'e yakın konumda inşa edileceği projede toplam 374 adet daire yer alıyor. Nidapark Başakşehir teslim tarihi Ekim 2017 yılında yapılması planlanıyor.

Nidapark Küçükyalı dükkan ve daire fiyatları 2018!

2020 yılı içerisinde teslimleri yapılacak olan Maltepe Nidapark Küçükyalı projesinde Kınalı, Burgaz, Heybeli, Sedef etapları bulunuyor..

Nidapark Kayaşehir teslimleri!

Nidapark Kayaşehir projesi Tahincioğlu Gayrimenkul tarafından inşa ediliyor. Nidapark Kayaşehir teslimleri ne zaman?

Tahincioğlu Nidapark İstinye!

Tahincioğlu Nidapark İstinye projesi üç etap olarak hayata geçirildi. Projede konut teslimleri 36 ay sonra yapılacak...

Tahincioğlu Gayrimenkul Nidapark İstinye fiyat listesi!

Toplam 538 apart üniteden meydana gelen Nidapark İstinye projesinde 36 ay sonra konut teslimleri başlayacak. İşte Tahincioğlu Gayrimenkul Nidapark İstinye fiyat listesi...

Nidapark İstinye konut teslimleri ne zaman?

Nidapark İstinye projesi Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı’nın güvencesiyle, Tahincioğlu imzasıyla hayata geçiriliyor. Peki Nidapark İstinye konut teslimleri ne zaman?

Nidapark İstinye metrekare fiyatı ne kadar?

Nidapark İstinye projesi 3 etap şeklinde dizayn ediliyor. Nidapark İstinye Evleri'nde teslimleri 36 ay sonra gerçekleşecek. Peki Nidapark İstinye metrekare fiyatı ne kadar?

Tahincioğlu Nidapark İstinye nerede?

Nidapark İstinye Evleri'nde 2+1’den 5+2’ye kadar daire tipleri sunuluyor. Projede daire teslimleri 36 ay sonra yapılacak...

Nidapark Küçükyalı Maltepe konut teslimleri!

Nidapark Küçükyalı Evleri projesinde 1+1'den 4+1'e kadar daire seçeneklerine yer veriliyor. Tahincioğlu Gayrimenkul imzası taşıyan Nidapark Küçükyalı'da fiyatlar 516 bin TL'den başlıyor...

Maltepe Nidapark Küçükyalı 2017 fiyat listesi!

Maltepe Nidapark Küçükyalı 2017 fiyat listesi 516 bin TL'den başlıyor. Teslimleri 2020 yılında yapılacak olan proje Tahincioğlu Gayrimenkul imzası taşıyor...

Nidapark Küçükyalı Konutları fiyat listesi!

Nidapark Küçükyalı Konutları Tahincioğlu Gayrimenkul imzası taşıyor. Projede daire teslimleri 2020 yılında yapılacak...

Nidapark Tahincioğlu Kayaşehir fiyatları!

Nidapark Kayaşehir Konutları toplam 843 daire ve 23 adet ticari birimden oluşuyor. Teslimleri 2018 yılında yapılacak olan Nidapark Kayaşehir Evleri 77 bin 327 metrekare alan üzerinde yükseliyor...

Nidapark Başakşehir satılık ev!

Daire alanlarının 88 metrekareden başladığı Nidapark Seyrantepe projesi Başakşehir Yeni Merkez 'e yakın konumda yükselecek. Nidapark Başakşehir satılık ev teslimleri Ekim 2017 yılında yapılması planlanıyor.

Tahincioğlu Nidapark Başakşehir teslimleri ne zaman?

Nidapark Başakşehir'de dairelerin alanları minimum 58,78 metrekare olarak tasarlandı. Satışları devam eden proje 348 konut ve 48 ticari üniteden oluşuyor. Peki Tahincioğlu Nidapark Başakşehir teslimleri ne zaman?

Nidapark teslimleri Haberi

Nidapark teslimleri

Toplam 24 bin metrekare alan üzerinde yayılacağı proje ulaşım bilgisine göre Evvel İstanbul'un yanında ve Başakşehir Yeni Merkez'e yakın konumda olacak.


5 blok şeklinde yükselecek olan projede daire seçenekleri 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. Proje Emlak Konut GYO'nun Kayabaşı 5.etap arazisi üzerine yayılacak.


Tahincioğlu Gayrimenkul tarafından hayata geçirileceği projede daire büyüklükleri 88 metrekare ile 314 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. 


Nidapark Başakşehir teslim tarihi Ekim 2017 yılında gerçekleşmesi öngörülüyor. Projede ödeme planına göre projede 120 aya kadar varan vadelendirme imkanı sunuluyor.


Daire fiyatlarının 459 bin liradan başlangıç gösterdiği projede spor alanları, yüzme havuzları, çok amaçlı salon, fitness, sauna, hamam, çocuk oyun alanları, otopark gibi sosyal olanaklar bulunuyor.


Adres: Ziya Gökalp Mahallesi Olimpiyat Stadı Yolu...